BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Lak & leer en hoge laarzen. Of wordt hier bedoeld hoe ik de aandacht op mezelf vestig? Euh, nou ik heb vaak het hoogste woord (en dat mag jij er dan uitslaan).

(Deelnemer 141253) knapt direct af op ...

Roken, onverzorgd uiterlijk, politieke extremisten.

(Deelnemer 141253) valt direct voor ...

Donkerharige vrouwen met een dominante uitstraling en prachtige fetish-kleding.

Ervaring

(Deelnemer 141253) heeft sinds 1997 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Als jong kind vond ik vastbindspelletjes leuk, maar niet om los te komen, maar om vastgebonden te zitten. Pas later - toen ik Seks de stand van zaken door Catherine Keijl zag - begreep ik dat ik me aangetrokken voelde tot BDSM en dan vooral de rol van onderdanige. Ik was toen overigens relatief jong, ik schat een jaar of 14.

Sinds mijn 18e ben ik voorzichtig actief op het BDSM-vlak en is het ook altijd een onderdeel geweest binnen mijn relatie. Tegenwoordig bezoek ik af en toe een commerciële meesteres. Binnen mijn relatie brak het mijn partner namelijk steeds meer op. Zij stelde deze vorm van seks eigenlijk alleen voor mij te bezigen.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring was met de eerste vrouw met wie ik fysiek intiem ben geweest. Alleen was dat met mijzelf in de dominante rol. Ik heb haar besprenkeld met kaarsvet uit waxinelichtjes. Tegenwoordig weet ik dat ik toch echt speciale kaarsen moet aanschaffen. Ook gebruikten we toen nog huis-tuin-en-keuken materiaal, zoals wasknijpers, vliegenmeppers en mijn riem. Heus ik genoot er wel van hoe zij kronkelde onder mijn aanrakingen, maar het verlangen om zelf zo benaderd te worden was toch vele malen groter.

BDSM stijl

In mijn relaties hecht ik grote waarde aan gelijkwaardigheid, wat iets anders is als gelijkheid. Immers: ik ben onderdanig, dus ben niet gelijk aan een dominante partner. Toch gebeurt het overgeven wat mij betreft vooral tijdens 'het spel'. Ik vrees te eigengereid te zijn om een 24/7 relatie aan te gaan, van de andere kant: ik heb het nooit geprobeerd, dus ik weet ook niet of ik het kan.

Ik ben breed geïnteresseerd in het scala aan mogelijkheden dat de BDSM te bieden heeft. Met wettelijke taboes en Coprolagnie heb ik niets, maar verder sta ik voor alles open. Als het vetrouwen er is, vanzelfsprekend.

Ik heb een redelijk hoge pijngrens, althans dat doet mijn commerciële meesteres mij geloven. Ik heb ervaring met bondage (ontvangen), face-sitting, spitting, orale seks (onder dwang geven), sounding, spanking ontvangen (off course), anale penetratie. Ik fantaseer over exhibitionisme en candaulisme lijkt mij een eer. Toch ben ik ook bevreesd voor mijn anonimiteit.

BDSM is voor in zoverre een levensvorm, dat ik er niet zonder kan. Echter de beleving noem ik een 'spel', wel tussen aanhalingstekens, omdat het voor mij psychisch zoveel meer inhoud dan een spelletje spelen. Ik vind het een vorm van ultieme overgave aan een partner.

Op het moment dat ik dit typ heb ik nog geen checklist, misschien ben jij wel diegene voor wie ik er een mag maken!

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 141253) heeft een (real life) partner voor BDSM

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 141253) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 141253) gaat wel eens uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.
Bijvoorbeeld La Fouet in Nijmegen

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Wees de eerste om dit BDSM-Profiel een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
10-02-2024 11:41
10-02-2024 11:41
10-02-2024 12:02
22x


62 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 500 bezoekers.