BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Ondanks mijn leeftijd, zo groen als een blaadje, maar zo nieuwsgierig en leergierig.

(Deelnemer 135343) knapt direct af op ...

Tja, waarschijnlijk meer dan ik nu kan bedenken, maar ik voel me niet aangetrokken tot het leven van een slaaf en ik heb iets tegen voeten, ja je leest het goed: voeten. Ook het tegenovergestelde van hierboven, knap ik uiteraard op af.

(Deelnemer 135343) valt direct voor ...

Grote, dominante mannen met ervaring, wat mij aankunnen, me domineren, machteloos en onderworpen laten voelen, maar ook die arm om me heen leggen als ik het nodig heb. Voor de rest staan eerlijkheid, openheid, intelligentie op mijn lijstje.

Ervaring

(Deelnemer 135343) heeft sinds 2021 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Covid heeft toch nog iets positiefs gebracht, in full lockdown, een vriend te logeren gehad, omdat alleen ook maar alleen is. Na een week of 2, met elkaar in bed beland en al snel bleek hij vrij dominant te zijn en ik genoot ervan. Schok, ongeloof en onbegrip waren mijn reactie. Ik ben van nature niet onderdanig, sterker nog, ik ben volgens alle management cursussen een "natural leader", ik ben zelfstanding, heb mijn zaakjes goed op orde en ben sterk. Hoe kon ik daar dan van genieten? Het maakte me nieuwsgierig en ik ben veel informatie gaan verzamelen en veel gaan lezen: wat is BDSM en hoe matcht dat met mijn verlangens en hoe gaat dat samen met mijn Vanilla leven? Anderhalf jaar later ben ik verhuisd naar Nederland en heb ik besloten om er ook echt iets mee te gaan doen. Ik ben per toeval een Dom tegengekomen en na veel intensief contact, heb ik besloten om met hem de eerste echte stappen in de wereld van BDSM te zetten en dat bevalt goed, heel goed.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring was heerlijk en smaakte naar meer. Alles was nieuw, spannend en opwindend tegelijk. De ontdekkingstocht waar mijn lichaam op reageert. Die is pas net begonnen, maar het was een openbaring, ik had dit al jaren eerder moeten doen.
Was een ontdekkingsreis voor ons allebei, we hadden van te voren veel besproken, grenzen aangegeven (voor zover ik die ken), wat wel en wat niet. Hij wist dat alles nieuw zou zijn en de hele sessie was een opeen stapeling van korte momenten. Mij kennis laten maken met boeien, zweepjes, speeltjes. Niet te lang achter elkaar, maar vooral om te zien hoe ik en mijn lichaam erop reageren, om te bepalen wat ik wel en niet lekker vind, waar ik wel en niet geil van word. Ik kan niet wachten om verder te gaan met deze ontdekkingstocht.

BDSM stijl

Ik vind dit een moeilijke vraag. Ik ben sub, als er een sterke (vooral mentaal) Dominant is, dan onderwerp ik mij op een natuurlijke manier. Ik vind het heerlijk als de controle weggenomen wordt. Ontspannen, je overgeven, maar toch veilig voelen. Ik geniet dan ook met volle teugen van het onderdanig zijn zelf.
Ik ben er nog niet achter in hoeverre ik een masochist ben, meer dan ik een jaar geleden dacht, maar daar valt nog veel te ontdekken en te leren.
Ook heb ik ontdekt dat ik er van hou om beperkt te zijn in mijn vrijheid, letterlijk. Restraints, boeien, touwen. Heerlijk!
En voor de rest, tja, dat zou ik nu niet kunnen zeggen.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 135343) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 135343) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 135343) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 8x
27-02-2022 12:38
27-02-2022 12:50
20-06-2023 13:17
650x


68 Deelnemers op de site. 20493 Actieve deelnemers. 660 bezoekers.