BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

gezellige geile bi Bosschenaar van 61 jaar. superhygiënisch , uiteraard gladgeschoren geen baard snor. respectvol met elkaar gevoelens van pijn en genot omgaand. Ik ben tepelgeil, ben nieuwsgierig, leergierig , maar kan ook de avond bepalen.

(Deelnemer 97564) knapt direct af op ...

onhygiënisch, zweet, ongeschoren, poep en bloed

(Deelnemer 97564) valt direct voor ...

een Mrs die begrip heeft voor mijn situatie, als getrouwde man die Bdsm . wie weet ben ik meer dan een lustslaaf. Ik vind een stel wat samen met mij het mooie pad van Bdsm wil opgaan ook spannend.

Ervaring

(Deelnemer 97564) heeft sinds 1990 praktische ervaring met BDSM.

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik ben een gezellige bi Bosschenaar van 61 jaar. Ik ben getrouwd , mijn vrouw heeft niets met Bdsm. Zij geeft me alle vrijheid hierin. Ik heb al jarenlang interesse en ervaring met Bdsm. In het verleden heb ik Masters en Meesteressen gediend. Sinds ik met bewust met Bdsm bezig ging heb ik mijn tepels ontdekt en het genot van nippleplay. Ik zet dan ook graag regelmatig tepelklemmen zuigertjes op mijn tepels , daarnaast hou ik ook van bondage: bindt graag regelmatig mijn ballen en lul af. Het meest spannende vanuit mijn ervaring met Mr en/of Mrs is het blindfolded evt vastgebonden zijn en niet wetende wat er gaat gebeuren.. het zgn mindfucken. Het is alweer meer dan 10 jaar geleden dat ik een Bdsm ervaring heb meegemaakt. Ik ga graag opzoek als sub of als medeliefhebber om samen met een man vrouw stel op zoek te gaan naar de uitgebreide mogelijkheden van de unieke wereld van Bdsm.

Eerste ervaring

mijn eerste ervaring was dat ik via een website met een Mrs een langdurend camgesprek had .een paar dagen later maakten we de afspraak, voor de eerste kennismakingssessie . Heel toevallig was Mrs s'middags in mijn woonplaats. Ik werd gebeld op mijn werkplek dat een zekere Mevrouw ... een afspraak had met mij . In mijn agenda stond niets , alleen dat ik s'avonds mij moest melden bij De Mrs . Ik heb Mevrouw opgehaald bij de receptie en haar meegenomen naar de spreekkamer , en dat was dus mijn Mrs voor die avond . ze had een kadootje voor mij bij zich , ( het was een buttplug) die ik in haar bijzijn moest indoen...mijn eerste vernedering ...heerlijk

BDSM stijl

Ik vind dat Bdsm een spel is van totale overgave en vertrouwen . en dat is iets wat tussen twee of meer mensen moet groeien . Ivm werk en privé kan ik begrijpen dat er geen 24/7 Bdsm relatie bestaat in de meeste gevallen. Ik vind het ontdekken verkennen en leren kennen van elkaar heel belangrijk. en uiteraard respect voor elkaar en voor elkaars wensen grenzen en mogelijkheden. niet iedereen kan en wil elke een Bdsm avond. Ik als nieuwsgierige redelijk bekend met Bdsm leer nog graag, en wil graag met jou jullie leren. Zoals gezegd ik geloof dat Bdsm een interactief proces is wat we samen gaan beleven .

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 97564) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 97564) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 97564) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

18 sep 2023 om 10:29 uur Bedankt voor het liken van mijn verhalen. Interessant profiel heb je ook trouwens.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
30-04-2018 23:17
30-04-2018 23:17
30-04-2018 23:18
342x


92 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 700 bezoekers.