BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Dat ongrijpbare, magische iets, dat zich niet anders laat omschrijven dan "de juiste chemie"
Zomaar, ineens.

(Deelnemer 58829) knapt direct af op ...

Subs met een waslijst wensenlijstjes en scenario's die ik waar zou moeten maken - en wel op hun manier.
Claimen, drama en gedoe.

(Deelnemer 58829) valt direct voor ...

Mensen die treffend weten te schrijven.
De moed van een sub die zich overgeeft. Zelfvertrouwen.
Lust.
Durf.
Genot.
Open, eerlijk en puur.

Ervaring

(Deelnemer 58829) heeft sinds 1992 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik heb al van jongs af aan bdsm-gevoelens gehad, films, boeken of spelletjes, zodra er gemarteld, geplunderd, ontvoerd en/of verkracht werd vond ik het bijzonder interessant, op een manier die ik toen nog niet kon benoemen.

Vaak identificeerde ik me met het slachtoffer, soms ook met de dader, en toen ik ouder werd zocht ik vooral een beetje foute vriendjes, en ruwe sex, machtsstrijd, wederzijdse bondage, veel geƫxperimenteerd, tot ik er een vond die het wat subtieler bracht, opdrachten gaf, me dingen liet vertellen, en toen was ik helemaal verkocht.

Jaren lang vrijwel alleen sub geweest, ook vanille relaties gehad, af en toe een Domme ervaring, kinky parties bezocht, maar dat ene, dat serieuze aan iemand toebehoren bleef uit-tot ik op een gegeven moment bij toeval een Dom vond op internet, en een aantal jaren zijn sub ben geweest...eindelijk kon ik me met hart en ziel overgeven.

Nooit gedacht dat ik ooit nog iets anders zou willen...maar inmiddels ga ik al een behoorlijk aantal jaren door het leven als de dominante helft, en ook nu ben ik verbaasd dat het zo kan zijn - en wil ik nooit meer iets anders...het is zooo bijzonder en verslavend als iemand zich aan je overgeeft!

En bovendien ben ik gewoon schaamteloos gulzig en genotzuchtig ;-)
Beetje sadistisch en vals ook...en bazig, hoor ik regelmatig.

Eerste ervaring

Zie hierboven...het is zo geleidelijk aan gegaan, dat er nooit echt sprake is geweest van een eerste ervaring. Vrijwel al mijn ervaringen waren fijn en goed - hoewel ik het als fulltime sub weleens moeilijk heb gehad met mijn kwetsbare afhankelijke kant, zoo ontzettend anders dan ik van mezelf gewend was.

Het accepteren van mijn dominante, valse, gemene, sadistische kant heeft me daarentegen nooit enige schuldgevoelens opgeleverd.

BDSM stijl

Tsja wat is een eigen stijl?
En heeft niet iedereen die?
Volgens mij beleeft iedereen bsdm op zijn eigen manier...en komt veel voort uit de interaktie tussen twee personen, en hoe dat in elkaar overvloeit - voor mij wel in ieder geval.
Mijn wensen en voorkeuren zijn niet in steen gebeiteld, noch is het mijn bedoeling iedere volgende sub naadloos de plek van zijn of haar voorganger over te laten nemen.

In de eerste plaats is het voor mij een sensueel erotisch iets - bdsm en sex zijn voor mij heel nauw verbonden, en ik speel dan ook een heel fysiek spel (hoewel ik duivels plezier beleef aan een beetje mindplay, wat mij betreft is je brein een bijzonder krachtige erogene zone, en het bevalt me als je nooit precies weet wat je kunt verwachten)
Lust en genot zijn centrale factoren.

Ik heb niets met vernedering, in de zin van kleineren, uitschelden of belachelijk maken - een goed speeltje is een waardevol bezit dat ik graag ook als zodanig behandel.
Ik zoek geen extremen, groter, dieper, meer is wat mij betreft al snel platter. Ik zoek geen prestaties, ik zoek intensiteit. En die intensiteit zit doorgaans verweven in het grijze gebied tussen mijn wensen, en jouw grenzen...
Dat wat jij zoveel mogelijk probeert te ontwijken, is vaak precies hetgeen dat mij opwindt...en wat ik aktief opzoek.

Verder waardeer ik een dienstbare, gewillige grondhouding, een sub die mijn wensen centraal stelt...zonder daarbij op voorhand overdreven slaafs te zijn. Iemand die zich zonder enig voorbehoud (of aanzien des persoons) voor mijn voeten gooit doet me niets. Jouw overgave is pas iets waard wanneer JIJ, als persoon, met alles erop en eraan, je overgeeft aan MIJ. Met al mijn fouten, in een slobbertrui, of met ongekamde haren... altijd.

Ik heb weinig harde grenzen, maar vernedering, fisting en spugen zijn dingen waar ik niets mee kan. Rollenspellen zijn niet aan me besteed, ik ben graag mezelf, en heb jou ook graag als jezelf. Regeltjes en rituelen beperken me teveel in mijn doen en laten, ik bepaal zelf graag wat ik doe en doe waar ik zin in heb. Aanspreektitels en hoofdletters zeggen me weinig. Respect des te meer. Straf moet geen al te grote plek innemen in onze verhouding, dan gaat er iets niet goed. Ik verwacht dat je je best voor me doet en het me graag naar de zin maakt, als ik me steeds moet laten gelden verlies ik al heel snel mijn interesse. Als je niet wil, dan niet. Ook goed, daar steek ik mijn energie niet in.

Ik vind het fijn als het allemaal een beetje vanzelf gaat, met veel veel sex; in goed nederlands: orgasm control, tease and denial, forced orgasms...je komt niet klaar zonder mijn toestemming, en ik doe niets liever dan je gebruiken voor mijn genot, je vastbinden en pijnigen, je gruwelijk ophitsen, overheersen, liefhebben, koesteren, waarderen, en je eindeloos in elkaar verliezen.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 58829) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 58829) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 58829) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

15 jul 2021 om 13:21 uur We worden vaak door bdsmzaken aan elkaar gekoppeld .. zou dit iets kunnen betekenen ? Hebben we zoveel gemeen ? . Gr Jan aan de Lady.šŸ˜˜
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
14 aug 2019 om 21:41 uur Uw profiel vind ik heerlijk om te lezen, BossyLady. Zeker uw BDSM stijl spreekt me erg aan. En uw checklist is ook fantastisch om door heen te lopen. De profielfoto maakt het echt helemaal af. Wauw!! Ik ben diep onder de indruk. Ik zou me best graag aan u over willen geven.
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
02 jan 2019 om 06:55 uur Prachtige omschrijving!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
24 mei 2017 om 19:27 uur En Ze schrijft ook nog leuk en goed! (en foutloos!)
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
28 feb 2017 om 22:06 uur Wow! wat een heerlijk profiel! :-)
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
23 okt 2015 om 23:50 uur Hai lady Pfff heerlijk geschreven , ook de d lijst, aiii werd opeens heel warm hier. Tja en dan ook nog die foto erbij, ik heb een rijke fantasie en die neemt na dit alles direct een loopje met me en de gedachteplaatjes wisselen elkaar in een razend tempo af. Kortom, wauw!! Heerlijke lik op plek naar keuze Bigteaser
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 48x
10-10-2009 16:18
18-10-2009 16:17
24-05-2017 16:19
4647x


21 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 436 bezoekers.