Alle Nieuwsberichten

Zoeken

Zoek in teksten

59 Nieuwsberichten gevonden

Sorteer op: Publicatie - Kopregel
Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende | Laatste
PublicatieKopregel
01-06-2023Kinky Spotlight - tonie

1. Stel je eens voor:
Ik ben tonie, sub, man, bi, 41 jaar oud en ik woon in Groningen.

2. Ik doe hieraan mee, omdat...
ik graag een keer in de spotlight wil staan. en ik ben ook wel op zoek naar een speelpartner. Dus dit is een mooie kans!

3. Favoriete erotische kleur of kleuren combinatie
eeeuh geen idee. Pas.

4. Bucketlist of checklist?
Ik ben nog erg nieuw in BDSM, ik begin nu een beetje te ontdekken wat wel en niet bij mij past. maar er zijn ook wel nieuwe dingen die ik graag een keer wil proberen, dus checklist denk ik...

5. Beleef je BDSM ter ontspanning of is het een “Way of Life?”
Toen ik BDSM leerde kennen wist ik niet dat het een wereld op zich is. Het was voor mij echt een eyeopener dat het zo'n uitgebreide community is. ik vind het mooi om daar onderdeel van te zijn. in die zin is het voor mij wel meer dan alleen ontspanning. maar ik ben er niet 24/7 mee bezig.

6. Regels of opdrachten?
Opdrachten.

7. Welk beroemd persoon zou je wel eens als Dom/Domina willen hebben?
Lastige vraag. Ik denk Shirma Rouse, de soul-zangeres. zij straalt zoveel zelfvertrouwen uit, dat vind ik erg sexy. En tegelijkertijd is ze no-nonsense zonder veel kapsones.

8. Seks of klaarkomen?
Seks, klaarkomen kan altijd nog. En seks is zoveel meer dan alleen klaarkomen.

9. Kousen? Hakken? Voeten? (vrije interpretatie hoe je deze vraag wil beantwoorden voor je jezelf of voor je eventuele D-partner)
dan ga ik voor optie 4: Billen

10. Het voorspelbare of het onverwachte?
Het onverwachte! veel spannender.

11. Wat vind je het aller-allerbelangrijkste dat een Dominante van jou moet weten?
In het dagelijks leven ben ik introvert en ben ik soms verlegen. Maar tijdens het spel kan ik best brutaal zijn en gevat uit de hoek komen.

Tot slot:
12. Je lijfspreuk of mantra is:

He Ho, Lets go!
Als je iets wil moet je het gewoon doen. Niet te veel twijfelen, daar is het leven te kort voor.

13. Als je één foto/plaatje zou mogen kiezen, waar je fijn, prettig bij voelt, zodat we die kunnen plaatsen bij dit “interview” wat zou dat dat dan zijn?
Ik doe graag aan yoga. het helpt me om te ontspannen en wat beter tot mezelf te komen. (ik ben niet degene op de foto trouwens)14. Hoe ben jij in aanraking gekomen met BDSM? (de vraag van irri)
Eind vorig jaar is mijn relatie uit gegaan. Toen was ik opzoek naar meer dan weer een "gewone" dating site/app. toen ben ik ergens BDSM tegen gekomen. Door de Youtube-filmpjes van Kinky Sam Jones ben ik er echt geïnteresseerd in geraakt. daarna ben ik meer over gaan lezen en volgen.

15. Jouw vraag voor de volgende deelnemer is:
Wie in jou omgeving weet er van jou "hobby"? en zou je er soms ook wel aan meer mensen willen vertellen?

30-05-2023Bedankt en tot ziens!

