BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Dat ik lang ben? Stom misschien, maar aandacht trekken is niet zo mijn 'cup of tea'.

(Deelnemer 141362) knapt direct af op ...

Onbeschoft gedrag, groot ego, iemand die alleen met zichzelf bezig is, ongenuanceerdheid. Dus vooral gedrag, in mijn ogen dom gedrag.

(Deelnemer 141362) valt direct voor ...

Openheid, taligheid, humor. Als die vrijheid er is waarin ik niet op jouw teentjes kan trappen, en jij niet op mijn pik.

Ervaring

(Deelnemer 141362) heeft sinds 2004 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Terug van weggeweest op deze site. Ik moet er even nog even op puzzelen hoe ik precies beschrijven ga hoe ik - dominant - graag BDSM contacten hier zou willen vinden. En welke gevoelens daarbij horen. Omdat de vorige fijne BDSM relatie, waarin alles op een natuurlijke manier kon wat wij wilden, jammer genoeg eindigde. Daarom ben ik wel voorzichtig geworden. Ik zoek geen spelcontacten, absoluut geen eenmalige sexcontacten. Een vaste relatie is mijn einddoel, maar ik snap dat dat niet het eerste is waarmee een contact begint.
Ik heb twee relaties gehad waarin BDSM een rol speelde.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring was niet heel bijzonder. Ik was nog te voorzichtig en daarmee te onduidelijk. Ik droomde te veel. Maar mijn partner was gewillig en net zo onervaren als ik. Dus werd het wel een leuke ontdekkingsreis.

BDSM stijl

Voor mij zit er iets magisch in de soort van BDSM zoals ik die heb leren kennen en hoe het sindsdien bij mij hoort. Want ik ga voor een gelijkwaardige relatie, je zal absoluut merken dat ik je zie staan. En daarin hoef je niet makkelijk te zijn. Maar komt het tot jouw vrijwillige overgave, dan heb ik volledig de touwtjes in handen. En dat raakt me enorm in BDSM. Als dominant kan ik volop genieten en daarin bepaal ik hoe en wanneer jij (in mijn geval een vrouw, een sub) de dingen moet doen die maken dát ik volop geniet. Als de verhouding goed is, als ik betrouwbaar en duidelijk ben, dan gebeurt dat magische waardoor jij ook enorm geniet en tot je recht komt. Dan willen we elkaar niet los laten.
Mijn ultieme doel is niet het krijgen van een orgasme. Wat het wel is, en hoe het morgen anders is dan vandaag, en of jouw genot op een bepaald moment mijn doel is, dat weet alleen ik. En jij laat dat ook bij mij.
BDSM is niet hetzelfde als liefhebben. Maar ik wil je kennen, weten wat er in je omgaat. Als er via waardering, respect ook liefde groeit tussen jou en mij, dan is BDSM daarbinnen iets ongelofelijk krachtigs heb ik ervaren. Iets wat je hele lijf, mind en leven raakt.
Overigens, je beschadigen of van je stelen, in welke vormen dan ook, dat past niet bij mij.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 141362) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 141362) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 141362) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
09-02-2024 16:28
09-02-2024 16:28
20-02-2024 13:17
73x


49 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 495 bezoekers.