Hoofdstuk

Verhaal M&M

Een bedankje en de volgende ochtend

We gaan terug naar Maartje, ze slaapt nog steeds. Ik fluister tegen Mo dat ze even haar kont moet schoonmaken en dan bij Maartje en mij in bed moet kruipen, aan mijn vrije kant. Maartje wordt half wakker. "Storman, ik werd eventjes wakker en hoorde jullie bezig in de logeerkamer. Maar ik was zo moe, ik viel weer in slaap. Dat was toch niet erg hé?"

Ze is een beetje bang voor straf, al krijgt ze dat zelden. Ze weet heel goed hoe dat te vermijden. "Maartje, lieverd, je hebt je dutje verdiend hoor. En Mo heeft me uiterst aangenaam verwend." Maartje voelt aan mijn pik. Die is nogal slap, maar na alle actie gevoelig. Ze trekt er een beetje aan als Mo even later terugkomt. Door de gevoeligheid is mijn pik snel half stijf.

Ik draai me op mijn rug als Mo erbij komt en tegen me aan gaat liggen. Maartje vraagt niets, en begint me te pijpen, op een lome manier. Ik knuffel en zoen met Monique. Monique is moe en emotioneel. "Het was zo lekker Storman. Ik heb enorm genoten." Jullie mogen me samen bedanken door me nog één keer te laten klaarkomen."

Jullie gaan tegenover elkaar zitten, de een op mijn pik en de ander met haar kut op mijn gezicht. Jullie moeten elkaar goed tongen en aan de tieten voelen, elkaar verwennen. Dus de een kan mij dan neuken terwijl ik de ander bef. Degene die mij neukt moet ondanks alles zo hard mogelijk neuken! Degene die ik bef moet haar kut zo min mogelijk bewegen, alleen maar optimaal aanbieden. En natuurlijk, jullie blijven elkaar opgeilen, tongend en graaiend in elkaars tieten!

Maartje kruipt als eerst over mijn pik heen. Maartje is altijd al heel snel nat en kan makkelijk klaarkomen. Monique zet haar kut tegen mijn mijn en ik lik die heerlijke spleet helemaal uit. Ik word geneukt door Maartje en ik lik en stoot met mijn tong in Monique's kut. Mijn handen gebruik ik om Mo haar billen te spreiden, en te kneden. Maartje begint al snel te hijgen van het snelle wippen. Maar ik laat haar doorneuken, genietend van Mo's kut.

Om de een of andere reden kom ik niet snel klaar in deze houding, dus ik kan dit lang uithouden! Ik geef een harde tik op Mo's kont. Die begrijpt de hint en wisselt met Maartje. Beide meiden zijn nu kletsnat, Maartje zweet ook een beetje van de inspanning. Als ik ook haar kut begin uit te baggeren gaat ze al snel naar een orgasme. "O Storman, ga door!" En ik ga door. Als ze klaarkomt krijg ik weer een minigolf over me heen, maar ik hou haar vast bij haar heupen en ga door. Even later komt Maartje nog een keer.

Ik laat de meiden nog eens wisselen. Tijdens het wisselen geef ik nogmaals instructies. "Jullie moeten echt beter je best te doen bij het zoenen en tongen van elkaar. Jullie moet ook veel meer graaien en kneden in elkaars tieten en tepels. Zoniet, komt er een volgende keer straf! En vergeet niet om mij zo hard mogelijk te neuken."

Ook Mo's kut is kletsnat van het neuken als ik haar nogmaals oraal verwen. Na een paar minuten is ze nog steeds nat, maar ik merk dat ze niet echt richting orgasme gaat. Daar is blijkbaar meer voor nodig. Nou voor mij ook, want Maartje doet wel haar best, ik vind het enorm lekker en mijn pik is stijf. Al ik ben wel toe aan een orgasme, dit is het net niet.

Ik duw de meiden van me af en zeg ze op hun rug te gaan liggen. Ik neuk ze Monique nu in de standaard positie maar kan wel ondertussen lekker bij de tieten en kut van de ander. Ik wissel een paar keer, totdat ik merk dat ook Monique nu bijna klaarkomt. Ik richt eventjes mijn aandacht op haar en ze komt.

Ik weet niet waarom, maar ze komt met een gil, en alweer spuitend en schokkend. Ik moet mijn uiterste best doen, haar vasthoudend, om te voorkomen dat ik eruit gewerkt wordt. Ik wissel naar Maartje en neuk haar totdat ik bijna klaarkom. Ook zij moedigt me aan te komen. Ik laat echter beide meiden mij pijpen en spuit uiteindelijk het resterende voorraadje sperma over hun uitgestoken tongen.