Update:
De overgang van BZ duurt wat langer dan gedacht, dus ik kan nog wel even doorspammen.
Ondertussen zijn we al een aantal keren op pad geweest. Er staan nu al 4 video's van ons avontuur op ons YouTube-kanaal Verhalen van Nederland. Ondanks dat we geen video-ervaring hebben, zijn wij best tevreden met het resultaat.
Introductie: 
https://youtu.be/_VezMExEXR4
Etappe #00  Proloog https://youtu.be/cC1Ns9hAx0g
Etappe #01 Pieterburen naar Winsum (Deel  1): https://youtu.be/Q2Z42uVZ0pk
Etappe #01 Pieterburen naar Winsum (Deel  2): https://youtu.be/2kmfb0x9P_Y

Bedankt en tot ziens!
Dit is de 1253e keer dat ik jullie op deze plek vermoei met een bericht van mijn hand. En aangezien ik dik 25 jaar geleden BDSMzaken heb opgericht, zijn dat zo'n 50 nieuwsberichten per jaar. Gemiddeld 1x per week dus.

Ter geruststelling: dit is ook gelijk het laatste bericht van mij op deze plek. Zoals al eerder aangekondigd, stop ik als eigenaar/webmaster van BDSMzaken. Mademoiselle  is de uitdaging aangegaan en neemt BDSMzaken (en dus ook het stokje) van mij over. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een totaal vernieuwd BDSMzaken. Voor iedereen achter de schermen een spannende tijd! Binnenkort te bewonderen in dit theater.

Ik heb BDSMzaken in 1998 opgericht. Veel van onze deelnemers moesten toen nog geboren worden, dus dit is wel heel erg 'uit de oude doos'. We groeiden hard en namen al snel een dominante (no pun intended) plek in als BDSM-website. Dat is met name te danken aan onze trouwe deelnemers. Sommigen van de deelnemers van het eerste uur zijn nog steeds actief. Uiteraard gaan er ook mensen weg en komen er dagelijks nieuwe (of herintredende) deelnemers voor in de plaats. De teller van unieke deelnemers staat nu op dik 138.00.

Maar nu ik de kans heb, moet ik uiteraard de gelegenheid aangrijpen om ongeneerd over mijzelf te schrijven. ;-) Ik heb naast BDSMzaken altijd een baan gehad als trouwe overheidsdienaar. Vorig jaar ben ik met vervroegd pensioen gegaan en tegelijkertijd viel een mantelzorgtaak voor mijn dementerende moeder van mijn schouders. Nu ook BDSMzaken niet meer mijn eerste zorg is hou ik ineens zeeën van tijd over. Ik heb al geraniums gekocht, zodat ik er achter kan gaan zitten. devil

Nee, natuurlijk niet! Geraniums zijn voor oude mensen. Ten eerste blijf ik in een adviesrol betrokken bij BDSMzaken. Het blijft toch je kind hè!
Ten tweede ben ik geen stilzitter dus ik heb besloten een nieuwe carrière te starten als 'influencer'. Dat klinkt heel modern voor een ouwe zak, maar in feite ga ik samen met Dolledee doen wat we al jaren doen: rondtrekken van B&B naar B&B en onderweg alles bekijken dat ons leuk lijkt. Het enige verschil is dat we dat nu op video vastleggen en daar vrolijke en leerzame Youtube-filmpjes van maken. Ons eerste project is gelijk een meerjarenplan. We bezoeken alle plaatsen die langs het Pieterpad liggen. Dat zijn 26 etappes van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg in Limburg. Dat worden dus ook 26 video's die we publiceren op ons Youtube-kanaal 'Verhalen van Nederland'.

Voor een vliegende start als 'influencer' hebben we natuurlijk veel likes en abonnees op ons videokanaal nodig. Ik misbruik daarom mijn positie als (vertrekkend) eigenaar van BDSMzaken om schaamteloos reclame te maken voor de introductiefilm van 'Pieterpad Plaatsen'. Het kan zijn dat ik hiervoor een eeuwigdurende ban krijg, maar dat risico neem ik dan maar. :-)

Dus wil je na al die jaren eindelijk wel eens weten hoe More-M en Dolledee in het echt zijn? Bekijk dan de introductiefilm en abonneer je gelijk op ons kanaal. Onze eeuwige dank is overweldigend. Niet vergeten hoor!

https://www.youtube.com/watch?v=_VezMExEXR4

Ik wens Mademoiselle alle wijsheid toe om van deze bijzondere BDSM-community een daverend succes te maken. Aan haar enthousiasme en haar plannen voor vernieuwing zal het zeker niet liggen. En met de steun van het supportteam heb ik er alle vertrouwen in. Alle deelnemers bedank ik voor het vertrouwen dat jullie al die jaren aan mij gegeven hebben. Met een diepe buiging voor jullie bijzondere loyaliteit neem ik afscheid en wens ik jullie veel plezier met het vernieuwde BDSMzaken!

