BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Origineel, creatief en eerlijk.
Open blik, open agenda, groot hart, groot verlangen.

(Deelnemer 64513) knapt direct af op ...

Oneerlijkheid, onverzorgd, gebrek aan respect, lelijke tattoo's

(Deelnemer 64513) valt direct voor ...

Echtheid, eigenheid, creativiteit, openheid, humor, lief & stout

Ervaring

(Deelnemer 64513) heeft sinds 1994 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hoe ontdek je je gevoelens, voor mij is het niet zozeer dat ik in mijn jeugd al diepe verlangens in die richting ontwikkelde, toen was ik nog veel te druk met tegen (voet)ballen trappen.
Vanaf het moment dat ik seksueel actief ben is er denk ik wel altijd de drang geweest om daar creatief en speels mee om te gaan, en dus raakte er met touw, kracht en pijnprikkels al bdsm-achtige elementen verweven in mijn seksbeleving. Dus eigenlijk altijd wel op zoek geweest naar een diepere laag, maar niet met oogkleppen op ; als "normale man" heb ik altijd (en nog) in liefde gelooft, en daardoor verliefd geworden op meisjes die niet zoveel met mijn bdsm-gevoelens konden, maar ik liet de liefde zwaarder wegen! Mijn bdsm-pad was alleen geopend wanneer er van vanille geen sprake was.
Ik begon in het "comfort" van Dominantie, speelde met diverse subs, leerde van hen, ontdekte mezelf en ontdekte de diepere laag op het mentale vlak.
Veel later dwaalde mijn gedachten en verlangens af naar sub-gevoelens, experimenteerde in en rond vanillerelaties daarin, vond het fysiek zalig maar merkte dat ik mentaal slechts 1 keer op dat niveau kwam wat ik zou willen bereiken. Een zeer speciale Domina was daar voor nodig.
(29-1-17);
Ik had een periode het gevoel, dat een keuze maken mijn kans op het vinden van de juiste match zou vergroten : dus koos ik de afgelopen periode voor mijn Dominantie omdat dat het natuurlijkste voelde. En dit is zeker geen verzonnen gevoel, maar hardnekkige Switch gedachten/gevoelens zijn er. Dus om het onderstaande "eerlijk" eer aan te doen : Voordedraad = Switch (was al lang lang Schakelaar hier!)
(17-6-19)
Ja, het was lang geleden dat ik mijn eigen profiel nog eens door had gelezen. Er is een periode verstreken waarin ik nog meer heb mogen ervaren, heb geleerd, lief heb mogen hebben en op mijn bek ben gegaan. Wat is gebleven is de switch-worsteling, niet het feit dat ik een switch ben, maar dat ik als Switch wel met "onderdanige dames" heb gespeeld, maar mijn onderdanige kant werd alleen bespeeld is binnen een switch-switch relatie. Tijd om als sub het diepe in te gaan!
(29-12-19)
En toen kwam ik niet verder dan het pierenbadje ... zoektocht niet geslaagd, de zomer niet best, maar toen werd het lente in het najaar. De lente kwam als een bulldozer in de vorm van een goede vrouw, een mooi mens, een bdsm overstijgende "klik". Zij een sub, wat mij nog niet mijn S in een D doet veranderen, maar ik ontdek, ik leer, ik groei!
Op naar 2020!
Dat werd drijvend op een wolk van bdsm, vanille en vooral veel liefde een reis tot begin '22 om daar alles uit mijn handen te zien vallen. Nu 10 maanden later, een illusie armer, maar hopelijk iets wijzer weer mijn blik naar voren...

Eerste ervaring

Als echt onervaren Dominant speelde ik een bdsm-spel wat bijna uitsluitend fysiek was. Dus wel blinddoeken, wat spanking met huishoudelijke voorwerpen, en seksueel gebruik van mijn vriendin.
Mijn eerste echte D/s was met een getrouwde sub (haar man wist er van). Met haar was het intense beleving van een machtsverhouding, vol van respect maar keer op keer het oprekken van grenzen. Dialoog tussendoor zorgde voor nog meer inzichten wat resulteerde in nog grotere stappen !

BDSM stijl

Deze bdsm'er is een onderdeel van eigenzinnige, creatieve man, die zich graag verliest in bdsm-beleving maar weet dat de wereld nog veel meer te bieden heeft !
Het is voor mij geen lifestyle, maar vind het fijn als het als rode, gele, blauwe, zwarte, groene, gele, paarse draden door mijn leven loopt. Seksualiteit is voor mij een wezenlijk onderdeel van bdsm, ik ben wars van bdsm-dogma's, regels schrijf ik wel samen met mijn partner.
Als D bespeel mijn subs graag als een instrument, waarbij ritme net zo belangrijk is als de de juiste toonhoogte. Ik ben geen sadist maar weet waar ik je met pijn kan brengen, al hoef geen striemen achter te laten om te weten dat ik je geraakt heb.
Als sub wordt ik graag uitgedaagd mijn grenzen te verleggen, op het gebied van pijn, dienstbaarheid en eigenlijk wat dan ook. Door niets uit te sluiten blijf ik ontdekken, en blijf ik zelfs mezelf verbazen.
Hongerig naar nieuwe ervaringen, klaar om te blijven leren!

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 64513) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 64513) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 64513) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

26 sep 2015 om 02:35 uur Gehaaste spoed... SpelD dus 😊
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
26 sep 2015 om 02:33 uur Eenhoorn meldt zich. Zonder sternotering dus mocht je in mij die spelt zien... Mail me dan je e-mailadres. Handkus
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 11x
26-09-2010 10:34
26-09-2010 10:34
21-12-2022 13:01
1779x


117 Deelnemers op de site. 19850 Actieve deelnemers. 262 bezoekers.