BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Mooi, gevoelig en intelligent. Gezond, verzorgd, schoon en spiritueel ontwikkeld. Ik ben fit en energiek, hou van open en eerlijke gesprekken met diepgang. Verder ben ik betrouwbaar en discreet.

(Deelnemer 91264) knapt direct af op ...

Mensen die vastzitten in hele vastomlijnde ideeën. Snel hun oordeel klaar hebben. Zichzelf en hun lichaam hebben verwaarloosd. Die te hard willen gaan en daarbij keihard voorbij gaan aan de schoonheid van het huidge moment. Bezitterig gedrag.

(Deelnemer 91264) valt direct voor ...

Voor (jonge) volwassen mannen met een mooi, proportioneel en gezond lichaam.
Super aantrekkelijk: een (licht) getinte huid, bruine ogen en een volle kop gitzwart (steil) haar. Pluspunten voor een levensstijl met gezonde voeding, yoga en meditatie.

Ervaring

(Deelnemer 91264) heeft sinds 2001 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Eigenlijk ontdekte ik eerst Huiselijke Discipline. Na uitvoerige leessessies mijn partner ingelicht. Hij ging ermee akkoord. Hij vond streng zijn best moeilijk. Maar ik ervoer voor het eerst weer een enorme spanning. Én een enorme ontlading! Ik liep na een sessie op wolkjes. Liep te gniffelen in mezelf als ik pijnlijk een beetje moest verzitten op mijn werk. Daarna kwamen de touwtjes en andere speeltjes.

Dit was het begin van een mooie reis die mij heeft geleid langs het pad van onderwerping en vervolgens allerlei afslagen heeft genomen.
Inmiddels heb ik ook ervaring opgedaan als Mistress van een Sissy waarbij ik mijn ultra feminine dominantie heerlijk de ruimte kon geven. Aansluitend nog een tijdje gespeeld met een Dom die algauw switchte. Mijn dominante energie triggerde zijn submissive kant. De switch was er gelijk en onherroepelijk en ik was daarna zijn Domina.
Inmiddels valt het voor mij allemaal niet meer zo in een hokje. De verschillende energieën dienen zich vanzelf aan. Soms dominant en dan wil ik je pijn doen, veroveren en mijn wil opleggen. Soms onderdanig; als je me raakt, kan ik helemaal opengaan en klein worden. Dan vind ik het heerlijk dat je mij overneemt en ik weg kan zweven in subspace. Heb je wat daddydom in je dan kan je ook je lol op.

Op andere momenten vind ik vanilla ook een heerlijke afwisseling, lange tantrische sex vanuit een diepe connectie. Helemaal opgaan in je oergevoel en niet bezig zijn met rollenpatronen.
Samenvattend; ik ben divers, nieuwsgierig en sta voor veel open als er respect is, geduld en het vermogen om hele subtiele energie waar te nemen en daar creatief mee om te gaan. De liefde is het spel voor volwassenen, laat het dus vooral niet te serieus zijn maar juist speels en verrassend.

Eerste ervaring

Ik was op een gezellig feestje. Aansluitend aan de feestzaal zat een ruimte dat als restaurant werd uitgebaat. Tegen de tijd dat het feest los ging, was daar niemand meer. Ik had wat gekletst met hem. Hij vond mij aantrekkelijk. Ik waaide wat rond, beetje dansen. Hij ging later op de avond in de feestzaal ineens voor me staan en zei in mijn oor zodat alleen ik het kon horen: "Jij, ik, restaurant, NU!" En ik ging... Ik was nog nooit zo toegesproken door een man. Met die autoriteit. En tot mijn eigen verbazing deed iets in mij 'klik'. Mijn voeten waren al in beweging voordat ik het commando bewust had gegeven. Pas jaren later heb ik beseft dat dat mijn eerste kennismaking was met een Dom.

Dat eerste voorval, plus mijn ervaring met HD, heeft ertoe geleid dat ik op zoek ben gegaan naar een dominante man. Dit heeft meerdere keren geleid tot hele mooie D/s relaties waarin ik aanvankelijk de s was. Echter ik had zoveel ideeën over hoe ik gedomineerd wilde worden dat het soms wel neigde naar 'topping from the bottom'. Die dominante kant is er in feite altijd al geweest. Onderwerping is bliss, maar dominantie is ook waanzinnig sexy en maakt soms bijna dronken van genot.

BDSM stijl

Inmiddels heb ik aardig wat geprobeerd. Shibari is voor mij een kunst en maakt nog steeds iets bij me los. Me laten betoveren door touw vind ik zoiets moois. Pijn kan fijn zijn. Zowel geven als ontvangen. Iemand zien genieten van pijn is waanzinnig opwindend. Iemand zien genieten van sadistisch zijn, kan me ook helemaal gek maken.
Het hoeft voor mij echter allemaal niet extreem. Tenzij de opbouw extreem goed is, want dan weet ik van mezelf dat ik mijn grenzen flink kan verleggen. Maar dat is een samenspel en vraagt enorm veel vertrouwen. Hier werk je samen geleidelijk naartoe zonder dat dat nou persé een doel moet worden.
Momenteel zoek ik iemand met wie ik een fijne klik heb. Ik moet je fysiek en mentaal aantrekkelijk vinden anders houdt het echt op. Ik hou van rustig kennismaken. Voorzichtig beginnen. Kijken hoe het vorm wil krijgen. Met een open mind en vooral met veel plezier. Ik heb een mooi, vol en zinvol leven, maar een fijn contact zou een mooie aanvulling zijn. Als je met mij bent, ben je vrij. Ook als je contact wilt met anderen, maar ik wil daar wel graag openheid over. Het is bovendien prima als je al in een relatie bent, maar op voorwaarde dat je partner op de hoogte is van je activiteiten en dat ze ermee heeft ingestemd.

Kan je je in het hele verhaal vinden? En woon je in of rondom Amsterdam? Dan kijk ik uit naar je berichtje!

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 91264) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 91264) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 91264) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

19 jan 2024 om 13:17 uur mmmmmmmmmm
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
01 dec 2023 om 16:46 uur Helaas, ben oud, wit en kaal
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
02 sep 2016 om 16:11 uur Hi, Klinkt bijzonder Als jij dat van mijn profiel ook vindt, Reageer je dan? Liefs Thijs
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 27x
29-09-2014 23:17
29-09-2014 23:17
26-11-2023 17:01
2309x


78 Deelnemers op de site. 20153 Actieve deelnemers. 509 bezoekers.