BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Ik ben een aantrekkelijk persoon. Ik maak makkelijk contact en ben aangenaam in de omgang. Ik ben erotisch van aard en bij overgave ben ik een seksueel genot voor de Meesteres.

(Deelnemer 139697) knapt direct af op ...

Keiharde of hard-SM met veel zichtbaar letsel (beetje striemen mag wel, maar niet tot bloedens toe). Naalden, bloed, poep, zeker niet iets in mijn plasbuis steken. Elektra heb ik nooit geprobeerd en heb ik ook wel echte angst voor.

(Deelnemer 139697) valt direct voor ...

Een strenge Meesteres die kan straffen en belonen. Haar lust doorzet in het spel, maar ook tijdens of daarna genegenheid kan bieden. Een Meesteres die mij heeft goedgekeurd, zodat ik haar wel-bevallig kan zijn.

Ervaring

(Deelnemer 139697) heeft sinds 1975 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Dit lijkt voor mij op een biecht, maar ik gooi het er maar uit. Op 14 jarige leeftijd met zelfbevrediging speelde ik al BDSM met mijzelf met wasknijpers en wat touw. Op zo'n 16-jarige leeftijd ontdekte ik een SM-video (weet echt niet meer hoe ik eraan kwam) en mijn ouders hadden net een video recorder gekocht. Ik keek stiekem 's nachts of heel vroeg in de ochtend. Later, ik denk op 22 of 23 jarige leeftijd woonde ik op mijzelf bond ik mezelf zo vast op een stoel dat het wel een uur duurde voordat ik los kon komen. Gevaarlijk dus. Toen besefte ik dat ik met anderen aan de slag moest en ben ik gaan SM-daten en heb toen ervaringen opgedaan een aantal jaren, meestal als slaaf, soms ook als dominant. Daarna was er serieuze shit in de familie en was het overleven voor mij en raakte ik het weer kwijt. Zocht het toen in de geestelijkheid, boeddhisme.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring was een betaalde meesteres in de wijk waar ik woonde. Zij had een heel soft zweepje. Het was voor mij meer het naakt bij haar zijn dat me een beetje opwond. Voor de rest was het vrij saai.

BDSM stijl

Ik loop, zit of kruip graag alleen in een geil strak slipje en fantaseer dan mijzelf als een gekochte lustslaaf door een meesteres. Het slipje kan gemakkelijk verwijderd of naar beneden getrokken worden. Als ik niet goed luister ga ik met of zonder slipje aan de ketting en word ik gespankt op billen, benen en rug. Als training wordt ik op dezelfde manier een aantal malen per etmaal geflogged over hele lichaam. Bij deze spanking of flogging krijg ik vaak een mondknevel in of masker op. Ik word ook vastgebonden op een stoel of op een bed en moet de meesteres met mijn tong dienen. Soms word ik geneukt met dildo of moet ik haar neuken, etc. Veel meer nog mogelijk, buitenspel bijv.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 139697) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 139697) chat in speciale BDSM chatgelegenheden.
Bijvoorbeeld BDSM-Contact, SM-partner (vind ik niet zo boeiend)

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 139697) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Wees de eerste om dit BDSM-Profiel een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-09-2023 19:06
03-09-2023 19:07
00-00-0000 00:00
118x


65 Deelnemers op de site. 20507 Actieve deelnemers. 203 bezoekers.