BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

VOORKEUR EN DUS GEEN HARDE EIS, ALLES IN OVERLEG:
Ik vraag volledige onderdanigheid, overgave, de wil om te ondergaan. Ik geef waar je naar verlangd. Afhankelijk van jouw wensen: strengheid, pijn, vernedering, respect, liefde , genegenheid en genot.

(Deelnemer 129002) knapt direct af op ...

Subjes die niet beslissen, maar ook niet de touwtjes uit handen geven. Twijfelaars die gemaakte afspraken niet nakomen.

(Deelnemer 129002) valt direct voor ...

Een niet te dik subje dat duidelijk is, zich overgeeft, haar lichaam en geest "leeg" kan maken voor een sessie. Hierdoor intense ervaring en optimaal genot. Betrouwbaarheid, 100% hygiƫne, open, eerlijk.
Iemand die snel beslist.

Ervaring

(Deelnemer 129002) heeft sinds 2014 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Langere tijd de wens gehad, maar niet de juiste partner. Uiteindelijk moest ik wel aan mijn gevoelens toegeven. Met partner overlegd. Zij wil/kan het niet opbrengen. Ze wil het mij niet verbieden.
Ik heb een jaar een subje gehad waar ik erg veel plezier mee beleefde.
Vanwege Corona en de gevolgen hiervan (thuis werken en geen vrijheid meer hebben) heeft zij de relatie moeten stopzetten.
Hierdoor ben ik dus op zoek naar een nieuw contact.
Ik ben Dominant, zij is zeer onderdanig en wil veel leren.
Ik ben Dominant, maar er is mij veel aan gelegen om het subje, bij voldoende inspanning tijdens de sessie, ook als beloning in subspace te laten geraken en haar bovenmatig veel genot te laten beleven.
Sinds ik heb besloten om actief Dominant te worden en ook een passend subje heb gevonden ben ik een heel ander mens geworden. Blij, opgeruimd, actief, en honger naar meer.

Eerste ervaring

Bij toeval ex-collega ontmoet. Samen wat drinken. Praten over gevoelens. Eerst niet durven, later wilde ze toch wel. Genieten van heftigheid, overgave, pijn en het intense genot. Snel meer en vaker.
Aangezien ik goed weet wat ik wil moet het ook wel het juiste subje zijn wat zich aan me wil binden. Na verloop van tijd bleek eerlijkheid voor haar lastig te zijn. Wel genoten, en op zoek gegaan naar nieuwe sub. De opgedane ervaringen smaakten naar veel meer. Na verloop van tijd iemand gevonden waar ik bijzonder mooie en heftige ervaringen heb beleefd.
Deze ervaringen hebben mij echt geraakt. De volledige overgave, het samenzijn, het genieten, het grenzeloze verlangen naar elkaar en het steeds weer verder verleggen van de grenzen. De bijeenkomsten werden steeds mooier en intenser, waarbij het subje zich volledig voelde samensmelten met haar Meester. Heerlijk.

BDSM stijl

VOORKEUREN, ALLES IN OVERLEG:
Vooraf duidelijke afspraken maken. Meester-sub overeenkomst heeft voorkeur. Afhankelijk van beider thuissituatie zal BDSM- relatie tussen Meester en sub zeer nadrukkelijk aanwezig in beider levens. Niet altijd fysiek, geestelijk wel. Ik verlang van sub overgave, respect, incasseringsvermogen, de wil om te leren en grenzen te verleggen.
VOORKEUREN, dus geen harde eis:
Sub is slank of normaal van postuur. Lang haar is pre. In bijzijn van Meester altijd zeer vrouwelijk gekleed, geschoren, gespoeld en toegankelijk voor de Meester. Opdrachten direct uitvoeren. Onderdanig, regelmatig geblinddoekt, regelmatig geketend en altijd toegankelijk. Deepthroath heeft ze tot kunst verheven. Binnen gemaakte afspraken bepaalt Meester hoe, wat, wanneer, waarom.
Bij voldoende overgave en inzet tijdens sessie zal subje beloond worden met intens genot en genegenheid en liefde van de Meester.
Daarbuiten zeer regelmatig contact en opdrachten via mail, Whatsapp etc.
Creativiteit door subje om het genot voor Meester te verhogen, meer te willen ondergaan, of haar onderdanigheid en overgave nog beter te tonen aan Meester wordt op prijs gesteld.
Doel is: regelmatig een sessie. Omstandigheden en mogelijkheden zullen dat uiteindelijk mede bepalen.
Geestelijke en lichamelijke overheersing door Meester. Sexuele handelingen zijn onderdeel, geen hoofdzaak.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 129002) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 129002) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 129002) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

20 jun 2021 om 22:31 uur Mooi , open en eerlijk

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
26-09-2020 11:29
26-09-2020 11:29
08-12-2022 01:33
438x


57 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 472 bezoekers.