BDSM-profiel

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 8) (1960)

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Mijn ogen zijn jouw kompas. Ze geven je richting aan.

(Deelnemer 8) knapt direct af op ...

bewuste uitdaging met als doel mij iets te laten doen wat ik niet wil.

(Deelnemer 8) valt direct voor ...

iemand die in staat is mijn onvoorwaardelijke vertrouwen te winnen.

Ervaring

(Deelnemer 8) heeft sinds 1998 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Pas als twintiger werd ik me bewust van mijn dominantie. Het wond me op om vrouwen in een setting te plaatsen waarvan me altijd was geleerd dat het 'not done' was. Het begon met heel veel fantasie en een lange zoektocht naar informatie. Er was jarenlang geen ruimte om er daadwerkelijk iets mee te doen.

Internet bestond nog niet. Het vinden van informatie was moeizaam. Er was een enkel boek en soms wat scenes in een sexfilm. Met kromme tenen zoog ik dit allemaal in me op. Heimelijk, want ik wilde niet dat iemand zou weten waar ik over fantaseerde. Ik kon me niet voorstellen dat er echt vrouwen zouden bestaan die dergelijk dingen 'vrijwillig' met zich zouden laten doen.

Mijn relatie strandde (niet alleen vanwege mijn onvervulde verlangens). Ik was toen zover dat ik zeker wist dat ik geen relatie meer wilde zonder BDSM. Mijn volgende relatie werd dan ook een 24/7 Ds. De eerste echte praktische ervaringen smaakten naar veel meer.

Internet zorgde voor een enorme stroomversnelling. In chatrooms ontmoetten wij lotgenoten. Virtuele ontmoetingen werden RL-kennismakingen. Met hele normale mensen die je zo maar overal zou kunnen tegenkomen. Het was een vrije hechte scene van belangstellenden voor BDSM, in welke vorm dan ook. Nog steeds hebben we vrienden uit die eerste jaren.

In die tijd onstond de website BDSM-zolder (de voorloper van BDSMzaken). De 200 deelnemers van toen waren bijna allemaal bekenden van ons. BDSM had definitief een forse plaats in ons leven genomen.

Eerste ervaring

Mijn allereerste praktische stapjes waren geen succes. Mijn toenmalige partner stond er niet voor open. Door mijn 'gedram' ging ze er een enkele keer in mee. Het 'spel' (wat een veel te groot woord is) verliep dan niet eens onaardig. Maar de volgende dag, buiten de kinky setting, had mijn partner spijt ervan. Het was duidelijk niets voor haar. Deze dompers zorgden er niet voor dat mijn fantasie├źn wijzigden. In mijn hoofd ontstond een steeds grotere rijpheid. Ik ontwikkelde mij verder en verder. Ik wist steeds beter wat ik wilde en wat niet.

Pas met mijn nieuwe partner werd praktische BDSM leuk. We zijn destijds samen gegroeid hierin. We hebben 1001 dingen ontdekt, stapje voor stapje. Desondanks liep het uiteindelijk stuk en zijn we ieder onze eigen weg gegaan

Ik kijk nu weer flink om mij heen. Ik vind het weer leuk om andere gelijkgestemden te ontmoeten.

BDSM stijl

Het heeft heel lang geduurd voordat ik mij zelf bewust werd van een soort 'natuurlijke dominantie'. Het zal er altijd wel geweest zijn, maar ik heb het nooit zo gevoeld of ervaren.

Sinds die bewustwording ben ik er ook bewust gebruik van gaan maken (of is het misbruik). Ik kan erg consequent zijn, soms tegen het rechtlijnige aan. Alles besprenkeld met een vleugje arrogantie.

Ik ben een geduldig mens. Ik wil graag een sub vormen naar mijn wensen. Mijn ideaal nastreven. Maar dat hoeft niet in 1 dag, of 1 week, of 1 maand. Zelfs niet in 1 jaar. Ik wil daar best 25 jaar voor uittrekken als dat nodig is. Zolang er in die 25 jaar maar voldoende spanning en overtuiging blijft.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 8) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 8) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 8) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

06 okt 2020 om 23:18 uur mooi beschreven (Y)
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
07 mrt 2017 om 18:33 uur Heel herkenbaar jouw zoektocht. Ik had ook fantasieen die ik niet kon plaatsen en ik dacht dat ik de enige was. Pas door internet begreep ik dat er heel veel gelijkgestemden zijn. Succes met rondkijken!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
22 dec 2016 om 16:24 uur heel herkenbaar voor 'onze' leeftijdscategorie die het inderdaad zonder internet moest stellen, er fantasie├źn over had maar er amper en in mijn geval 'vrij laat' ergens mee terecht kon (een vriend, een seksboetiek in Hulst, tijdschriftjes met advertenties ...). Wat was ik graag nu beginnende sub geweest in dit zalige internettijdperk ... Zelfs nu nog gaat er een hele wereld voor me open! bedankt, More-M!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 8) (1960)
29 jan 2016 om 22:43 uur Dank je wel, Never gonna happen :-)
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 43x
21-02-2004 14:49
21-02-2004 14:49
08-11-2022 13:09
5767x


89 Deelnemers op de site. 20165 Actieve deelnemers. 755 bezoekers.