BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Nieuw hier, nieuwsgierig, leergierig en speels.

(Deelnemer 140135) knapt direct af op ...

moeilijk gedoe. afspraken niet nakomen. slechte communicatie. onfris lichaam.

(Deelnemer 140135) valt direct voor ...

staat hierboven. ervaren dominanten, een avontuurlijk stel met dominant(en).

Ervaring

(Deelnemer 140135) heeft sinds 1984 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hi there, man hier, bi. Interessant en succesvol leven geleid, professionle prestaties vaak onder grote druk moeten leveren met veel verantwoordelijkheid. Ook op persoonlijk vlak een goed leven tot dusverre maar als grote constante in beiden, altijd druk met allerlei verplichtingen. Ondertussen al weer wat jaren gescheiden en ook qua werk ben ik het anders gaan doen. Veel gereisd en gevarieerd sexleven gehad. Macht, dominant & onderdanig, lust, pijn, dwingen & gedwongen worden (alles in wederzijdse consent) zijn altijd spannende en zinnenprikkelende elementen geweest. Nu in en andere fase van mijn leven, (leef op mezelf en ben vrijgezel, weinig directe verplichtingen naar anderen), waarin lichaamsbewustzijn belangrijker is geworden, ben yogi en heb een getraind lichaam. (Moeten) loslaten voelt fijn voor mij. Wil die nieuwe ruimte gebruiken om mijn submissieve kant verder te ontdekken. Heb tot dusverre slechts hap-snap ervaringen. Tijdens mijn familieleven bleken schaamte en sociale omstandigheden ook vaak beperkingen. Maar het innerlijk vuur is altijd blijven branden, eigenlijk sinds mijn tienerjaren. Dit is dus ook een soort coming out zeg maar :-) Now is the time; ben nieuwsgierig, jeugdig en speels in body & mind en wil graag meer ontdekken, sta dus voor veel open. Lust lijkt meer mijn ding dan pijn. Pijn, masochisme lijkt bv in kale vorm niet heel prettig tot dusverre, maar bv goed gecombineerd met lust daarentegen weet ik dat ik toch (graag) onderga. Kortom ik sta open nieuwe ervaring andere inzichten en ervaringen, en wil zoals gezegd graag (samen) ontdekken. Dat kan zijn met een dominate vrouw of man, of met een stel waarin in ieder geval een van de twee dominant is. Mijn bi (lust) kant vind ik fijn onder dwang te moeten ondergaan. Bij een dominate vrouw kan ik heel supportive en dienend zijn. Ik heb een wendbare snelle mind. Bij een paar kan ik voor de andere sub ook switch zijn. Heb veel van de wereld gezien, hbo niveau, maar sta open voor alle walks of life. Hou van stevige, straighte en authentieke mensen, vrije geesten, die een bepaalde vorm van volwassenheid, onafhankelijkheid hebben bereikt, in welke vorm n'import pas. Hoor jullie graag. Thx voor je aandacht.

Eerste ervaring

Ik werd gedwongen klaargemaakt toen ik 18 was door een veel oudere homosexuele man. eerst was er schaamte, later kwamen er lustgedachtes. Een oudere vrouw wilde sex met me waarin ik dominate acties moest ondernemen. Eerst moest ik wennen aan het idee, daarna werd ik er bedreven in.

BDSM stijl

ontdekkend en nieuwsgierig. word graag 'bij de hand' genomen door een ervaren dominant om samen te leren en ontdekken wat het nu het meest bevalt. BDSM is voor mij een spel op dit moment met sex als onderdeel. Ik heb op dit moment geen partner en leef alleen. Ik heb een checklist ingevuld.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 140135) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 140135) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 140135) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
07-09-2023 12:44
07-09-2023 12:45
09-09-2023 00:49
107x


89 Deelnemers op de site. 19837 Actieve deelnemers. 885 bezoekers.