Uitgaansgelegenheid

Toegevoegd door: Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw S (Deelnemer 85510) (1973)

Lijst uitgaansgelegenheden

De uitgaanslijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van uitgaansgelegenheden. De uitgaanslijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de beoordelingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een uitgaansgelegeneheid bezocht? Geef dan zelf je mening en voeg jouw beoordeling van de uitgaansgelegenheid toe! Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Uitgaansgelegenheid 'Dordse munch in cafe Arina'

Algemeen
Bar/Dancing
Adres
Voorstraat 426
3311 CX Dordrecht
Zuid-Holland
Nederland
Contactgegevens
inky.k00@gmail.com
Omschrijving

TwistedDordt organiseert 9 november 2019 een kleinschalige munch in het centrum van Dordrecht. Café Arina heet ons dan welkom in haar knusse café.

Op een laagdrempelige manier kun je mede BDSM-ers ontmoeten en gezellig met hen een drankje drinken. Vanaf 20:00 uur ben je welkom tot maximaal 02:00 uur. Om over serieuze en minder serieuze onderwerpen te praten (al dan niet BDSM gerelateerd). Lekker met je favoriete drankje. Gezelligheid staat voorop.

Voor diegene die behoefte hebben om te roken is een afgescheiden rookruimte aanwezig. Kleed je in iets waarin je prettig voelt in een vanille omgeving.
Er zijn aan het café geen kosten verbonden behalve wat je zelf uitgeeft aan de bar (normale prijzen voor de gebruikelijke drankjes). Je bestelling betaal je direct af (geen bonnetjes) aan de bar. 
Gedraag je en heb respect voor elkaar. Er lopen ook 'normale' café bezoekers rond die niet op de hoogte zijn van de munch. 

Vind je het een beetje eng/ongemakkelijk om voor het eerst te komen (in je eentje) omdat je niemand kent… schroom niet. Nieuwelingen worden zonder problemen opgenomen in de groep. Binnen korte tijd zal je je op je gemak voelen. Vraag e.v. even aan het personeel waar je ons kunt vinden en ze vertellen je het. Mijn ervaring is dat we recht tegenover de bar aan hoge tafels staan/zitten. Ga er gewoon bij staan en vertel dat je hier voor het eerst bent. Beginnetje is dan gemaakt.

Kom gezellig langs. Ik hoop je daar te zien/spreken. 

Tot dan.

Groetjes,

Team TwistedDordt

Parkeergarage Spuihaven, Spuiboulevard 304, 3311 GR Dordrecht.
Wanneer je auto op zaterdag tussen 18.00 en 03:00 parkeert dan kost dit je €2,50

Looproute van parkeergarage naar café
Loop de garage weer uit zoals je er met de auto ingereden bent (hoofdingang). Steek de weg over en loop het voetgangersbruggetje (Ruitenbrug) over. Blijf rechtdoor lopen (door de Ruitenstraat) totdat je in een winkelstraat terecht bent gekomen. Je bent dan al beland in de Voorstaat. Sla linksaf en loop ongeveer 30 meter. Café Arina vind je aan je linkerhand op de hoek.

Wees de eerste om deze Uitgaansgelegenheid een aanbeveling te geven.

Alle beoordelingen van deze gelegenheid

DatumOordeelConclusieaanbevelingteamkeuze
03-03-2018 (4)Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw S (Deelnemer 85510) (1973)

Leuk om naar toe te gaan om mede bdsm-ers in een vanilla omgeving tegen te komen. Zelf kom ik er nu ongeveer 2 jaar met plezier.  Zit je verlegen om een praatje? Wil je in contact komen met BDSM-ers? Kom dan naar dit 2 maandelijks event. ...

Lees verder ...
aanbeveling
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-03-2018 12:19
30-09-2019 01:41
1275x
(3,5)


5 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 308 bezoekers.