Alle Nieuwsberichten

Zoeken

Zoek in teksten

61 Nieuwsberichten gevonden

Sorteer op: Publicatie - Kopregel
Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende | Laatste
PublicatieKopregel
29-05-2024Nieuwe website BDSMzaken

Bij het lanceren van de nieuwe website gaat BDSMzaken tijdelijk offline.
De inhoud van de website namelijk de verhalen, profielen, advertenties, etc. moeten allemaal mee.
Om dit moment zo kort mogelijk te houden voeren we momenteel tests uit. Daar komen we nog een aantal problemen tegen dus de exacte datum waarop we verhuizen is nog onbekend.

Voor deelnemers die uitjes of andere samenkomsten organiseren die op de korte termijn, in juni, plaats vinden is het raadzaam om daar rekening mee te houden. Zorg voor een alternatieve manier van contact met deelnemers van het uitje, bijvoorbeeld via e-mail.

De groepen blijven maar krijgen een iets andere vorm. Op de nieuwe website nemen we de informatie, gesprekken van de huidige groepen niet mee. De groepen beginnen dus leeg.

Wat veranderd er op de nieuwe website:

  • Nieuw uiterlijk en andere indeling menustructuur/pagina’s
  • Alleen toegankelijk na registratie (registratie blijft eenvoudig en gratis)
  • Ruimte voor veranderingen (ook door deelnemers aangedragen) zoals advertenties van BDSM gerelateerde goederen en diensten (geen seksartikelen). En bijvoorbeeld een fotoalbum.

Alle deelnemers die de nieuwsbrief ontvangen, ontvangen drie dagen voor de verhuizing een e-mail.
Op de frontpagina kondigen we de verhuizing ook 3 dagen vooraf aan.
Bij het lanceren van de website zullen we ook per e-mail en whatsapp aanspreekbaar zijn bij vragen en of problemen.

23-04-2024Online betalen vervalt tijdelijk

Zorg voor tijdige verlenging van Ster of Basis

De overheid stelt steeds strengere regels aan bedrijven om de herkomst van betalingen te controleren. Hierdoor haken betaalproviders af, omdat al die controles veel inspanning vragen, maar weinig inkomsten opleveren.

Ook de betaalprovider van BDSMzaken stopt daarom vrij abrupt op 29 april. Het vinden van vervanging is uiterst lastig. De overgebleven betaalproviders nemen slechts zeer beperkt nieuwe klanten aan en dan ook nog tegen fikse instapbedragen. Websites voor adults zijn daarbij geen graag geziene gasten, want dan is extra controle vereist.

Voor het huidige BDSMzaken is het zinloos om nog te proberen een nieuwe betaalprovider voor I-deal en Bancontact te vinden. Voor die nieuwe website van BDSMzaken is die betaalprovider wel gevonden.

Hoe betalen bij het huidige BDSMzaken?

Zondag 28 april om 23.59 uur stopt de optie om te betalen via I-Deal of Bancontact
Vanaf maandag 29 april 00.00 uur is betaling voor je Ster- of Basisdeelnemerschap uitsluitend nog mogelijk middels overboeking, periodieke betaling of contant.

Zodra de nieuwe versie van BDSMzaken in de lucht komt, is het ook weer mogelijk om online betalingen te doen.

Mademoiselle / More-M
BDSMzaken

01-04-2024Proefpersonen gezocht

Update: Inmiddels zijn er genoeg proefpersonen gevonden. De testresultaten volgen op 1 april 2025.

We zijn benaderd door de CEO van een bekend Nederlands bedrijf. Voor een nieuwe uitvinding zijn ze op zoek naar proefpersonen. Een trilei dat na intensief gebruik zichzelf opent en verandert in een vibrator. De test betreft de gebruikerservaring. Het product is CE, ISO 13485, ISO 3533 en ISO 9001 gecertificeerd en heeft het CE-keurmerk.
Het innovatieve product mag je uiteraard houden. In ruil voor de test vul je anoniem een uitgebreid evaluatieformulier in. Belangstellenden kunnen zich melden bij het supportteam. Je adresgegevens zijn nodig voor het verzenden van het artikel.

13-03-2024Hoe word ik Meesteres?