More-M

23-02-2023Kinky Spotlight

1. Stel je eens voor:
Hoi, ik ben slavin irri, alias Clair Nemas, een echte sub. Misschien leuk te weten: Nemas is een omgekeerd woord 🙂 Clair zijn de initialen van mijn Meester en van mijzelf. Ik ben een vrouw en nu de 50 gepasseerd. En ik voel mij er helemaal goed bij!

2. Ik doe hieraan mee, omdat...
Het mooi is het dat iedereen er mag zijn! En dat mag benadrukt worden.

3. Kelder, zolder, verlaten schuur of hotel?
Verlaten schuur, daar begon de fantasie van mijn Meester en daar fantaseer ik op door 🙂

4. Negeren of fysiek straffen?
Fysiek straffen.

5. Samen lachen of samen zoenen?
Samen zoenen, heb ik toch maar mooi geleerd.

6. Ervaren of onervaren?
Ervaren, hoewel ik moet zeggen dat het geklungel van onervaren toch wel z'n charme had.

7. Regels of opdrachten?
Opdrachten, vooral edgen, ride edgen en uiteindelijk klaarkomen op commando (of toch net nog even niet).

8. Spreken, fluisteren of wijzen?
Wijzen, krijg er altijd vlinders van in mijn buik.

9. Seks zonder orgasme is een straf?
Nee hoor, jarenlang kon ik geen orgasme krijgen. Maar wekenlang geen orgasme is een hel!

10. Welk beroemd persoon zou je wel eens als Dom/Domina willen hebben?
Lastig, als ik dan moet kiezen zou het Thijs Römer geweest zijn, maar nu uiteraard niet meer!

11. Hoe spreek je je Dominant aan?
Met Meester.

12. Openbaar of samen?
Samen: lekker spannend elkaar ontdekken.

13. Het voorspelbare of het onverwachte?
Eigenlijk houd ik van voorspelbaar, maar mijn Meester weet mij altijd naar het onverwachte te brengen. En stiekem vind ik dat toch heel leuk. Dus... het onverwachte dan toch.

14. BDSM is leuker als het zonnetje schijnt?
Voor mij is de zon gaan schijnen sinds ik BDSM in mijn leven heb toegelaten én geaccepteerd.

Tot slot:
15. Je lijfspreuk of mantra is:
Het mag er allemaal zijn, jij mag er zijn.

16. Als je één foto/plaatje zou mogen kiezen, waar je fijn, prettig bij voelt, zodat we die kunnen plaatsen bij dit "interview" wat zou dat dat dan zijn?

Voorkant van ons boek: "99 Zweepslagen, Meeslepende BDSM fantasie".
Het illustreert zoveel. De fantasieën die we naar elkaar schreven, onze ontdekkingsreis samen én in fantasie. Het genieten van de verhalen die we hadden samen en konden delen met anderen. Dit is wat er mag zijn. Deze verhalen konden ontstaan via bdsmzaken.nl. Blij met jullie!

17. Wil je nog iets met ons delen?
Mijn man is volledig op de hoogte van mijn bdsm, maar deelt mijn passie daarin niet.
Maar ik zou niet zonder hem willen, hij niet zonder mij...
Hij was het die mij verder liet experimenteren. En toch. wat voelde ik mij schuldig.
Totdat ik bij de huisarts kwam voor m'n dochter en hij zag dat het niet goed met mij ging. Ik gooide eruit dat ik van bdsm hield. Dat ik ook normaal wil zijn. Ik vertelde over m'n zoektocht en dat ik nu contact heb in de bdsm wereld.

