BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

De dominante rol vanuit het altruïsme vervullen. Vriendschap als basis van de relatie. Het masochisme is daarbij belangrijker dan de onderdanigheid. Wij zijn slechts zoveel als wat wij voor de ander betekenen.

(Deelnemer 1281) knapt direct af op ...

Domheid

(Deelnemer 1281) valt direct voor ...

Ik val nooit direct maar intelligente vrouwen vind ik altijd mooi.

Ervaring

(Deelnemer 1281) heeft sinds 1974 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Geluk versus ongeluk, het één wordt niet ervaren zonder het ander. Tederheid en straf, de twee antipolen die elkaar versterken. Slechts verschillen kunnen wij waarnemen, het gevoel is niet absoluut.
Ik heb mijn gevoelens ontdekt op 11 jarige leeftijd. Ik had er toen geen naam voor maar op die leeftijd weet je wel er met niemand over te praten. Het stort je in een onwaarschijnlijke eenzaamheid. Ik wens in contact te komen met een dame die als kind ook deze gevoelens heeft ervaren en op zichzelf heeft toegepast.
Kan je je voorstellen hoe een kind, dat zichzelf pijn doet, zijn inwendige pijn transformeert naar uitwendige pijn. Uitwendige pijn is minder erg dan inwendige pijn, toch?

Ik ben gehuwd, toen ik nog niet wist wie ik was, mede daardoor stelt mijn vanilla relatie seksueel niets voor. Door onbegrip en kwetsende opmerkingen hebben wij slechts een zakelijke relatie en geen intieme meer. Wij geven elkaar de vrijheid om… “het leven af te werken”, zo noem ik dat.

Eerste ervaring

Is moeilijk te omschrijven. De eerste ervaring met mezelf was verwarrend. Later voelde ik mij meer tot de dominante rol aangetrokken, dan weer de onderdanige rol. Opwinding door beperkte pijn blijft een centraal thema, voor velen tegelijkertijd een taboe en een verlangen.

BDSM stijl

Mijn voorkeur gaat uit naar een masochistische vrouw. Niet achtereenvolgend maar de gelijktijdigheid van pijn en lust leiden wellicht naar het ultieme hoogtepunt. Een actie die ik wil doen niet als meester maar als geliefde. De pijn is niet onbegrensd, geen dingen die op termijn ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. SM is voor mij en voor jou een manier om ons in het leven op te laden zodat wij de dagelijkse dingen in het leven weer aankunnen. Je laten groeien in jouw verlangens die je voor jezelf zo moeilijk kan aanvaarden. . Seks kan mogelijk deel uitmaken van een SM-relatie. Het is absoluut noodzakelijk een emotionele band met elkaar op te bouwen. Eerst elkaar beter leren kennen pas dan betrekken wij het SM erbij.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 1281) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 1281) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 1281) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
03-03-2006 17:24
03-03-2006 17:24
20-02-2024 07:36
1308x


10 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 161 bezoekers.