BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Korte introductie

Aandachtstrekker

Details...mijn lach, stem, handen. Pervert

(Deelnemer 114085) knapt direct af op ...

Oneerlijkheid, ontbreken van liefde, als je niet goed voor je zelf bent en of niet goed voor een ander bent.

(Deelnemer 114085) valt direct voor ...

Een lach of een haarlok die in de weg hangt, sproetjes, een nek of mooie schouderlijn, benen die het m doen, lippen van een mond die voor mij het verschil maken.

Ervaring

(Deelnemer 114085) heeft (nog) geen praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe
Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Ik denk dat ik 11 jaar was toen mijn nicht van 16 bij wie ik in bed lag tijdens een zomervakantie bij onze oma, haar hand in mijn onderbroek stopte en mij begon te strelen. Dat gebeurde later weer in de tent in de tuin, ik herinner mij dat ik dit geweldig vond. Toen mijn oudere neef later kwam keek ik toe hoe mijn neef en nicht samen op het strand op hun buik liggend soort van stiekem met een hand in elkaars broekje aan het voelen waren. Dat voelde als "zij is een beetje van mij en wordt nu door een ander betast" en ik vermoed dat zich dit later uitte in het sturen richting soortgelijke situaties met vriendinnetjes en in mijn huwelijk. Niets opwindender dan mijn partner gestreeld zien worden door een ander. Ook wel meegedaan, maar het voorwerk en toekijken was en voelt nog steeds als het lekkerste.

Eerste ervaring

Ik vond het altijd geil om te faciliteren dat meisjes met wie ik was ook door andere jongens werden betast en gevingerd. Met mijn vrouw gebeurde dat toendertijd in ons huwelijk. Vriendinnetjes en ook mijn vrouw vonden het opwindend en ook engig, spannend. Het toewerken naar een ontmoeting met iemand waar mijn vrouw naar verlangde, aantrekkingskracht en ook wel eens verliefdheid bij voelde bracht een enorme opwinding en tegelijk intimiteit.
Dat wil ik weer; liefde, romantiek en sexualiteit met de bonus van delen, kijken en genieten.

BDSM stijl

Heb een dominante kant en ook een meegaande kant, dat ligt aan de vrouw, man en situatie. Ik denk dat ik vooral een fetishist, kink en pervert ben met een dominante twist.
Lees meer in mijn dagboek met verhalen, quotes, gedachten en ervaringen.

Het genieten zit m in te genieten van het zien van de twijfel, angst en genieten van van mijn partner en het samen te ervaren..
Is het je met plezier sexueel kwetsbaar voelen en opstellen bij een sexueel dominante man, een heerlijk idee en dan juist in het dagelijks leven samen met je partner weer een leven hebben gebaseerd op totale gelijkwaardigheid?
Kun je je voorstellen ervan te genieten dat je je grenzen verlegt?
Geef je jezelf diep van binnen graag over aan sexuele partner, krijg je sexueel een kick en boost wanneer anderen jou bekijken en aanraken? Situaties waarbij je wel degelijk bent wie je bent, het heerlijk vindt, maar je je eigenlijk misschien ook soms schaamt en juist daardoor tegelijkertijd weer opgewonden raakt tijdens het spel waarbij je je grenzen verlegd met je partner en weet dat je veilig bent. Zoek je een partner om samen oud mee te worden?
Voel je veilig, laat ons elkaar liefhebben, ervaringen faciliteren en samen authentiek zijn, onze verbeeldingskracht werken en het bovenstaande doen wat jij en ik willen en oud worden met elkaar.

Ik heb een voorkeur voor een vrouw zonder man die snapt en wil wat ik zie als man en vrouw.
En wil jij die man ontmoeten?
Reageer dan met je vragen en eventueel later een wandeling met koffie of thee en een kop soep en een gesprek over het leven en elkaar.
Lees mijn profiel en dagboek afleveringen om een idee te krijgen wat ik zie.

Contacten met anderen

Partner

(Deelnemer 114085) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 114085) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 114085) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 349) (1937)
05 dec 2022 om 23:53 uur "Ik geloof juist dat de combi van een traditionele relatie waar twee mensen maatjes zijn en van elkaar houden heel goed functioneert wanneer er en een relatie is met elkaar en allebei bovendien hun plek hebben waar het gaat om een stuk verlangen en de behoefte bevredigd te zien worden qua spelen met dominantie en onderdanigheid." Klopt. Wij hebben het. Succes! 😘
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
18 apr 2020 om 08:15 uur Wat eerlijk open geschreven sweetnes, volgens mij let je heel goed op en krijgt je liefde en één hand om verder te gaan.
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
24 mei 2018 om 22:12 uur Je voelt je uitgedaagd, Rainbow?
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
11 dec 2017 om 14:52 uur dankjewel!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 8x
07-10-2017 22:05
07-10-2017 22:05
05-02-2023 20:04
1818x


26 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 501 bezoekers.