Hij adviseerde mij om van twee werelden een te maken. En wat voel ik mij er nu goed bij! En dat geldt ook voor m'n man en Meester. Wil je meer weten? Lees dan het bijgaande interview:
https://www.kekmama.nl/artikel/liefde/voelde-me-schuldig-bdsm-hou

18. Jouw vraag voor de volgende deelnemer is:
Hoe ben jij in aanraking gekomen met BDSM?

10-02-2023Gezocht : Recensenten voor de boekenclub

In de komische film “Book Club” komen 4 vriendinnen al jarenlang bij elkaar voor hun boekenclub. Het leven van de vrouwen veranderd voorgoed wanneer ze het boek Fifty Shades of Grey lezen.
In navolging van deze film zoeken we per 1 april leden voor onze eigen BDSMboekenclub!

Wat is de bedoeling?
Elke maand kiezen we een BDSM-gerelateerd boek.
Recensenten van de boekenclub krijgen dit boek per post of per e-mail toegestuurd.
Aan het einde van de maand bespreken we dit boek (op BDSMzaken) met de boekenclub.
Daarna schrijf je een recensie die op BDSMzaken geplaatst wordt.

Voor nu zoeken we dus leden die én willen lezen én een recensie willen schrijven.
Vanaf april kunnen ook leden die (af en toe) mee willen lezen lid worden! Deze leden zorgen dan voor hun eigen boek.

Wil je deelnemen?
Stuur een bericht naar Mademoiselle via BDSMzaken of naar webmaster@bdsmzaken.nl o.v.v. boekenclub.
Schrijf in dit bericht een korte recensie over jezelf en de reden waarom je deel wil nemen aan onze boekenclub.
Geef ook aan of je voorkeur uit gaat naar een papieren versie of liever een e-book.
Je kunt van ons voor 20 maart een reactie verwachten.

02-02-2023BDSM in de wetenschap

Het is altijd interessant wanneer er  onderzoeken gepubliceerd worden naar  de effecten op het menselijke welbevinden als gevolg van het praktiseren  van BDSM. 

Twee Belgische wetenschappers professor Manuel Morrens en Elise Wuyts doken de scene in met een duidelijke onderzoeksvraag namelijk wat zijn de biologische processen achter BDSM. Wat gebeurt er in het systeem van een persoon die de rol van sub respectievelijk  Dominant aanneemt. 

De twee wetenschappers werkten samen met BDSM-vereniging Club 78.  

In 2022 publiceerden ze hun bevindingen. 

Zowel de subs als de Dominanten werden voor en na het spel gescreend op de aanwezigheid van stresshormonen en plezierhormonen in hun bloed. En wat bleek? Bij de subs werd een duidelijke stijging waargenomen in bloedwaardes die informatie opleveren over  de ervaren stress ( als resultaat van pijn) en plezier,  bijvoorbeeld de cortisol waarden en de oxytocine waarden. Deze stijging verklaart waarom de sub een soort roes kan ervaren, die doet denken aan “the runner’s high, een algeheel gevoel van welbevinden en plezier.  

En niet geheel onverwacht bij subs ligt de pijngrens duidelijk boven het gemiddelde 

Bij de Dominanten spelen pijnprikkels nauwelijks of geen rol. Zij ervaren een verhoging van gelukshormonen als gevolg van het spel waarbij de machtsbalans centraal staat. 

Wil je het hele onderzoek lezen dan is hier de link.

20-01-2023BDSM in de media

We zien tegenwoordig steeds meer artikelen over BDSM verschijnen in de media. Het lijkt wel of BDSM langzamerhand mainstream begint te worden. 

In het maandblad Kek Mama ( 'De #1 glossy voor moeders') staat een artikel over Clair. Ze is moeder van 3 kinderen, die al 12 jaar, naast haar huwelijk, een BDSM-relatie heeft. Ze vertelt hoe ze zich eerst schuldig voelde, maar dat haar man haar de ruimte gaf om zelf op zoek te gaan naar een Dominant. Ze is nu gelukkig met haar 2 werelden.

Lees het artikel online: 'Ik voelde me schuldig, omdat ik van BDSM hou'.

In het artikel vertelt ze over het zelfgeschreven verhaal '99 zweepslagen'. Als oplettende lezer herinner ik mij dat we eerder aandacht aan dit boek hebben gegeven. Je kunt de eerste 13 hoofdstukken hier lezen: 99 Zweepslagen.  