Een praktische handleiding voor de beginnende Domina

"Hoe word ik Meesteres" is een praktische handleiding voor iedereen die meer wil weten over BDSM en Femdom in het bijzonder. Met aandacht voor de diepere lagen, verschillende speltechnieken, veiligheid en hygiëne.

Samenvatting

Met het boek "Hoe word ik Meesteres" geeft meesteres Moriah haar openhartige en bijzondere zienswijze weer, vanuit haar ervaring als Meesteres en lifestyle Femdom lady. Haar zienswijze is ontstaan door haar eigen pad te bewandelen en door de vele gesprekken die zij in de loop van de jaren heeft gevoerd met dominanten en subs.

Zij hoopt dat dit boek een inspiratie kan zijn en meer inzicht kan geven op de diepere belevingslagen. Het boek vormt een praktisch naslagwerk voor bepaalde handelingen (van Age play tot Zwepen), als kleine houvast in de wondere wereld van BDSM. Vragen als "Hoe veilig is sounding?", "Hoe werkt elektro?", "Waar kun je het beste met de cane slaan?" of "Wat is de diepere beleving van Needleplay?" komen uitgebreid aan bod. Het boek informeert, op een boeiende manier waardoor de inhoud prettig leesbaar is. Het is een absolute musthave voor de beginnende of ontdekkende Domina, maar net zo goed voor hulpverleners die meer van BDSM willen begrijpen.

Het boek is hier te koop.

04-03-2024Tradwives: Herontdekking van traditionele rollen

In de afgelopen jaren is er een groeiende trend te zien onder vrouwen die ervoor kiezen om zich te identificeren als "tradwives" - traditionele huisvrouwen. Deze vrouwen zetten zich in voor het herstellen van traditionele rollen en waarden.

Voor tradwives draait het leven om het vervullen van traditionele taken.  Hoewel sommigen deze beweging bekritiseren als regressief of beperkend voor vrouwen, benadrukken tradwives dat ze vrijwillig kiezen voor deze levensstijl. Tradwives vormen echter een interessante subcultuur die ons doet nadenken over onze moderne normen en waarden. Of je nu achter de keuze staat of niet, tradwives laten zien dat er verschillende manieren zijn om geluk en vervulling te vinden in het leven. Het is aan elk individu om zijn eigen pad te volgen, ongeacht wat anderen denken.

BNN artikel : Zijn-tradwives-het-einde-van-feminisme

26-02-2024Gipsfetisj

De NPO heeft een serie gemaakt over gipsfetisj genaamd Gipsgeheimen. Deze serie is te zien op YouTube.

In de 4-delige documentaireserieGIPSGEHEIMEN’ gaat Dook van Dijck, acteur en presentator in gesprek met mensen die een gipsfetisj hebben. Voor hem was dat een onbekend terrein, tot hij enige tijd geleden zijn voet brak en in het gips moest. De in zijn ogen onschuldige foto’s op social media van zijn gipsvoet blijken hem een lustobject voor de gipsfetisj-community te maken. En dat maakt hem nieuwsgierig! Dook gaat op onderzoek uit.

De serie is hier   te zien.

05-02-2024Kinky Spotlight Alley

1. Stel je eens voor:
Ik ben Alley, vrouw van 72 jaar en Switch. Eindhoven is mijn woonplaats.

2. Ik doe hieraan mee, omdat:
Ik doe hieraan mee omdat het me gevraagd is.

Note van luce: omdat je de meeste foto stemmers had gekregen bij de winterfoto wedstrijd, ben je gevraagd of je de eerste deelnemer van "Kinky Spotlight" van 2024 wilde zijn 😉

3. Ik ben het meest mijzelf wanneer ik:
Ben eigenlijk altijd wel mezelf. Soms attent en lief, soms kattig, (als de ander me irriteert). Dat duurt dan nooit lang, want ik laat die situatie niet lang voortkabbelen.
Verder ben ik een stabiele, assertieve persoon.

4. Meester(es), Mevrouw/Meneer, Miss/Sir of ...?
Voor mij is het geen noodzaak om een "titel" te hebben...mijn (speel) partner spreekt me aan zoals hij het fijnste vindt. Ik vind het wel prettig als de aanspreeknaam vast is.

