Beoordeling BDSM-Winkel

Een winkelbeoordleing bevat de mening van een deelnemer over een winkel (online of steen). Alle meningen bij elkaar helpen je om te bepalen of een winkel voor jou interessant is. Heb je zelf ervaring met een winkel? Schroom niet om je eigen mening te delen met een nieuwe winkelbeoordeling. Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Winkelbeoordeling 'Smart Fetish and Fantasy'

Bezoekerswinkel
BDSM speciaalzaak
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 129145) (1987)

Assortiment

Heel veel zelf geproduceerde en hand gemaakte bdsm artikelen: alle soorten gags, zwepen, klemmen, boeien etc. Prachtige handgemaakte verstelbare floggers.

Service

Geweldige service. Heel enthousiaste meneer in de winkel die alles graag uitlegt en je alles laat zien. We hebben er mede door hem veel te veel geld uitgegeven maar absoluut geen spijt geen van gehad :)

Artikelen

Zoals gezegd: mooie vooral handgemaakte spullen, de ijzerman was ook in de winkel, die doet al t metaalwerk. Een prachtige flogger gekocht waarvan je de strengen langer en korter kan maken door aan een ring te trekken in het metalen handvat, er komt dan een ketting uit waar je mee kan afstellen. Ook leuk om mee te spelen :) 

Over het bezoek

Op/bij de wallen in Amsterdam, dus bereikbaarheid met eigen vervoer slecht. De moeite waard. Boven paskamers, meneer bood aan om van alles te proberen boven (zweep uittesten, gag testen met een plasticje ervoor etc).

Conclusie

Ik kom hier terug. Klein winkeltje maar mooie spullen en fijne service. Prijzen duurder dan reguliere toeristentrekkers in Amsterdam maar die spullen dan ook handgemaakt en met een jaar garantie. Aanrader dus.

Waardering

(5)
Wees de eerste om deze Winkelbeoordeling een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op deze Winkelbeoordeling

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle beoordelingen van deze winkel

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
07-12-2022 Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 129145) (1987)

Ik kom hier terug. Klein winkeltje maar mooie spullen en fijne service. Prijzen duurder dan reguliere toeristentrekkers in Amsterdam maar die spullen dan ook handgemaakt en met een jaar garantie. Aanrader dus. ...

aanbeveling
01-01-2000 Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
07-12-2022 22:27
00-00-0000 00:00
386x


80 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 403 bezoekers.