BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Dominante (maar ook masochistische!) vrouw op zoek naar een mannelijke variant van haarzelf! Waarbij Ik echter wel de Opper Dominant wil zijn. 😉

(Deelnemer 140701) knapt direct af op ...

types die zo wanhopig zijn dat ze zich bij elke vrouwelijke D opdringen. En, maar dat spreekt voor zich denk ik.. onverzorgde en niet eerlijke mensen.

(Deelnemer 140701) valt direct voor ...

ik heb niet een specifiek iets waar ik voor val.. het is vaak het complete plaatje. Maar ik hou wel van een wat stoerdere look.. een man in al zijn mannelijkheid zeg maar. (Al kan ik ook op "broekies" en nerds vallen.)

Ervaring

(Deelnemer 140701) heeft sinds 2018 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

In februari 2018 leerde ik via Lexa iemand kennen die voordat hij met mij ging daten had gedate met een Meesteres. Iets wat voor hem toen ook nog nieuw was en wat hij graag verder wilde ontdekken. En daar werd ik dus min of meer in meegesleurd. De relatie tussen hem en mij werkte echter niet (voor lang), vooral niet op vanilla front.. Maar eenmaal van de bdsm wereld geproefd te hebben kon ik het niet meer loslaten. Ondertussen heb ik al (bijna) 6 jaar ervaringen op ogen doen. Waarbij voor mij vooral het lichamelijk sadistische stukje trekt. En dan vooral het geven van slaag, zowel met m'n handen als met divers slagmateriaal. Op zich hou ik er ook van om slaag te mogen ontvangen, maar daarbij dirigeer ik dan wel waarmee, op welke plek en hoe hard ik het wil hebben. 😉 En het is ook niet zo dat ik dat zomaar aan iemand toevertrouw.

Eerste ervaring

Dat hou ik hier nog even voor mijzelf. In één op één gesprekken komt dat, wanneer er een klik lijkt te zijn, vast aan de orde.

BDSM stijl

Binnen de bdsm geniet ik er het meest van om mijn zwepen en ander slagmateriaal te mogen gebruiken op iemand die er, op zijn manier, net zo hard van geniet! Verder speel ik met van allerlei ander spelmateriaal en heb ik, al zeg ik het zelf, ook best een leuke speelkamer met diverse bondage mogelijkheden. Zelf ben ik ook een aardige masochist, maar dat wel op zo'n manier dat ik daarin precies dirigeer hoe ik het hebben wil. Op zich ben ik vooral een Sadiste als het op spel aan komt. Ik zie mijzelf niet als een Meesteres, daarvoor ben ik niet consequent en ook niet strikt genoeg. Je hoeft mij dus geen Meesteres en/of U te noemen. In vanilla life ben ik, naar mannen toe en zeker in een relatie, dominanter dan wanneer ik mij uitbleef in de speelkamer. 🙃😄 Iets waar je dus mee om moet kunnen gaan. (Ik sta ook bekend als een lieve Sadiste. Maar als niet de makkelijkste in de omgang in het gewone leven.) Zonder de welbekende klik kan ik niet met iemand spelen.. lust is voor mij vaak ook onderdeel van een spel en dat is nou eenmaal iets wat je niet met iedereen doet. Of ik iig niet. Als ik dat had gekunt dan was ik wel commercieel gegaan. 💰

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 140701) heeft een (real life) partner voor BDSM

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 140701) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 140701) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

03 dec 2023 om 06:58 uur Mooi profiel!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
17-11-2023 23:57
17-11-2023 23:57
08-12-2023 18:56
183x


70 Deelnemers op de site. 19847 Actieve deelnemers. 345 bezoekers.