BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Ik wil veel, jij wil mij dienen.

(Deelnemer 102491) knapt direct af op ...

Een vrouw die vindt dat een dominante, sadistische man nooit lief voor haar mag zijn.
Volle vrouwelijke vormen vind ik heerlijk maar echt overgewicht knap ik op af.

(Deelnemer 102491) valt direct voor ...

Uitstraling, echte diepe overgave in vertrouwen.

Ervaring

(Deelnemer 102491) heeft sinds 2006 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik heb herinneringen dat ik als jonge jongen bij stoeien merkte dat ik er heel, heel erg van genoot mijn vriendinnetje mijn wil op te leggen en pijn te doen. Als welopgevoede jongen schrok ik daar enorm van, dacht dat het me een “foute man” maakte en heb ik die verlangens diep weggestopt.

Ik herinnerde me dat stoeien met mijn vriendinnetje weer nadat ik vele jaren later een vriendin gevonden had die bij mij die gevoelens aanwakkerde en aanmoedigde.
Zij stond op een avond voor me, in lingerie met een stoute glimlach en zei "zeg me alsjeblieft wat ik voor je kan doen". Die avond was zo ontzettend heet. Ze deed wat ik wilde. Ik begon haar die avond al een beetje te pijnigen naast dat ik haar voor mijn seksuele behoefte gebruikte. In de weken en maanden daarna werd ons spel steeds intenser en heftiger.
Maar aan het einde van die eerste avond, in de ochtend, hebben we veel gepraat. en dat zijn we daarna altijd blijven doen. Zij hielp mij begrijpen dat als zij wil dat ik haar gebruik ik haar gebruiken mag en kan. Haar consent was de sleutel. En daardoor ben ik geheel comfortabel geraakt met mijn dominantie. Het was goed, het was niet fout , zoals ik in mijn jeugd geoordeeld had. Zolang je maar goede gesprekken voert en goede afspraken maakt. En mijn vriendin had sterke gevoelens van onderdanigheid en wilde me dienen. Ik kon mijn geluk niet op en heb met volle teugen genoten van de intense reis als beginnend BDSM koppel.

Die relatie ging uit. Daarna heb ik het zelf bij vriendinnen geintroduceerd. Met wisselend succes. Wel veel ervaring opgedaan. En heerlijk genoten.

Sinds 2015 ben ik bdsm actief op gaan zoeken. Eerst op internet maar al gauw ging ik ook naar bdsm feesten en partijen. Eerst vooral omdat mijn toenmalige subs dat graag wilden maar ik kwam er al snel achter dat ik het laten zien van bdsm , het optreden best wel heel leuk vind. Uiteindelijk ook shows gegeven voor flink wat publiek.
Bdsm dan wel zonder sex. Sex past voor mij niet bij zo een publieke setting.
Maar in privé hoort sex compleet bij bdsm voor mij.

Eerste ervaring

Zij stond op een avond voor me, in lingerie met een stoute glimlach en zei "zeg me alsjeblieft wat ik voor je kan doen". Die avond was zo ontzettend heet. Zij deed wat ik wilde. Voor me dansen. Naar me toe kruipen. Me eindeloos lang pijpen. Hard hard neuken omdat ik zo beregeil werd van haar onderdanigheid. Ik sleurde haar aan haar haar door het huis. Ik begon haar die avond al een beetje te slaan en te pijnigen. In de weken en maanden daarna werd ons spel steeds intenser en heftiger.

BDSM stijl

Ik wil domineren. Ik wil haar laten voelen dat zij van mij is door haar mijn wil op te leggen. Ik wil dat zij mij verklaart zich aan mijn wil te onderwerpen, al dan niet afgedwongen door mij.
En wanneer zij die onderdanigheid naar mij niet voelt, laat zij het mij maar merken, dan zal ik het haar wel weer laten voelen. Ik zie dat als onderdeel van de dynamiek en een mogelijkheid om me te laten gelden als dominant.
Ik wil haar pijnigen en plezieren maar alles wanneer ik het wil en hoe ik het wil. Ik wil haar lichaam en gevoelens bespelen en genieten van haar reacties.
Bondage, klemmen, vibrators, mondknevels, scala van zwepen en slagmiddelen.. Allemaal heel leuk en ik zet het graag in, maar voor bdsm heb ik eigenlijk alleen mezelf nodig en een sub. De rest zijn opties en extra’s.
Ik hou ervan van te voren een "plan van aanpak" te bedenken en dat dan meestal maar gedeeltelijk uit te voeren omdat er ter plekke weer andere dingen ontstaan. En dat is mooi.

Het geestelijke gedeelte van onderwerping en dominantie doet me heel veel.

Maar ik kan me alleen echt overgeven in die dominantie als ik je vertrouw en als we goede afspraken maken.

Sex is verbonden met BDSM voor mij.

Overgave is niet gelijk totaal. Dat zou (in mijn ogen) raar zijn. Zoiets ontstaat en moet ik wellicht ook afdwingen.
Betekent dus ook niet dat zij gelijk een totaal onderworpen meisje moet zijn. Ik kan erg genieten van strijd en overgave.
Ik geniet ervan dat te zien en voelen onstaan. Ik heb volledig vertrouwen in mijn eigen kunnen als meester en weet hoe ik haar zover krijg zich te gedragen zoals ik wil. Daar kan bruut geweld voor nodig zijn.. Maar ik krijg met mijn houding en uitstraling al veel voor elkaar.

En belangrijk, met macht over komt ook zorg voor.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 102491) heeft een (real life) partner voor BDSM

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 102491) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 102491) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

08 jul 2017 om 11:12 uur Mooi profiel
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 10x
11-03-2016 02:47
11-03-2016 02:48
19-11-2023 18:20
1553x


7 Deelnemers op de site. 20486 Actieve deelnemers. 385 bezoekers.