Verhaal

Verhaal 'Uit de gevangenis en naar de duivel'

Introductie

Drie vrouwen en twee mannen die in de gevangenis zitten, en ontzettend balen tot ze de komende 20 jaar niet naar buiten mogen, krijgen een deal omdat in twee jaar te veranderen. Hun wordt alleen verteld dat ze dingen moeten gaan doen die ze niet willen, pijn en met onmenselijke situatie’s te maken krijgen.
Als ze eenmaal het contract hebben ondertekend hebben zijn nergens meer recht op, en is hun lichaam twee jaar lang niet van zichzelf. Ze denken allemaal dat twee jaar pijn en vreselijke leefomstandigheden 18 jaar waard is en ondertekenen het contract. En weten niet dat zij hardcore gemarteld, verkracht, vernederd en mentaal misbruikt gaan worden, niet echt tenminste.

Uitdaging voor jij de lezer: in het verhaal zal een paar keer een sponsor genoemd worden, deze is bedoeld om dingen te kunnen doen in het verhaal waar ik zelf niet per se dol op ben maar het wel wil proberen te schrijven. Ik bedenk mij een paar hoofdstukken in het verhaal dat dit ook de perfecte manier is om jij de lezer ideeën of suggesties te laten doen. Ben jij aan het lezen en denk je ik wou toch dat hij dit probeerde, kan je het voorstellen door mij een mail over BDSMzaken te sturen.
Zet in de mail de ruwe lijnen en een paar voorbeelden en of je anoniem wil blijven of niet, ik kan misschien op een leuke manier ja avatar in het verhaal verwerken. Ik ben benieuwd wat jullie verzinnen en alvast bedankt voor de inspiratie.

Bronvermelding

Ik was heel erg jong al geïnteresseerd in bdsm ik had echter nog niet meteen door dat de mannen en vrouwen in de foto’s en video’s, Er vrijwillig voor koos om vast gebonden te worden en misbruikt werden. In die tijd bedacht ik deze knekelkamers. Wat kan ik over die tijd vertellen ik wist het simpelweg gewoon niet, en droomde over alle mogelijkheden en dingen die ik zou doen.
Sommige ideeën van toen zijn erg onpraktisch of nu later onmogelijk blijkt. Een paar jaar ouder en heel wat wijzer ga ik die ideeën verbeteren en vertellen, sommigen zullen misschien nog steeds niet erg praktisch zijn en lichamelijk misschien onmogelijk. Dus misschien moet je het meer als anime zien.
Er zullen veel seksuele handeling in zitten en ook mentaal zullen de fictionele karakters niet gespaard worden, het gaat heel erg hardcore worden denk ik.
Het thema van de gevangenen heb ik toegevoegd om het vertellen makkelijker te maken en je moet ook niet denken dat alle dingen die ik ga vertellen al op jonge leeftijd had bedacht, eigenlijk heb ik alleen de ruwe lijnen overgenomen.
Eerlijke waarschuwing vooraf echt alles wat bestaat in BDSM ook de vieze dingen tot de onmenselijke kunnen langskomen, Je bent dus gewaarschuwd. Als je niet tegen dat soort dingen bestand bent ga je dit niet leuk vinden. En wil dat soort opmerkingen dus niet in de reacties zien, het is een fictief verhaal.

Kleine nood: ik de schrijver ben zwaar dyslectisch excuseer alle ziens op bouw fouten en ander. Spraaksoftware werkt niet perfect en voorleessoftware ook niet.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

29 apr 2022 om 14:11 uur Kan nog steeds niet wachten op het vervolg
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
22 okt 2021 om 22:52 uur Sorry voor de lange wacht op het vervolg, het leven kan een bitch zijn soms. Ik moest al mijn concentratie apart van een paar kleine afleidingen steken in een paar persoonlijke situaties. Nu heb ik weer bijna alle tijd om verder te fantaseren, hopelijk krijg jullie nog veel kinky verhalen van mij. Alvast veel leesplezier
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
07 jan 2021 om 20:48 uur Was een fantastisch verhaal, om te lezen. Hou zou maar in varkenspak zitten vaar ik me af ?
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
04 jan 2021 om 13:57 uur Het gevangenis verhaal spannend hoor
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
04 jan 2021 om 02:40 uur Wat een heerlijke fantasie. Ben benieuwd naar het vervolg!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
02 jan 2021 om 22:34 uur Super leuk, spannend verhaal, ben benieuwt naar het vervolg! Stoer dat je met zware dyslexie dit durft te schrijven !
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 16x
26-12-2020 21:18
30-12-2020 20:38
22-10-2021 22:49
6863x

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Verhaal voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Uiterlijk
Piercing (geslachtsdelen)
Piercing (gezicht)
Piercing (navel)
Piercing (tepels)
Scheren (schaamstreek)
Verplicht nudisme (Intimi)
Verplicht nudisme (Publiekelijk)
Beperken bewegingsvrijheid
Blinddoek of oogmasker
Immobiel maken
Prikkels en Pijn
Lichaamsopeningen oprekken (eendebek)
Pijn (heftig)
Pijn (mild)
Vernederingen en ondergeschiktheid
Competitie (met andere ondergeschikten)
Dienen met andere ondergeschikten
Opdrachten uitvoeren
Vernederen (intimi)
Vernederen (publiekelijk)
Video (anderen bekijken)
Webcam (commercieel)
Seksualiteit en Erotiek
Gebruik sexmachines
Gebruikt worden (seksueel)
Gedwongen orgasme(s)
In groepsverband gebruikt worden
Verplicht masturberen (onder toezicht)
Rollenspel en scenes
Angst (bang maken)
Gevangenisspel
Groepsverkrachting
Mindfuck
Mindplay
Verkrachting


74 Deelnemers op de site. 19832 Actieve deelnemers. 844 bezoekers.