18-01-2023Kijktip: Secretary op Netflix

De film Secretary is momenteel voor geabonneerden te zien via Netflix. De film is al weer 21 jaar oud, maar is zeker nog de moeite waard om (weer) te kijken.

De zeer groene en schuchtere Lee Holloway start als secretaresse bij de advocaat E. Edward Grey. Hij is duidelijk dominant naar haar en Lee blijkt daar steeds meer ontvankelijk voor. Gaandeweg ontwikkelt zich tussen beide een BDSM-verhouding. 

De film is nu hier te vinden op netflix

09-01-2023BDSM is zo gek nog niet

Door wetenschappelijk onderzoek probeert professor Brad Sagarin iets te veranderen aan het stereotype-idee dat bestaat over BDSM.  Eén van de vragen die hij met wetenschappelijk onderzoek probeert te beantwoorden is:  
"zijn BDSM-ers anders?"
Zijn conclusie luidt dat de verschillen in persoonlijkheidskenmerken en achtergronden van de gemiddelde BDSM-er niet anders is dan in de vanille wereld.

Ook Andreas Wismeijer, psycholoog, heeft in 2013 onderzoek gedaan, waar ook deelnemers van BDSMzaken aan hebben meegewerkt. Hij kwam tot een soortgelijke conclusie: BDSM-ers verschilden niet van de algemene bevolking en als ze verschilden, verschilden ze altijd in de gunstigste richting.

Onderzoek aan de universiteit aan Rome  in 2017 naar seksuele tevredenheid heeft als conclusie: BDSM-ers lijken meer tevreden te zijn met seksualiteit en seksueel functioneren. 
De betere communicatie tussen BDSM-ers over hun eigen seksuele verlangens en behoeften, evenals voorkeuren,
lijken een belangrijke rol te spelen bij het bepalen van deze resultaten. 

26-12-2022BDSMzaken bij de overgang van 2022 naar 2023

Zoals bekend gaat BDSMzaken over in andere handen. En dat betekent dat het goed is om hier kort bij stil te staan.  

Even terug naar de basis. Wat is BDSMzaken?
Met 20.000 profielen. Gemiddeld 10.000 unieke profielen actief per jaar.
Of de overige profielen nog zichtbaar moeten zijn op de vernieuwde website?
Er zijn profielen die al langer dan 5, 10, 15 of 20 jaar bestaan.
En dat komt terug in wat de functie is van BDSMzaken.

De unieke functie die BDSMzaken heeft, is, om mensen of een partner, in welke vorm dan ook, met dezelfde voorkeuren te kunnen vinden in je nabije omgeving.
Daarin is BDSMzaken echt uniek en zijn er legio verhalen over relaties die hier zijn ontstaan.
En daarin is het ook niet vreemd dat mensen (tijdelijk) niet actief zijn want eenmaal ontmoet kan daarmee een zoektocht volbracht zijn. Om op een later moment hier toch weer terug te keren; einde relatie, uitbreiding relatie. 

BDSMzaken heeft daarnaast nog een andere functie die ik zou omschrijven als de community.
Waar je komt als je informatie zoekt en/of je jezelf wilt uiten door middel van een verhaal of een dagboek.
Op de vernieuwde website is er een duidelijke scheiding tussen het community gedeelte en het gedeelte dat gebruikt gaat worden voor dating, advertenties en ontmoetingen. Het community gedeelte  blijft gratis,  maar voor ontmoeting, dating en advertenties, betaal je volgens het huidige tarief.
Daarmee blijft de basis van BDSMzaken in stand maar dan in een nieuw jasje. De verwachting is dat de vernieuwde website in het tweede kwartaal 2023 online gaat.

Veiligheid en anonimiteit zijn al sinds jaar en dag twee belangrijke pijlers van BDSMzaken.
Dat zal niet anders zijn in de vernieuwde versie.  Een korte toelichting: de gegevens van de gebruikers zijn volledig beveiligd en slechts toegankelijk voor de webdesigner. Dit betekent derhalve ook dat het supportteam geen toegang heeft tot deze gegevens. Dat ik als eindverantwoordelijke technisch de mogelijkheid heb privé berichten te lezen, dit is noodzakelijk om op het moment dat er privé berichten gepost worden die op gespannen voet staan met het strafrecht, ik kan ingrijpen. Gelukkig is dit nog nooit gebeurd.