5. Samen lachen of samen zoenen?
Beiden!!
Lachen is gevoel/humor, kunnen relativeren...belangrijk
en zoenen? Is fijn, lief, lust!

6. Een (BDSM)relatie met een andere switch is het meest ideaal?
Geen idee, heb geen ervaring mee. Totnutoe is mijn ervaring, voor "iedere kant "van mij een andere man.
Zoek dat niet, is puur op mijn gevoel gebaseerd. Nog nooit een man tegengekomen die mijn beide kanten triggert.

7. Openbaar of samen?
Het liefst samen. Als Domina (kan) wel openbaar, maar alleen als mijn sub partner dat ook wil.
Als sub speel ik liever niet openbaar. (squirt behoorlijk en vind ik iets intiems wat alleen voor mijn vaste speelpartners is!)
Openbaar zou ik touwtjes, folie, flogger ofzo wel ondergaan.

8. Seks zonder orgasme is een straf?
Ben sowieso niet van de straf, ik doe mijn best om mijn D te gerieven en zijn wensen te volgen....met hart en ziel!
Schiet in de lach....seks zonder orgasme? Kan me amper voorstellen dat me dat overkomt...geen actieve herinnering hier aan.
Krijg supergemakkelijk een (nat) orgasme) knappe D die dat op tijd in de gaten heeft. Als hij dat kan voorkomen? Chapeau! Heb het zelf niet eens in de hand, wat dat betreft leidt mijn lijf haar eigen leven, en dat bevalt prima.

9. Welk beroemd persoon zou je wel eens als BDSMpartner willen hebben?
Als sub: Voor mij is BDMS geënt op zoveel vertrouwen dat ik nooit met een vreemde zou kunnen/willen, beleven.
Mijn D wil ik goed leren kennen en gaandeweg de tijd groeit mijn overgave.
Ben geen vrouw die met 1e vingerknip op de knietjes gaat.
Dus laat ik de beroemde persoon aan mij voorbijgaan.

Als Domina zou ik weleens willen spelen met Bruce Springsteen

10. Lengte of breedte??
Beide! Wil hem voelen, hard, diep!

11. Het voorspelbare of het onverwachte?
Het onverwachte. Dit antwoord geef ik met de gedachte vanuit mijn onderdanigheid, wetende dat mijn D me kent.

12. Zou je in Switcherland willen wonen?
Daar woon ik, Switch al.

Tot slot:
13. Je lijfspreuk of mantra.
Zeg geen JA als je NEE bedoelt
Always look at the bright side of life

14. Als je één foto/plaatje zou mogen kiezen, waar je fijn, prettig bij voelt, zodat we die kunnen plaatsen bij dit "interview" wat zou dat dat dan zijn?. Alles mag, een plek, lievelingseten, iets bdsm, dat wat jou aanspreekt.
Een foto/plaatje die contradictie weergeeft...zoet & zout, hard & zacht,
Dat geeft mijn 2 kanten weer.

15. Wil je verder nog iets kwijt? Alles mag.
Ik snap niet dat er in de BDSM scene enerzijds gezegd wordt dat ze zo tolerant zijn, en anderzijds "niet snappen" dat iemand een Switch kan zijn. Of...nog erger vanuit "hun"positie oordelen dat een Switch dan nep is.
Dus, ik zou zeggen...verbeter de wereld en begin bij jezelf..ik noem mezelf Switch omdat dát de mogelijkheid hier op het forum is....
Ik geniet van hoe ik in het leven sta en mijn leven leef!!!! Hoeft niet in een etiketje gevangen te worden.

16. De vraag van de vorige deelnemer van Kinky Spotlight "Nandir": Als je één locatie zou mogen kiezen waar zou dit dan zijn en waarom?
Woonlocatie: Midden - Noord Spanje bij de zee. Omdat het daar relaxter leven is.
spellocatie : Buiten
Locatie in mijn lijf: Mijn hart en mijn kut = spreekt voor zich waarom ik dit koos.

17. en als laatste, wat is jouw vraag voor de volgende deelnemer:
Materialen of liever blote handen in het spel?

