BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Misschien trek ik wel aandacht doordat ik totaal geen aandachtstrekker ben en er ook niet van houd om in het middelpunt te staan.

(Deelnemer 141769) knapt direct af op ...

Dominantie vanuit ego, niet bereid zijn tot zelfreflectie, ordinair gedrag.

(Deelnemer 141769) valt direct voor ...

Integriteit, kwetsbaarheid, eerlijkheid, bereidheid tot introspectie, gelijkwaardigheid, leiderschap, respect, goede manieren en dominantie vanuit natuur.

Ervaring

(Deelnemer 141769) heeft (nog) geen praktische ervaring met BDSM.

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Van nature ben ik een sub, maar wel één met een heel krachtig karakter, een eigen wil, ik ben altijd mijn eigen weg gegaan en ben onafhankelijk. Door mijn levensloop heb ik, noodgedwongen, een dominante kant ontwikkeld die me helpt om mezelf te begrenzen en me op een gezonde manier staande te houden. Geen dominantie uit angst, maar uit kracht, kwetsbaarheid en sterkte. Ik ben een sterke vrouw en wil graag mijn sub-kant beter leren begrijpen, omarmen en in verbinding staan met iemand waarbij we onze beider rollen kunnen onderzoeken en uitdiepen. Door deze wens ben ik bij bdsm terecht gekomen. Hopende dat ik hier meer over mezelf leer en wellicht vind wat ik zoek.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring heb ik 15 jaar geleden opgedaan, maar het had toen nog geen naam voor me. Dit was een zeer goede, respectvolle, bijzondere ervaring die berustte op vertrouwen en liefde. Het D/s verhaal is altijd een onbewust thema geweest in de goedlopende relaties die ik heb gehad. Daarom weet ik dat het bestaat.

Ik heb voor die tijd, maar ook erna slechte ervaringen gehad met dominante mannen. In 2024 heb ik mijn eerste bewuste bdsm ervaring gehad, maar uiteindelijk bleek hij niet mijn D te zijn. Dit was helaas een pijnlijke ervaring.

Eigenlijk mag dit alles niet echt het label bdsm krijgen, maar het raakt in mijn ogen toch een softe versie van wat een D/s relatie in kan houden, wat ik verder wil onderzoeken.

BDSM stijl

Ten eerste heb ik autisme. Dat maakt dat ik me op glad ijs begeef. Ik ben, doordat ik informatie op een andere manier verwerk dan neuro-typische mensen, kwetsbaar op vooral het emotionele vlak. Toch is het verlangen naar echtheid en verbinding zo groot dat ik het risico neem. Mijn intuïtie is, juist door mijn autisme, sterk afgesteld, ik ben gevoelig en slim en op die manier wijst mijn neurodivergentie mij de weg naar de meest intieme plekken in mezelf en in relaties. Het is tevens mijn kompas en paradoxaal genoeg heb ik mijn zelfbeschikking nodig om tot een gezonde D/s verbinding te komen.

Ik zie bdsm eigenlijk als een heel groot avontuur dat gebaseerd is op vertrouwen en respect. Ik val op Dominante mannen die begrijpen dat gelijkwaardigheid en introspectie de sleutel tot echte overgave is. Voor minder doe ik het niet.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 141769) heeft een (real life) partner voor BDSM

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 141769) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 141769) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 349) (1937)
14 mei 2024 om 16:56 uur "...slechte ervaringen gehad met dominante mannen. In 2024 heb ik mijn eerste bewuste bdsm ervaring gehad, maar uiteindelijk bleek hij niet mijn D te zijn. Dit was helaas een pijnlijke ervaring." Pfff, jij ook al...
23 apr 2024 om 12:05 uur Op het spectrum zijn, heeft zijn uitdagingen, maar ook zijn voordelen, het helpt bij het controleren van de realiteit als iedereen om je heen geobsedeerd is om te leven en te geloven in een fantasiewereld die gecreëerd is om hen af te leiden, het spectrum helpt om door alle onzin heen te kijken. Nadelen zijn dat mensen die niet op het spectrum zitten en hun leven leiden door consequent te reageren op hun eigen beslissingen op basis van hun emoties, jouw nuchtere manier van kijken en communiceren met de wereld opvatten als arrogant of onbeleefd, terwijl het gewoon een kwestie van feiten is. Hoe ben je in het gebruik van apps om te communiceren? Ik haat ze met een passie. Goed profiel.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 19x
17-04-2024 12:04
17-04-2024 12:04
02-05-2024 22:29
593x


30 Deelnemers op de site. 20579 Actieve deelnemers. 237 bezoekers.