Uitgaansgelegenheid

Toegevoegd door: Uitgeschreven deelnemer

Lijst uitgaansgelegenheden

De uitgaanslijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van uitgaansgelegenheden. De uitgaanslijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de beoordelingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een uitgaansgelegeneheid bezocht? Geef dan zelf je mening en voeg jouw beoordeling van de uitgaansgelegenheid toe! Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Uitgaansgelegenheid 'Gewoon in Roosendaal'

Algemeen
Overige
Adres
Brugstraat 81
4701 LD Roosendaal
Noord-Brabant
Nederland
Contactgegevens
Omschrijving

GeWoon in Roosendaal is een, met haar tijd meegaande, new style sexbioscoop & shop, die al bijna 30 jaar gevestigd is in Roosendaal. Een nette, laagdrempelige bioscoop waar het heel gewoon is om een erotische avond te beleven. Vandaar ook de gekozen naam 'GeWoon in Roosendaal'.

Geen donkere tinten, geen spannende namen, maar frisse kleuren en een open en eerlijke uitstraling. Gewoon helemaal zoals je zelf ook bent. Er is daarbij geen plaats voor eigendunk of egotrippers. Het "WIJ gevoel" is het uitgangspunt, in GeWoon in Roosendaal is iedereen gelijk ongeacht sexuele voorkeur, leeftijd of gewicht. Gewoon lekker jezelf zijn en die grote boze buitenwereld even vergeten!

Het aardige is dat je zelf achteraf de entreeprijs bepaalt, afhankelijk van de mate van tevredenheid over je bezoek (1 tot 5 sterren).  

Alle beoordelingen van deze gelegenheid

DatumOordeelConclusieaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-06-2014 15:06
03-06-2014 16:50
3211x
(3)


4 Deelnemers op de site. 20486 Actieve deelnemers. 403 bezoekers.