Uitgaansgelegenheid

Toegevoegd door: Uitgeschreven deelnemer

Lijst uitgaansgelegenheden

De uitgaanslijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van uitgaansgelegenheden. De uitgaanslijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de beoordelingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een uitgaansgelegeneheid bezocht? Geef dan zelf je mening en voeg jouw beoordeling van de uitgaansgelegenheid toe! Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Uitgaansgelegenheid 'Paradise Club'

Algemeen
Club
Adres
Thomsonlaan 107
2565 HZ Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Contactgegevens
070–3602642
Omschrijving

Bron paradise club: 

Een avondje stappen alleen of met een vriend. Een zakenrelatie in de watten leggen of uw vriendin een ondeugende avond bezorgen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze luxe club. Inmiddels al 30 jaar in de top van Nederland.

Bij de entreé van € 50 kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten oa een verwarmd binnen zwembad en sauna’s. Bij de entreé zijn tevens alle frisdranken aan de bar inbegrepen.

In onze sfeervolle en luxe bar is de gelegenheid aanwezig om een leuke dame te ontmoeten. Waarmee u eventueel uw ondeugende avond mee kunt afsluiten.

Het hoeft niet duur te zijn om uw stapavond perfect te laten verlopen. U kunt het zo bont maken als jezelf wilt. Wilt u een lekker vers getapt biertje of een heerlijke fles champange? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Alle beoordelingen van deze gelegenheid

DatumOordeelConclusieaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 8x
14-03-2010 12:31
19-08-2010 00:20
2550x
(3)


61 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 541 bezoekers.