Ik zie het als mijn taak om samen met het supportteam eenieder met zijn eigen mening bij elkaar te houden.  Ook wanneer die mening een keertje scherp geformuleerd wordt. Het vorm geven aan een community doen we met zijn allen. We vormen een collectief met behoud van eigenheid.  Echt jezelf zijn, betekent dat je ook de ander het recht geeft zichzelf te zijn. De basis hiervoor is respect en vertrouwen in elkaar. Respect voor elkaars mening, ook al kan die een keer schuren. Maar je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn.   

Dat is juist waar BDSMzaken op is gebaseerd, “echt jezelf kunnen zijn.”  

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2023. 

Liefs,
Mademoiselle 

 

 

23-12-2022Toelichting vervelend conflict

In de afgelopen periode is een intern conflict ontstaan binnen het supportteam van BDSMzaken, waarbij persoonlijke gevoelens leidend waren, Binnen korte tijd is dit geëscaleerd en tot een vervelende uitbarsting gekomen. Dit leidde tot het 'ontslag' van Madelief. Een moeilijk maar onvermijdelijk besluit. Uit loyaliteit naar haar collega is Selene hierop ook per direct uit het supportteam gestapt.

We betreuren deze hele situatie ten zeerste. Madelief had haar vertrek uit het team al aangekondigd, maar we hadden uiteraard gehoopt dit op een prettige en eervolle manier vorm te geven, die recht zou doen aan hetgeen we jarenlang met elkaar hebben gedeeld.

Ondanks deze ingrijpende gebeurtenis willen we onze oprechte dank aan Madelief en Selene uitspreken. Zij hebben in de afgelopen jaren, met tomeloze inzet, bergen werk verzet voor het team. We zijn hen dan ook zeer erkentelijk voor alles wat ze voor BDSMzaken hebben betekent, ook in de tijd dat er weinig handjes waren voor al het werk. Dat maakt deze abrupte omslag voor alle betrokkenen extra zuur.

Deze kras op onze ziel dragen we persoonlijk met ons mee, maar uiteraard draait BDSMzaken gewoon door. De huidige teambezetting houdt de focus gericht op de uitdaging die in 2023 voor ons ligt. We zijn immers met elkaar onderweg naar het geheel nieuwe BDSMzaken. 

Mademoiselle en More-M

21-12-2022Een nieuw logo voor BDSMzaken

Afgelopen week is het supportteam van BDSMzaken voor een gezellige (kerst)meeting bij elkaar gekomen. Uiteraard hebben we ook over de toekomst van BDSMzaken gesproken. De planning is om het nieuwe BDSMzaken in het 2e kwartaal 2023 in de lucht te hebben. In de tussentijd werken we daar achter de schermen hard aan, want er moet nog heel veel gebeuren. Maar om alvast een heel klein tipje van de sluier op te lichten, presenteer ik graag hier het nieuwe logo van BDSMzaken.

Mademoiselle
BDSMzaken

20-12-2022Winnaars verloting: Symbool van macht

Met het juiste antwoord "Terra Incognita" 

feliciteer ik de volgende winnaars:

subterra & pearl

17-12-2022Fijne kerst en een boeiend 2023

11-12-2022Verloting: Symbool van macht

Binnenkort verschijnt de nieuwe erotische thriller van Steffie. Al jaren schrijft ze voor onze site. Ook dit keer leidde een verhaal dat ze hier begon tot een boek. Vanaf 20 december kan je ‘Symbool van macht’, onder haar pseudoniem Stefanie van Kasteel, vinden in alle (online) boekwinkels.

boek Symbool van macht

Om dit te vieren mogen we 2 boeken verloten onder de inzenders die het goede antwoord hebben op de volgende vraag: ‘Symbool van Macht’ verscheen op Bdsmzaken onder een andere titel.

Wat was de oorspronkelijke titel van het verhaal?

