BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Ik zoek een ervaren dominant die samen met mij mijn onderdanige kant wil ontdekken.

(Deelnemer 138296) knapt direct af op ...

Iemand die niet in contact staat met zijn of haar gevoel. Iemand die zich of haarzelf niet goed verzorgd, overmatig drinkt of veel/vaak drugs gebruikt.

(Deelnemer 138296) valt direct voor ...

Intelligentie, zelfverzekerdheid en humor. Zeker ook iemand die kwetsbaar kan en durft. Iemand die niet bang is voor diepgang.

Ervaring

(Deelnemer 138296) heeft (nog) geen praktische ervaring met BDSM.

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik ontdekte deze gevoelens bij
mijzelf als tiener al, maar kon op dat moment geen woorden geven aan die verlangens. Ik beschrijf mijzelf wel al lang als feminist en heb ook wel geworsteld met wat mijn verlangens betekenen binnen in dat kader. Ik ben er inmiddels wel achter dat die twee dingen naast elkaar kunnen bestaan.
In mijn laatste langdurige relatie heb ik wel eens heel licht geëxperimenteerd met BDSM (vastbinden een zweepje hier en daar, spelletjes spelen, een tik op mijn billen, wat ruwere sex).
Ik merkte al gauw dat mijn partner niet echt geïnteresseerd was (niet zoals ik dat was) helaas. Die gevoelens en verlangens heb ik dus weer keurig opgeborgen. De desinteresse van mijn partner op dat moment was niet bevorderend voor onze relatie en hoe ik mij over mijzelf voelde. Deze relatie heb ik uiteindelijk ook beëindigd en in de verwerking van die relatie ben ik deze verlangens bij mijzelf (opnieuw) gaan onderzoeken.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het graag samen met iemand verder wil onderzoeken.

Eerste ervaring

De ervaring die ik heb is met mijn vorige partner. Ik werd vastgebonden en geblinddoekt. Al mijn zintuigen stonden op scherp. Ik kon mij volledig overgeven aan hem en had ook volledig vertrouwen in hem. Ik voelde me veilig. Het niet weten wat er zou komen maakte dat ik uit mijn hoofd kon gaan en helemaal kon opgaan in alle sensaties. Ik wilde daar graag meer van maar kon het moeilijk uitleggen. Er speelde ook wel wat schaamte en verwarring over wat ik nou precies van hem wilde. We hebben dat nog wel eens vaker gedaan maar ik durfde op dat moment niet expliciet te noemen wat ik wilde dus het ontwikkelde zich niet verder.

BDSM stijl

Ik heb dus nog weinig ervaring, maar weet dat ik graag gedomineerd wil worden. Dit is iets waar ik (soms) naar verlang in een seksuele context. Daarbuiten totaal niet. Sterker nog daarbuiten moet een man of vrouw niet gaan proberen mij te domineren. Ik zou daar erg op afknappen. Ik zie het dus als een (seksueel) spel en geen levensvorm. Ik vind het contrast tussen hoe ik in mijn dagelijks leven ben en (soms) in de slaapkamer ook juist opwindend. Eigenlijk zoek ik dat in de ander ook. Iemand die zelfverzekerd en gevoelig is maar in de BDSM context dus juist heel dominant.
Ik sta heel erg open om van alles te proberen. Op dit moment gaan mijn fantasieën vooral over vastbinden, spanken, sensorisch op verschillende manieren geprikkeld worden (ook pijn) en de psychologische machtsverhouding. Het lijkt me ook leuk om in de onderdanige rol een beetje tegengas te kunnen geven.
Ik weet wel al dat ik niet geïnteresseerd ben in hele extreme vernedering, bloed, heel veel spuug of dingen met plas of poep.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 138296) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 138296) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 138296) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 349) (1937)
15 feb 2023 om 18:38 uur Je zegt het mooi én goed voor zo'n pril masomeisje... Bijzonder profiel hoor! 😘
09 feb 2023 om 21:29 uur Wat mooi en uitgebreid beschreven!
02 feb 2023 om 13:04 uur Mooi beschrchreven
01 feb 2023 om 12:54 uur "Heel herkenbaar. Verbaasd zijn over bepaalde gevoelens in relatie tot geëmancipeerd zijn en opvoeding. Kost tijd en moeite om daar inzicht in te krijgen.
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 349) (1937)
31 jan 2023 om 18:34 uur Niet teveel zoeken naar wat je kan zijn meisje. Gewoon ontzettend goed worden in wat je bént. 😘

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 13x
31-01-2023 17:37
31-01-2023 18:16
11-02-2023 14:45
521x


109 Deelnemers op de site. 20487 Actieve deelnemers. 530 bezoekers.