27-01-2024BDSM boeken

Op BDSMzaken staan ruim 400 BDSM-gerelateerde boeken, met recencies van deelnemers van BDSMzaken.
Met de rage van Vijftig Tinten grijs, wereldwijd ruim 60 miljoen verkochte exemplaren, bleek de interesse in het onderwerp. Maar er zijn dus meer boeken.
Vorig jaar zijn we met een klein clubje begonnen met gezamelijk lezen van BDSM-boeken.
Vind je het leuk om mee te lezen, letterlijk of mee te lezen wat anderen er over te zeggen hebben? Of ken je zelf een goed boek? 
Meld je dan aan bij de groep: boeken en films
Eenmaal aangemeld kun je hier meelezen, meepraten. De boeken vind je hier.
 

19-01-2024Wereld Fetisj Dag

Iedere derde vrijdag in januari wordt ter ondersteuning van de BDSM-gemeenschap de Wereld Fetisj Dag gevierd.

Volgens de van Dale is een fetisj een voorwerp dat (als een afgod) wordt vereerd.
Het woord fetish (Engels) is ontstaan in de 17e eeuw, waar het een meer godsdienstige en antropologische oorsprong had.

Een andere omschrijving van fetisj is  een voorwerp van erotische verering.
Seksueel fetisjisme is al zo oud als de weg naar Rome.
In 1220 werd er al bijvoorbeeld al gesproken over voet-fetisjisme.
Voet-fetisjisme is een van de meest bekende fetisjen. Zoals ook leer, rubber, hakken, laarzen, nylon of een uniform. Naar schatting zijn er zo’n 550 verschillende soorten fetisjen.
Hoe bijzonder het hebben van een fetisj dus lijkt, je bent dus zeker niet de enige.

Een interessant artikel om meer te lezen over fetisj.

Een hele fijne wereld fetisj dag gewenst!

05-01-2024Groepen op BDSMzaken

Bij BDSMzaken kunnen deelnemers zich aansluiten bij een groep of zelf een groep starten. De informatie die binnen een groep gewisseld wordt, is alleen zichtbaar voor de leden die lid zijn van die groep. En het beheer van de groep wordt verzorgd door de deelnemers.

Dit heeft een hele tijd prima gewerkt, mede door de inzet van een aantal actieve leden hier op BDSMzaken.  Maar er kleven ook nadelen aan dit systeem. Groepseigenaren zoeken soms naar oplossingen voor problemen. De gekozen oplossingen worden niet altijd door iedereen gezien als de juiste.  Dit leidt tot kritiek en weerwoord. Zo komen deelnemers in een aantal gevallen tegenover elkaar te staan, deelnemers  kiezen partij en de groepseigenaar wordt een target. Dit leidt ertoe dat de emoties hoog kunnen oplopen. Dit leidt tot ongezonde en ongewenste situaties. Het heeft nu onder andere geleid tot het opheffen van de groep '(Ietsje) Ouder'.

Op de vernieuwde website hebben we gekozen voor een andere aanpak. Een daarvan betreft de manier waarop de groepen zijn georganiseerd. Het supportteam wordt de eerstverantwoordelijke voor de controle op de gebruikersvoorwaarden. Zo hopen we dat alle deelnemers zich veilig voelen. Tot die tijd vragen we je om de rust in de groepen te bewaren.

04-01-2024Winterfotowedstrijd

 En de winnares met de meeste nominaties van de Winterfotowedstrijd is: Alley.
Hierbij krijgt zij als eerste van dit nieuwe jaar een uitnodiging om in het "Kinky Spotlight " geplaatst te worden.

03-01-2024Proost op 2024

Wij van BDSMzaken wensen jullie een prachtig, kinky, intiem, geil, stout en uitdagend nieuw jaar! Dat al jullie verlangens en fantasieën maar uit mogen komen. Proost op 2024! 

20-12-2023Fijne kinky kerstdagen

Fijne kinky kerstdagen gewenst door het BDSMzaken supportteam.

