BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

BDSM zit niet in zweepjes, leren speelpakjes of ballgags, maar in je hoofd.

(Deelnemer 104582) knapt direct af op ...

Terminologie als 'Meester' en 'sub'. Mensen die BDSM puur als 'spel' zien waarbij je een paar keer per maand een rolletje speelt. Zwepen. Overdreven leren kleding. Een lichaam dat niet in proportie is. Overdreven bratty gedrag. Rellen om het rellen.

(Deelnemer 104582) valt direct voor ...

Meisjesachtige meisjes. Intelligentie - zowel hardcore denkkracht als emotionele intelligentie. Pro-actieve dienstbaarheid en aanbidding.

Ervaring

(Deelnemer 104582) heeft sinds 2000 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Mijn eerste herinnering is omstreeks 12 jaar oud. Met een vriendje dat bleef slapen had ik in het donker in het Engels een gesprek over het vastbinden en ontvoeren van meisjes. Zo rond die leeftijd trok ik de buurmeisjes ook wel eens over de knie voor een potje billenkoek.

Actief ontdekte ik BDSM online. Ik zal een jaar of 14/15 zijn geweest. Op Compuserve (wie kent het nog) had je een Engelstalige BDSM-chatbox. In alle nieuwsgierigheid las ik wekenlang mee en verdiepte me in de terminologie waarvan ik toen nog dacht dat die oh zo belangrijk was.

Uiteindelijk had ik op mijn zestiende reeds twee 'subs' van in de dertig met wie ik maandenlang chatte. Soms zou ik die chats wel eens terug willen lezen. Hoe zou zestien jaar oude ik hebben gedacht en gesproken?

Langzaam aan is dit uitgebouwd naar real-life contacten, in den beginne met wat losse contacten en later bijna zonder uitzondering binnen (langdurige) relaties.

Eerste ervaring

Dat kan wat mij betreft in een privé-gesprek. Het was in ieder geval mooi, intens, en een bewaarwording van alles wat ik me er vooraf bij had voorgesteld.

BDSM stijl

Intelligent. Creatief. Streng en zorgzaam tegelijk. Ik wil je bezitten, ik wil je vormen, ik wil je programmeren. Ik wil in je hoofd wonen. Door je gedachten spelen. Je de hele dag geil en verlangend hebben, tot je me weer mag spreken of zien.

Geen zwepen of tassen vol attributen. Liever een liniaal en een rol tape. En vooral mijn handen, die je zowel kunnen strelen, als diep vingeren tot je gillend klaarkomt, als je kunnen slaan tot de tranen in je oogjes staan. En je dan weer knuffelen.

Ik geloof in natuurlijke dominantie en onderdanigheid. Geen 'afspraak' om zo met elkaar om te gaan. Geen rollen. Gewoon zijn wie we zijn.

Mijn mind is best wel fucked up duister en donker. Mindgames, mindfucks, vernedering, pijn. Alles in de juiste mix, aansluitend op jouw eigen fantasie en fucked up mind. Ik wil je exploren, leren kennen, kijken hoe ik jóu zo lekker mogelijk kan gebruiken.

Veel gedaan, nog veel te ontdekken. Wie weet met jou.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 104582) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 104582) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 104582) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
30-05-2016 02:53
30-05-2016 02:55
21-02-2022 03:57
1757x


54 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 458 bezoekers.