Stuur je antwoord via de interne mailbox naar Mademoiselle vóór 20 december. We doen er alles aan de winnaars voor de kerst het boek toe te sturen.

PS. Mocht je niet kunnen wachten? De uitgeverij biedt de mogelijkheid om het boek nu al te bestellen
Je hebt het dan met een dag of 5 in huis.

02-12-2022Traditie: kerstfoto's uitlichten

Het is alweer december en we kruipen naar de feestdagen toe. Vaak zien we dan (tijdelijke) profielfoto's verschijnen met een knipoog naar de kerstperiode. 

Net als andere jaren zal het supportteam zulke afbeeldingen extra in het zonnetje zetten in de galerie op de voorpagina.  Het zou leuk zijn als we de volledige fotogalerie in kerstfeer kunnen krijgen. Dus knutsel een foto of diep er eentje uit je archief en vrolijk je profiel op in kerstsfeer.

01-11-2022SMS-functies verleden tijd

De SMS-functies van de website zijn gisteren uitgeschakeld. Het eerste SMS-bericht werd (door ondergetekende) verstuurd op 9 oktober 2007. Het laatste bericht is gisterenavond verzonden, net voor het uitschakelen van de SMS-opties. Gedurende de hele periode zijn er 287.000 berichten via de website verstuurd.

De sluiting was al eerder aangekondigd. SMS is een verouderd medium en in de nieuwe BDSMzaken komen daarom ook geen SMS-functies terug. Deze actie is daarom een eerste stap op weg naar verandering. 

Er kunnen hier en daar nog termen of verwijzingen naar de SMS-functies voorkomen, maar komende nacht worden die definitief verwijderd. Daarmee sluiten we dat hoofdstuk af.

More-M
BDSMzaken

Update 02-11-2022; De update heeft plaats gevonden. Kijk de 'lees verder' om te weten wat de wijziging voor je betekent.

25-10-2022Technisch probleem met performance

Momenteel is de performance van de site bedroevend. Hierdoor laden sommige pagina's heel slecht of helemaal niet. Je krijgt dan een foutmelding. Als dat gebeurt, wacht dan even met direct opnieuw laden van de pagina. Die nieuwe pogingen geven momenteel de grootste druk

Er wodt hard gewerkt om het probleem op te lossen. Even geduld aub (is hier dus echt van toepassing).

More-M

Update 23:58 uur: De rook boven de servers lijkt opgetrokken, maar het is nog steeds bovengemiddeld druk. Nu zijn het echter pieken en dalen, zoals het hoort.

17-10-2022Even voorstellen

Als uitbreiding op het huidige supportteam stel ik graag aan jullie voor: lacayo.
Regelmatig wordt ik benaderd met nieuwe ideeën voor BDSMzaken. Vanaf heden kun je met deze ideeën ook bij lacayo terecht. Hieronder stelt lacayo zich voor.

Met vriendelijke groet,
Mademoiselle


Ik ben sinds 2019 lid van BDSM zaken nadat ik een jaar gescheiden was. Sinds die tijd mij steeds meer durven open te stellen om mijzelf te accepteren zoals ik ben. Iets wat ik eigenlijk al vanaf mijn 13de jaar wist maar niet (h)erkende als zijnde BDSM. Mijn nickname is ontleent aan hoe ik mijn dienstbaarheid graag inzet. Heb hier verschillende mooie contacten op gedaan en veel kanten van BDSM mogen ervaren en nog steeds erg nieuwsgierig naar wat BDSM mij kan brengen. Dit maakt dat ik deze site een erg warm hart toedraag.

Aan mij is gevraagd of ik mij binnen het supportteam voornamelijk wil inzetten om mee te denken, mijn creativiteit, nieuwsgierigheid en mijn ervaring (beroepsgericht) heb opgedaan in te zetten om deze website te ‘upgraden’ zodat iedere geïnteresseerde in BDSM zich hier thuis voelt. Een platform met zijn eigen unieke identiteit die leden op een mooie manier verbind.

Graag kom ik in contact met jou, iedereen, die die ideeën heeft want het is een platform van leden voor leden.

Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende | Laatste


117 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1371 bezoekers.