BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Verlangen is de pijn die ons in beweging zet.
Pijn is het verlangen dat ons stil maakt, verlangen is de lust die ons drijft.
Ik ben slank met een goed getraind lijf en een jongensachtige uitstraling.

(Deelnemer 117912) knapt direct af op ...

Onverzorgd zijn. Bevooroordeeld zijn.

(Deelnemer 117912) valt direct voor ...

Een bewuste Subslet( in de bdsm- zin van het woord) die kiest voor de bevestiging van haar diepste sekuele verlangens. Intelligent en tegelijkertijd streetwise is, humor heeft en vol verlangen om te ontdekken wat het leven voor moois kan brengen.

Ervaring

(Deelnemer 117912) heeft sinds 2000 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik was 15 en las een verhaal van een meester en zijn onderdanige. Zij vielen in slaap waarbij zijn Sub zijn penis vasthield. Ik was mij niet bewust dat het een bdsm verhaal was, wist niet wat het inhield. Dat kwam pas later. De overgave en het vertrouwen van de vrouw in haar meester, heeft zich verankerd in mijn ziel. Na 21 jaar, 16 jaar geleden, ben ik gaan experimenteren met mijn inmiddels ex-partner samen op zoek naar mijn/onze aard. We ontdekten dat domineren en onderdanigheid volkomen gelijkwaardig is aan elkaar zonder daarvoor extremen te hoeven gebruiken.
Ik zoek een leuke,lieve vrouw met of zonder ervaring. Maar die ook op zoek is naar het geluk en de liefde, waarbij bdsm een mooie bonus is.

Eerste ervaring

De eerste onbewuste bdsm-ervaring was Samen met een vriend, we waren 17 op vakantie ontmoette ik op het strand een vrouw. Uit het niets vroeg ik of ze die avond wilde afspreken. “ alleen met jullie samen” zei ze. Ik snapte er niets van. Maar we zaten die avond natuurlijk wel in het afgesproken café. Totaal opgewonden en fantaserend wat er zou gebeuren en wat we zouden gaan doen. We zoenden, zij met ons en wij met haar, als volkomen normaal. Ik nodigde haar uit met ons mee te gaan. Eenmaal op ons appartement, gingen we volkomen los in een natuurlijk ritme. Na uren lagen ik en mijn vriend uitgeput op onze rug, onze vriendin op haar knieën tussen ons in. Ze keek naar ons terwijl haar beide handen met onze lullen speelde, en ze ons pijpte in een poging ze weer hard te maken. Dat lukte. Ze had niet genoeg gehad. Haar onderdanigheid was pure uitstraling, gaf zich volledig, ik stuurde het geheel aan onbewust. Het was mijn eerste ervaring met een echt sletje. De eerste bewuste bdsm-ervaring, 21 jaar later, was het trainen van wat een altijd klaar om te neuken kutje en kontje is. Inclusief het straffen met zweep en mijn handen de vernedering. Het trainen van het ontvangen van sperma op je lippen, door middel van speeksel. En het super gevoelig maken van je lijf en huid, Dit leidde, hoewel niet alles van een leien dakje ging😊 tot een sensationele ervaring, ik wist dat dit mijn ding is. Op het moment dat mijn zaad de huid van mijn Sub raakte, kwam ze heftig klaar. En bleef klaar komen omdat ik haar, direct daarna neukte. Dit ingeleid door een briefje met opdrachten, goed zichtbaar na het openen van de deur...

BDSM stijl

Ik ben een lieve, doortastende dominant.
Ik ben eerlijk met respect voor je grenzen, dwingend en lief tegelijk. Mijn kik is het volledige, pure vertrouwen dat ik van je krijg. Een grens is een grens, die zich ontwikkeld heeft op onze ontdekkingsreis. Voor mij is een D.s relatie één van volledige gelijkwaardigheid. Beiden helpen we elkaar waar wij behoefte aan hebben. Overgave kan dus goed een simpel spel zijn. Bdsm is geen way of living voor mij/ons . Maar een aantrekkelijk ritueel om in combinatie met bdsm van een diepere relatie samen te kunnen genieten.
Als het echt klikt tussen ons sluit ik een vaste relatie niet uit.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 117912) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 117912) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 117912) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

02 dec 2020 om 19:26 uur Sterke man gezocht!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
07 aug 2020 om 01:02 uur Ik wil graag in contact komen met U

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 9x
26-05-2018 22:50
26-05-2018 22:51
31-03-2022 10:05
1436x


56 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 506 bezoekers.