Uitgaansgelegenheid

Toegevoegd door: Uitgeschreven deelnemer

Lijst uitgaansgelegenheden

De uitgaanslijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van uitgaansgelegenheden. De uitgaanslijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de beoordelingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een uitgaansgelegeneheid bezocht? Geef dan zelf je mening en voeg jouw beoordeling van de uitgaansgelegenheid toe! Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Uitgaansgelegenheid 'Fetish & BDSM-festival'

Algemeen
Bar/Dancing
Adres
Fabriekstraat 42
9200 Dendermonde
Oost-Vlaanderen
Belgiƫ
Contactgegevens
defencer@telenet.be
Omschrijving

Het Fetish & BDSM Festival zal dit jaar wegens groot succes alweer voor de achtste maal plaats vinden. Dit zal gebeuren op 25 en 26 oktober 2019 in de prachtige en unieke locatie Hangar 43 te Dendermonde, Belgie.

Deze sfeervolle 19e eeuwse fabriekshal zal THE place to be zijn voor alle BDSM en Fetish liefhebbers
het weekend van 25 en 26 oktober.

Ook voor deze editie is het ons weer gelukt om een prachtige selectie standhouders te regelen. Op het BDSM & Fetish Festival vind u een breed scala aan stands, variërend van de uniekste BDSM toys tot een stand waar u uw vermoeide voeten kunt laten masseren, van elegante Venetiaanse maskers tot spectaculaire BDSM meubels. U kunt het zo gek niet bedenken, of u vind het op het Fetish & BDSM Festival.

Maar, er is natuurlijk nog veel meer te beleven! Het Fetish & BDSM Festival is een complete beleving, u waant zich in een waar Fetish BDSM paradijs! Met alsook een ruime volledig ingerichte  ' playzone ' waar iedere bdsm liefhebber welkom is .

Er zijn doorlopend de meest spectaculaire BDSM en Fetish shows te zien, er zijn verschillende zeer interessante en leerzame workshops, er is een spannende bondage escape-challenge, , een duct-tape escape challenge en er zijn shibari shows. Vergeet ook zeker niet uw mooiste, spannendste outfit aan te trekken voor uw dag bij het BDSM & Fetish Festival, want ook hebben wij een stand waar u GRATIS een fotoshoot kunt laten doen.Miss Fetish Festival Travestie verkiezing:
Nieuw op het Fetish Festival is de Miss Fetish Festival Travestie verkiezing! Deze verkiezing zal op vrijdag plaatsvinden. De inschrijvingen voor de deelnemers zijn vanaf nu geopend. Wil je meedoen met deze spannende wedstrijd, meld je dan nu snel aan door een email te sturen en wie weet wordt jij de nieuwe Miss Fetish Festival Travestie van 2018!

Miss Fetish Belgie verkiezing:
Natuurlijk kan ook dit jaar de Miss Fetish Festival België verkiezen niet ontbreken. De inschrijvingen voor de deelnemers zijn vanaf nu geopend. Wil je meedoen met deze spannende wedstrijd, meld je dan nu snel aan door een email te sturen en wie weet wordt jij de nieuwe Miss Fetish Festival Belgium van 2019!
 

Wees de eerste om deze Uitgaansgelegenheid een aanbeveling te geven.

Alle beoordelingen van deze gelegenheid

DatumOordeelConclusieaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
19-02-2019 22:57
00-00-0000 00:00
656x
(3)


89 Deelnemers op de site. 19830 Actieve deelnemers. 875 bezoekers.