Nominatie is nog mogelijk: BDSMzaken: Onze December fototraditie

06-12-2023Veranderingen website BDSMzaken

Het is al even geleden dat het is aangekondigd dat BDSMzaken wordt vernieuwd.
Op BDSMzaken merk je daar niets van omdat de veranderingen achter de schermen plaatsvinden.
Veranderingen worden niet doorgevoerd op de huidige website, maar worden op een moment ineens vervangen door een nieuw systeem.
Belangrijk is dat we niets kwijt willen raken.  Er zijn bijvoorbeeld mensen die hier al jaren een dagboek bijhouden. Of al meer dan 20 jaar lid zijn.
Een lijst met de ideeën en wensen die jullie hebben aangedragen,  daar wordt rekening mee gehouden maar zoals jullie zullen begrijpen kunnen we niet iedereen daarmee tevreden stemmen, wel zullen we daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Zoals het fotoalbum.
Het moment dat de nieuwe website online komt kunnen we niet zeggen. Wat we wel kunnen zeggen dat het in 2024 zal zijn. En dat we het moment kort vooraf zullen aankondigen. Hieronder een voorproefje van hoe het er uit gaat zien.

02-12-2023BDSMzaken: Onze December fototraditie

Deze maand december willen wij op BDSMzaken vurig warm beginnen.
Vurig warm, zoals in de kleur: rood.
Net zoals ander jaren zal het supportteam profielfoto's extra in het zonnetje zetten.
Dit doen wij door deze foto's extra in de galerij op de voorpagina te zetten. 

Je profielfoto hoeft slechts aan twee eisen te voldoen:  

1) wees feestelijk creatief en plaats een eigen foto en/of collage als profielfoto

2) er moet iets roods te zien zijn op de foto

Deze sfeervolle profielfoto kan vervolgens (één keer) genomineerd worden door andere deelnemers, dit doe je door een berichtje te sturen met de naam van de door jou genomineerde naar: luce

De deelnemer die de meeste nominaties heeft mogen ontvangen wordt volgend jaar uitgenodigd om de eerste deelnemer van 2024 te zijn in onze: ⭐"Kinky Spotlight"⭐. 

Doe mee!

Laat jezelf zien en vergeet niet een ander te nomineren.

01-12-2023Wie zoet is mag op schoot en krijgt lekkers

Sint zal nooit klagen maar mag nu een cadeautje naar het postkantoor dragen.

De gelukkige winnares van de GoedGeiligman woordzoeker is: elsjevanM.
De oplossing was "wie zoet is mag op schoot en krijgt lekkers",

namens alle Pieten en de Sint, die ons allen geweldig vind. Ieder, ander en zovelen,
allemaal bedankt voor het meespelen.

Groetjes, 

BDSMzaken supportteam

27-11-2023Deelnemers gezocht voor een onderzoek

             

Prikkeloverdracht: Samenhang tussen seksuele opwinding en emoties

-DEELNEMERS GEZOCHT-

Het Innovatielab zoekt mannen die willen deelnemen aan een onderzoek naar de samenhang tussen seksuele opwinding en bepaalde emoties.

Wat is het doel van het onderzoek? In dit onderzoek willen we uitzoeken hoe seksuele opwinding en bepaalde emoties met elkaar samenhangen. Hiermee hopen we meer kennis te verwerven over het ontstaan van seksuele interesses.

Wat houdt dit onderzoek in? In een privéruimte bevestig je zelf een meetring om je penis. Je kijkt enkele emotionele en seksuele filmpjes met een VR-bril en vult een paar vragenlijsten in. Je krijgt hiervoor een vergoeding van €35,- (Bol.com-bon) en een reiskostenvergoeding (tot maximaal €40,-).

Wil je meedoen met dit onderzoek?

  • Je bent een man
  • Je bent boven de 18 jaar oud
  • Je wilt 1 keer ongeveer 1 uur naar de onderzoekslocatie in Utrecht komen

Interesse in deelname? Of nog vragen? Mail naar innovatielab@dfzs.nl. Je kunt tijdens kantooruren ook bellen of Whatsappen op 0631972382 (Eveline Schippers).

Het onderzoek wordt verricht door de Universiteit Maastricht en De Forensische Zorgspecialisten.

20-11-2023Sinterklaaspuzzel

Het antwoord op de puzzel mag je sturen voor 1 december naar luce.  Uit de deelnemers met het goede antwoord zal een winnaar geloot worden voor een klein sinterklaasgeschenk.

Link naar de woordzoeker in volledig scherm: 

Printversie

Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende | Laatste


64 Deelnemers op de site. 20493 Actieve deelnemers. 550 bezoekers.