Hoofdstuk

Verhaal M&M

De straf, deel II

"Ik ben ook nog niet klaar. Mijn pik is nog steeds stijf, je verloor het duel, en er staat je nog iets extraas te wachten. Draai je maar op je buik". Gewillig deed Monique wat ik haar vroeg. Ik bond haar vast in kruishouding: buik omlaag, benen en armen gespreid door vastgebonden enkels en polsen. Ik deed haar de blinddoek weer voor.

Monique kan nu niets zien, maar veel verwachten. Maar eerst wil ik haar weer helemaal opgeilen. Dus ik pak een flesje Kneipp en maak mijn handen helemaal glibberig met de massageolie. Monique is duidelijk verrast als ik haar billen begin te kneden. Ze heeft (nog) geen gag in en kan makkelijk haar goedkeuring laten blijken met zachte kreuntjes.

Ik leg een oliespoor op haar rug, na de olie eerst in mijn handen verwarmd te hebben. En geef haar nu ook een rug massage. Uiteindelijk geef ik haar een massage van top tot teen. En tja, het was niet alleen Monique die daar geil van werd.

Aan het eind van de massage verlies ik dan ook bijna mijn zelfbeheersing. Ik lig over haar heen als ik haar nekspieren masseer. En mijn stijve pik geeft automatisch kopjes tegen haar kut. Dus ik druk die naar binnen en begin te stoten. En wordt meer dan als welkom ontvangen. Haar kut doet haar uiterste best om het mij aangenaam te maken. Ik blijf weliswaar doorgaan met kneden maar een lozing is al snel nabij.

Gelukkig hervind ik mijzelf en trek mij net op tijd terug. Monique laat een stel teleurgestelde kreuntjes horen. Ze fluistert me toe "Toe maar, neuk me, kom maar". Ik heb het nooit helemaal begrepen maar het schijnt zo te zijn dat het klaarkomen van de man een vrouw niet zozeer heel lekker kan zijn, maar ook een enorme voldoening kan geven.

"Lekker ding" fluister ik terug. "Heel erg graag, maar eerst krijg je nog het tweede en laatste deel van je straf". Ik doe haar de gag om. Ik pak het flesje massageolie en leg een flinke plas in de holte bij haar onderrug. Mijn rechtervingers doop ik de olie en smeer haar anus ermee in. Net als eerst stop ik een vinger in haar anus en een vinger in haar kont. Dankzij de verloopt dit heel soepel. En ik begin haar 'te vingerneuken'. Zodra haar anus het toelaat stop ik een tweede vinger in kont en kut.

"En dan nu het tweede deel van je straf!". Ik grijp een paddle met mijn linkerhand en maak haar billen rood en roder. Ondanks de gag, ondanks mijn herhaalde bevelen stil te blijven, kreunt ze steeds luider. Ik blijf haar echter met mijn rechterhand vingeren. Haar kut wordt weer supernat, en haar billen komen omhoog om het mijn vingers makkelijker te maken.

Ik geef haar nu een serie harde slagen met de paddle. Bij elke slag slaakt een gilletje. Ik leg de paddle weg en verwijder de gag. Ik zoen haar en vertel haar hoe lekker ze is, en dat ik helemaal gek op haar ben geworden. Ze huilt een beetje en zoent me, al ligt Ze ligt nog steeds vastgebonden.

Ik kruip weer achter haar en druk mijn pik tegen haar anus. Ik kan makkelijk naar binnen, veel makkelijker dan ooit bij Maartje. Ze slaakt een gilletje, maar zachtjes. Ik neuk haar meteen hard in haar kont, mede omdat ik weet dat ik niet lang mijn zelfbeheersing zal kunnen houden. Monique kreunt, en moedigt me aan "Kom maar, neuk me maar hard. Kom maar, Storman." Ik stoot, en stoot, en trek me terug.

Ik maak haar benen los, en zeg Mo haar benen tegen elkaar aan te leggen. En vervolgens enigszins op te trekken waardoor ze met haar bovenlijf helemaal plat ligt, maar toch ook op haar knieën zit.

"Monique, breng je billen zo hoog mogelijk!" Ik ga achter haar staan en zak door mijn knieën. Ik zet mijn pik tegen haar kutlippen en druk hard door. Ik neuk haar vervolgens even afwisselend in kut en kont. Als finale stoot ik nog een paar maal hard in haar kont. Ik kom snel klaar, een heerlijke ontlading. Ik laat mijn adem ontsnappen en verwijder vervolgens haar boeien.

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
03-12-20071De uitdagingteamkeuzeaanbeveling
03-12-20072Het opwarmertjeteamkeuzeaanbeveling
27-01-20083Het duelteamkeuzeaanbeveling
27-01-20084De beloningteamkeuzeaanbeveling
03-02-20085De straf, deel Iteamkeuzeaanbeveling
03-02-20086De straf, deel IIteamkeuzeaanbeveling
03-02-20087Een bedankje en de volgende ochtendteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-02-2008 13:02
03-02-2008 13:02
00-00-0000 00:00
2597x


7 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 389 bezoekers.