BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Ik ben 56 jaar, slank sportief, ervaren, weet wat ik wel en niet wil.

(Deelnemer 68580) knapt direct af op ...

Leugens, draaien, wisselvallig humeur, negativisme, mensen die a zeggen en toch b doen, stiekem gedoe.

(Deelnemer 68580) valt direct voor ...

De twinkeling in de ogen, schaamteloosheid, maar er is meer.. ik moet de chemie voelen. Dat is dan dus de speld in hooiberg die deze wereld extra complex maakt, althans voor mij.

Ervaring

(Deelnemer 68580) heeft sinds 1990 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik heb BDSM ontdekt in mijn eerste relatie. Blinddoek bondages, uitgediept en samen op reis gegaan. Later in andere relatie clubs bezocht. Veel gezien en beleefd. Ik weet inmiddels goed wat ik wel en niet wil. Toch blijkt ook steeds weer, dat wat eerder niet voor mogelijk werd gehouden, toch zomaar uitdagend, grensverleggend, spannend en lekker te kunnen zijn. Ontmoetingen waarbij bdsm op de voorgrond of subtiel in de achtergrond aanwezig is. Een hapje, een drankje (wijn!). Een goed gesprek, filosofische gedachten, of een gesprek zonder diepe inhoud, maar de spanning die voelbaar is: aangewakkerd verlangen? Ogen die spreken, dat gevoel in je lijf dat t mag, nee moet gebeuren. Die intense ontlading. Het vertrouwen dat spreekt uit het feit dat lichaam en geest even geheel in mijn handen zijn. Jou zien, horen en voelen genieten; dan is ook iedere vezel in mijn lijf geraakt en dat zul je zien in mijn ogen, mijn blik die verandert. Uiteraard is er ook een leven naast, of beter: vervlochten, met de bdsm 'site'. Een goed boek, haardvuur, een fijn glas wijn en zijn in het moment: dat wordt zeer gewaardeerd. Oog voor de ander, luisteren naar wat belangrijk is, een hug, een arm, zonder enige bijbedoeling zo sta ik, zo staan mijn lief en ik in het leven. Inmiddels heb ik het geluk twee lieven in mijn leven te mogen hebben.. twee dimensies, altijd dat lijntje met mijn sub, slet.. slavin..omdat wij van de rituelen zijn. En als dat samenkomt, real.. dan knettert het.. grenzeloos, schaamteloos.. uren.. omdat t zo moet zijn, omdat het zo is. 'Wij zijn zo.'

Eerste ervaring

Dat is erg lang geleden. Simpele bondage, theedoek als blinddoek. Handen in kussen gedrukt en een stevige, lange beurt...deep throat, handen rond keel.

BDSM stijl

Ik houd van de combi lust en pijn. Heerlijk om tepels te pijnigen met klemmetjes te werken. Eventueel electro. Een fistfuck is hemels om te geven en te zien genieten. De trots voelen, een streling langs t gezicht. Chemie, geduld, passie. Lang.. veel zoenen. Rituelen in de dagdagelijkse gang van zaken, momenten van contact geven mede invulling aan het mentale. Jij op t kussentje voor me, jij die het eten opschept, jij die me voor laat gaan. Ik die de regie neem waar het wordt verwacht, maar ook in het onverwachte. Jij die me goedemorgen zegt/ appt. Jij die me welterusten kust. Jij die me aanvoelt in mijn behoefte, mijn verlangen, baas te zijn. Jouw Baas. Ja ook jouw Baas!

Lust, Passie, Pijn, Dominantie vanuit de ziel, Avontuur, Humor, Aandacht, Losbandigheid, Zweven en dat heerlijke, gebruikte, zeurende gevoel tussen je benen de volgende dag.

Een gouden aanraking, kussen, waar je door je knieƫn van zakt, een massage en een goede aftercare. Voor mij is er ook meer dan bdsm: de verantwoordelijkheid voor kinderen, de ontspanning of balans vinden in de yoga. Verder geniet ik overduidelijk meer van zon/ warmte dan van de (winterse) kou.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 68580) heeft een (real life) partner voor BDSM

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 68580) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 68580) gaat wel eens uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.
Bijvoorbeeld Showboat, Club Monique, FC, XO party, Toxic.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
25-03-2012 11:32
25-03-2012 11:32
12-12-2023 17:42
1570x


82 Deelnemers op de site. 20153 Actieve deelnemers. 533 bezoekers.