We blijven nog even in bed liggen. Ik ben moe en kijk op de klok. Het is al over twee uur in de nacht. We zijn dus fanatiek bezig geweest vanaf negen uur, en alleen Maartje heeft even kunnen slapen. Monique had haar eigen spullen bij zich (ze zou bij Maartje blijven logeren) en ik heb spullen liggen bij Maartje. "Kom, we fatsoeneren ons even en gaan pitten."

Terug in bed kletsen we nog eventjes over van alles en nog wat. Ik knuffel een beetje links en rechts. Maartje is echter weer snel moe (geen nachtbraker) en valt in slaap. Monique en ik blijven nog even napraten. Ik knuffel haar en zij begint weer aan mijn pik te trekken. Ik geloof het zelf niet als die wéér stijf wordt.

Monique geeft me een lange zoen en zegt me gewoon maar even te genieten. Ik lig op mijn zij als ze onder het dekbed kruipt en mijn pik in haar mond neemt. Ze pijpt me ongelovelijk lekker! Ze gebruikt een hand om aan mijn pik te trekken terwijl ze regelmatig mijn pik helemaal in haar mond opzuigt. Tot aan de wortel. Als ze ook nog eens mijn ballen begint te kneden en drukt op mijn prostaat kom ik snel klaar. Niet hevig of met veel vocht en sperma. Maar toch kom ik alweer klaar!

Ze slikt alles door en kruipt weer tegen me aan. "Dit was om te bedanken voor wat je vandaag voor míj hebt gedaan! En om duidelijk te maken dat ik je heel graag vaker wil zien". Ik Zoende haar. En greep haar hoofd en trok die tegen me aan. Ik fluisterde in haar oor. "Nou Monique, ik voel nu al heel veel voor je. Ik wil heel graag langskomen. Zal ik na morgenochtend naar je toekomen?" Monique zei niets en kroop tegen me aan. Ze drukte haar kut tegen me aan. Zo gaan we slapen, mijn pik alweer half stijf.

Als ik wakker wordt, is het omdat Maartje aan mijn pik zuigt. "He, ho, wat ben jij nu aan het doen!" "Storman, het is al elf uur en Mo is al weg. Ze is een uur geleden wakker geworden en wij hebben samen gedouchet. Jij lag zo vast te slapen dat je niets hebt gemerkt. Zij is nu net naar huis, en ik kon het niet laten om even van je te genieten terwijl je zo lag".

Maartje komt naast me liggen. Onder het babbelen trekt ze rustig aan mijn lul, die al snel hard is. Ik leg Maartje op haar rug en blinddoek haar. Ik bind haar vast in kruishouding. "Zo loeder, nu eens kijken of ik wat terug kan doen". Maartje is supergeil en dat verteld ze me ook.

Ik streel over haar lijf met opgewarmde handen: armen, benen, tieten, buik, kut. Ik herhaal deze actie, maar nu met een trillende vibrator.

Ik houd de vibrator tegen haar klit totdat ze bijna komt. Ik moet een keer hard tegen haar tieten meppen om het orgasme te laten wegebben. Ik zak nu naar beneden en lik haar kut. Ze kronkelt en slaakt zachte gilletjes als ik bijt in haar klit en kutlippen. Ik ga echter gewoon door met likken en bijten.

"Maartje, wat ben jij een geil ding!". "Ja maar, je maakt me helemaal gek! Maak me klaar, alsjeblieft". Nadat ik Maartje heb losgemaakt vraag ik haar, liggend op de rug de knieën helemaal op te trekken. Ik zet mijn armen in haar knieholten en druk mijn pik in één keer in haar kut en neuk haar hard in deze positie.

Ik stop even. "Kom, pijp me. En Maartje schiet overeind om me te pijpen. Ik laat haar lang pijpen, terwijl ik haar hard vinger. Tegen de tijd dat zij bijna komt kom ook ik bijna. "Ga op je buik liggen, benen tegen elkaar en met je kont omhoog". Ik neuk haar nu weer hard terwijl zij zich moet inhouden totdat ik klaarkom. Samen komen we klaar, hard!

F I N

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
03-12-20071De uitdagingteamkeuzeaanbeveling
03-12-20072Het opwarmertjeteamkeuzeaanbeveling
27-01-20083Het duelteamkeuzeaanbeveling
27-01-20084De beloningteamkeuzeaanbeveling
03-02-20085De straf, deel Iteamkeuzeaanbeveling
03-02-20086De straf, deel IIteamkeuzeaanbeveling
03-02-20087Een bedankje en de volgende ochtendteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-02-2008 13:07
03-02-2008 13:07
03-02-2008 13:08
1954x


10 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 465 bezoekers.