Hoofdstuk

Verhaal M&M

Het duel

Monique moest van mij Maartje opzoeken in de badkamer. Die zou haar wel vertellen wat ze moest doen. Die was namelijk bezig met een klysma, voor het anale werk later. Hoe zou Monique daarop reageren? Ondertussen regelde ik in de slaapkamer de voorbereidingen om Maartje en Monique een stel verrassingen te bezorgen.

Na een poosje kwamen de beide meiden een beetje giechelig en met een blosje tevoorschijn. Ze hadden allebei een ochtendjas van Maartje aan, Monique verzoop erin :) Ik trok de meiden naar me toe en bemerkte naast de giecheltjes een waanzinnig lekker geurtje.

Dus ik vroeg ze wat ze hadden uitgespookt. Ze hadden elkaar na het schoonmaken en zo, elkaar met body lotion ingewreven. En die body lotion hadden ze verrijkt door eerst de vingers door elkaars kut heen te halen, er een geurtje van Maartje op te spuiten (eau de toilette) en vervolgens de body lotion.

Wat een stel! "Dus jullie hebben een smoes gevonden om elkaar flink te vingeren?" Nog meer gegiechel. "Goede zaak dat jullie zo graag aan elkaar zitten. Kom maar eens mee." Ik nam beide meiden bij de arm, en mee naar bed. Ik legde ze op het bed, naast elkaar en op hun rug.

"Nou, omdat jullie zoveel lol met elkaar hebben gehad stel ik een duel voor." Maartje en Monique keken me een beetje verrast aan. "Jullie gaan elkaars kut helemaal uitlikken in standje 69. De bedoeling is dat je de ander zo snel mogelijk laat klaarkomen. De eerste die klaarkomt heeft dan verloren. Jullie horen daarna hoe de winnaar wordt verwend en de verliezer wordt gestraft. Kortom, je moet je eigen orgasme zien tegen te houden en de ander haar orgasme juist te stimuleren."

Dit was niet alles natuurlijk. "En om te voorkomen dat dit spelletje veel te snel voorbij is heb ik hier Maartje's kookwekker. Degene die boven ligt zet de kookwekker op 1 minuut. Na die minuut draaien jullie snel om. Ik maak het degene die bovenop ligt extra moeilijk om het orgasme tegen te houden." De meiden reageerden gelukkig uiterst enthousiast op de voorgestelde uitdaging.

Kop of munt bepaalde dat Maartje als eerste bovenop 'moest'. Monique gleed uit haar badjas en ging gewillig liggen. Een smakelijk gezicht, maar mijn kans kwam nog wel...Maartje klom in '69' houding over Monique heen en zette braaf het wekkertje. De meiden startten direct een uitgebreide liksessie. Ik ging achter Maartje staan en wachtte even totdat ik haar hoorde kreunen. En stak prompt een vinger in haar kut, terwijl Monique die bleef doorlikken. Monique zoog op haar klit en likte de spleet. Maartje was enorm nat dus ik stak een tweede vinger erbij. Ze begon nu nog heviger te kreunen maar bleef Monique wel doorlikken. Ze was niet alleen uit op de beloning maar wilde vooral geen straf!

Ring...de wekker ging. De meisjes draaiden om, waardoor ik nu eindelijk vol zicht had op die heerlijke gleuf van Monique. Ze was weer kletsnat. Ik besloot dat het duel niet per se eerlijk hoefde te verlopen. Ik stak gelijktijdig een vinger in haar kut en een vinger in haar nu schone anus. Maartje deed ondertussen haar best met haar tong. Monique zette snel het wekkertje aan en vervolgde haar liksessie bij Maartje. Ik ging met mijn vingers heel snel op en neer, en sloeg ondertussen steeds harder op die lekkere billen. Monique werd steeds natter en kreunde steeds luider. Aan het eind van de minuut kon ze alleen nog maar genieten, en zich niet meer concentreren op het likken van Maartje.

Monique kwam dan ook al bijna klaar toen het wekkertje ging. De meisjes draaiden weer snel om, Maartje zette meteen het wekkertje en vervolgde haar werk op Moniques kut. Ik stak mijn pik in Maartjes kut terwijl Monique die uiterst vaardig zoog en likte. Ik neukte Maartje langzaam om haar niet direct klaar te laten komen.

Ook Maartje had het moeilijk toen de wekker ging. Snel draaiden de meiden weer om. Zodra ze elkaar weer likten spreidde ik de billen van Monique. Ik drukte mijn pik tegen haar anus en drukte hem langzaam maar zeker door. Monique gilde maar ik stopte niet. Maartje ondertussen deed fanatiek haar best op haar kutlippen en klit. Zelf kon Monique niets meer, alleen nog maar ondergaan.

Ik startte net met het anaal neuken van Monique toen het wekkertje alweer ging. De meiden draaiden weer om en vervolgden hun liksessie. In plaats van mijn pik bij Maartje in kut of kont te stoppen gaf ik mijn pik aan Monique en beval haar die schoon te pijpen. Met tegenzin gehoorzaamde zij me. Even later ramde ik mijn pik bij Maartje in haar kut die het niet makkelijk had om haar orgasme tegen te houden.

De wekker liep alweer snel af. De meisjes draaiden weer om en ik besloot nu om mijn best te doen Monique te laten komen. Ik knipoogde naar Maartje, Die zoog Mo haar klit naar binnen, en ik ramde mijn pik in Mo's kut. Ik neukte haar keihard, ondertussen weer haar billen bewerkend met harde klappen, net als voorheen in de woonkamer. Monique kon het al heel snel niet meer houden. Ze kwam al na een paar slagen en gilde het daarbij uit. "Aaaaah, ik kom, ik kom!" Er kwam een vloedgolf, ze squirtte echt enorm. Het wekkertje ging en ik haalde mijn snoeiharde pik eruit.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
03-12-20071De uitdagingteamkeuzeaanbeveling
03-12-20072Het opwarmertjeteamkeuzeaanbeveling
27-01-20083Het duelteamkeuzeaanbeveling
27-01-20084De beloningteamkeuzeaanbeveling
03-02-20085De straf, deel Iteamkeuzeaanbeveling
03-02-20086De straf, deel IIteamkeuzeaanbeveling
03-02-20087Een bedankje en de volgende ochtendteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
27-01-2008 08:27
27-01-2008 08:28
03-02-2008 12:56
2495x


28 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 552 bezoekers.