BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Vertel ik later

(Deelnemer 138938) knapt direct af op ...

Koel. Kil. Geen empathie.

(Deelnemer 138938) valt direct voor ...

Lief (!), sensueel, gevoelig. Mooie ogen. Een slank / tenger figuur

Ervaring

(Deelnemer 138938) heeft (nog) geen praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Dat heeft bij mij wel even geduurd...

Ik ben namelijk van nature geen sadist, eerder een warm en zorgzaam iemand. En ik heb mijzelf nooit gezien als een 'Meester' en mij nooit zo willen profileren. (Nu nog niet trouwens.) Goed dominant zijn in bed, dat dan weer wel...

Ik dacht vroeger dat BDSM-dominantie per definitie gelijk stond aan het ‘moeten geven‘ van (extreme) pijn. Alsof er verder geen nuance was. De deur van BDSM deed ik soms even op een kier, maar dan stuitte ik al snel op het standaardbeeld van sadisten die emotieloos klappen of zweepslagen uitdeelden en daarbij vaak hard stonden te schreeuwen. Geen spoor van intimiteit of sensualiteit tussen D en s. En dan deed ik die deur snel weer dicht.

Het keiharde sadistische grove spel is gewoon niet mijn cup of tea. En ik miste steeds de intimiteit, de intieme connectie tussen een D en een s bij dat soort beelden. Toch heb ik zelf altijd iets gemist vooral in de 'slaapkamer'. Ergens zocht ik naar 'meer' en had ik gevoelens en fantasieën in mijn hoofd die ik zeker niet zomaar aan elke vrouw wilde vertellen. Het idee dat zij mij dan zou zien als een vrouwonvriendelijke man of erger...

Het is gewoon heel moeilijk aan een niet-Bdsm-er uit te leggen dat dominante seks en een 'stevige aanpak' in bed niets met gebrek aan respect te maken heeft. Integendeel juist. Tel daarbij op mijn brave opvoeding en wel...ik kon het gewoon niet over mijn lippen krijgen.

Maar er waren dingen die mij opvielen. Zo kon ik tijdens seks toch wel heel erg intens genieten van haar. Echt helemaal opgaan waarbij ik mij volledig op haar focuste. En ik hield er van als ik merkte dat ik haar goed aanvoelde, deed er alles aan om haar lust en onderdanigheid aan te wakkeren om dan lang - heel lang - met haar bezig te zijn. Ik genoot pas echt als zij genoot, als zij er helemaal in opging. Lust. Overgave. Als zij echt helemaal 'losliet' bij mij. Als haar hoofd uit ging. Bij mij.

In het begin heb ik even getwijfeld of dit misschien toch ‘ergens’ subgevoelens van mij waren (als in: haar willen pleasen). Maar ik kwam daar snel van terug: Ik nam toch wel heel graag de leiding in bed. En ik hield niet alleen van soft de leiding nemen maar ook van strenger. Soms behoorlijk hard en een beetje kinky... En ook al is het grove hard-sadistische niet mijn ding: Ik hield er van goed hard of goed streng voor haar te zijn als ik aanvoelde dat ze dat nodig had. (Ik zei niet dat ik nooit sla ;) .) En ik genoot dan toch wel heel erg als ze daar nog meer opgewonden van raakte. Het is alleen dat ik minstens zoveel houd van soft al van teder. Dus zowel van hard én van zacht. Dat laatste zag ik vrijwel nooit terug in BDSM.

Enfin, gaandeweg kom je er achter dat de term BDSM toch bij je past, ook al ben je geen ras-sadist of een man die wil dat je hem met meester aanspreekt. Er zitten niet voor niets meer letters in het woord dan alleen een M en een S.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring is privé. Dit is niet de plek om in details te treden. Het is en blijft voor mij een hele kostbare herinnering.

BDSM stijl

Ik heb een vaste open relatie en een vaste D/s relatie. (Ik ben niet op zoek.) Ik vind het lastig om 'Mijn Stijl' te gaan beschrijven omdat Bdsm iets is wat je met zijn tweeën creëert - althans zo denk ik er over. Mijn sub heeft daarom een hele grote invloed op 'mijn' stijl.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 138938) heeft een (real life) partner voor BDSM

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 138938) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 138938) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Wees de eerste om dit BDSM-Profiel een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
23-05-2023 14:00
23-05-2023 14:00
23-05-2023 14:13
109x


8 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 468 bezoekers.