Beoordeling BDSM-Winkel

Een winkelbeoordleing bevat de mening van een deelnemer over een winkel (online of steen). Alle meningen bij elkaar helpen je om te bepalen of een winkel voor jou interessant is. Heb je zelf ervaring met een winkel? Schroom niet om je eigen mening te delen met een nieuwe winkelbeoordeling. Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Winkelbeoordeling 'Mister B Amsterdam'

Bezoekers- & webwinkel
Op mannen gerichte leder, rubber en bdsm
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 6154) (1978)

Assortiment

Groot assortiment lederen en rubberen bdsm speeltjes en kleding van hoge kwaliteit. De winkel is leuk ingedeeld met een begane grond met toonbank, kelder met bdsm speeltjes en een 1e verdieping met vooral kleding.

Service

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel met kennis van de aangeboden artikelen.

Artikelen

De artikelen zijn voornamelijk gericht op homo-mannen, echter hetero-mannen en stellen zullen hier ook veel goede producten kunnen vinden. Voor mannelijke slaven is er zeker iets te vinden. De artikelen vond ik soms iets aan de dure kant, maar daar krijg je dan wel een erg goede kwaliteit voor terug en goed advies van het personeel.

Over het bezoek

Ik was op zoek naar verschillende bondage speeltjes zoals boeien en een mondgag. Na wat rondneuzen werd door het personeel gevraagd of ze mij konden helpen. De verkoper heeft mij toen de verschillende boeien en gags getoond. Hierbij heeft hij veel informatie gegeven over de voor- en nadelen van elk product. Vervolgens ben ik met de verkoper langs de andere producten gelopen. Toen de verkoper zag dat ik nogal veel aandacht had voor een lederen bondagehood, vroeg hij of ik misschien eentje wilde uitproberen om te kijken hoe het past en voelt. Deze uitnodiging heb ik natuurlijk snel aangenomen. De bondagehood werd mij zeer strak om het hoofd gebonden, wat een heerlijk gevoel gaf. Vervolgens werd de bijbehorende blinddoek door middel van drukknopen bevestigd. Na de blinddoek werd ook de mondopening afgesloten door middel van een lederen met drukknopen te bevestigen flapje. Hierdoor werd het ademen door de mond zeer moeilijk gemaakt en wordt je bijna verplicht alleen nog maar door de neus te ademen. Dit alles gaf bijelkaar een heerlijk gevoel en de beslissing was snel gemaakt, ook de bondagehood moest mee naar huis. Verder zag ik een ballgag-harnas hangen die ik erg mooi vond. Toen ik vroeg of ik deze even mocht bekijken, werd direct gezegd dat ik hem beter kon passen. De verkoper heeft nadat ik instemde de ballgag goed schoongemaakt en in m’n mond geplaatst. Vervolgens werden de lederen riemen strak om m’n hoofd gebonden. Toen hij zag dat er nog beweging in de bal zat werden de riemen nog een gaatje strakker getrokken. Verbale communicatie behoorde toen niet meer tot de mogelijkheden. Ook nu was de beslissing snel gemaakt, het ballgag-harnas moest ook mee naar huis. Ik ben naar huis gegaan met meer speeltjes dan in eerste instantie de bedoeling was, maar heb hier zeker geen spijt van.

Conclusie

Het is een mooie winkel met een groot assortiment kwaliteitsartikelen. Ook al richten ze zich vooral op de homo-scene, wordt je er als hetero zeer goed geholpen en geïnformeerd. Wanneer ik weer eens in de buurt ben, zal ik zeker weer een bezoekje aan de winkel brengen.

Waardering

(5)
Wees de eerste om deze Winkelbeoordeling een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op deze Winkelbeoordeling

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle beoordelingen van deze winkel

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
19-09-2016 Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 11203) (1975)

Super winkel. Kwalitatief goede artijrlen en voor een acceptabele prijs. Ruim assortiment voor zowel hetero als gay. Uitstekend personeel. Verzorgde winkel....

Lees verder ...
aanbeveling
15-01-2005 Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 6154) (1978)

Het is een mooie winkel met een groot assortiment kwaliteitsartikelen. Ook al richten ze zich vooral op de homo-scene, wordt je er als hetero zeer goed geholpen en geïnformeerd. Wanneer ik weer eens in de buurt ben, zal ik zeker weer een bezoekje aa...

aanbeveling
20-12-2002 Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 1517) (1965)

Kijk vooral eens rond, leuk om inspiratie op te doen.

Lees verder ...
aanbeveling
01-01-2000 Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
15-01-2005 14:18
27-12-2005 17:30
1628x


129 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1276 bezoekers.