Hoofdstuk

Verhaal De training

De training maakt een wending

Weer deed ik een stap naar achter en bekeek slaaf zoals hij daar vastgebonden en machteloos aan het kruis hing. Hoe zou hij zich voelen? Zo daar te hangen, willoos overgeleverd aan mijn ideeën, plannen en besluiten?
Ik liep weer naar hem toe, kuste hem op zijn mond, streelde zijn lul, die direct reageerde. Ik besloot tot iets geheel in strijd met de dingen die hij in zijn hoofd had. Ik maakte hem los. Eerst zijn benen zodat hij weer zelf kon staan. Ik merkte hoe zijn benen trilden toen zijn voeten weer de grond raakten. Even later stond hij weer helemaal los, wijdbeens gespreid voor me, zijn handen in de nek. Ik leidde hem naar het midden van de kamer. Ik pakte hem bij zijn middel en langzaam gingen mijn handen langs zijn benen naar beneden. Toen ik met mijn gezicht ter hoogte van zijn pik was kon ik de verleiding niet weerstaan en kort nam ik zijn heerlijke lul even in mijn mond, likte zijn ballen. Verder naar beneden ging ik en maakte zijn enkelboeien los. Ik richtte me weer op en weer kwam ik met mijn mond langs zijn stijve apparaat. En weer hetzelfde, even kort pijpen en zijn ballen likken. Verder naar boven, ook zijn polsboeien maakte ik los. Ik nam een stap naar achter en keek naar hem. Naakt stond hij daar, enkel zijn collar nog om, zijn ogen dicht, zijn handen in de nek.
Zachtjes, bijna zonder geluid deed ik nu de enkelboeien en de polsboeien bij mijzelf om. Ik ging voor hem staan, mijn benen wijd gespreid, iets door mijn knieën gezakt, handen gevouwen in mijn nek.
"Slaaf, open je ogen en kijk me aan."
"Ja Meester."
Ik kon niet zien wat zijn reactie was, omdat ik met gebogen hoofd voor hem stond.
"Slaaf, switch," zei ik, "jij bent nu de meester en ik je slaaf, totdat ik je het bevel geef: Meester, switch! Dan draaien we de rollen weer terug om."
Even was het heel stil.

Toen voelde ik zijn nabijheid. Hij streelde me, zijn handen gingen over heel mijn lijf, net als eerder, maar heel anders, dwingender, steviger.
Ik genoot van zijn aanraking, maar toen ineens, die slag tegen mijn lul, en nog een, en nog een, wild zwaaide mijn pik heen en weer. Toen een pijnlijke slag tegen mijn ballen. Ik slaakte een hoge kreet, van schrik, omdat ik niet wist wanneer zijn slagen kwamen.
Ook mijn billen moesten er aan geloven. Pats, pats, links, rechts, het leek niet op te houden.
Toen was het stil. Ik hoorde hem wat schuifelen. Die stilte vond ik heel spannend. Wat zou er komen? Wat was hij van zin? Zou hij zich in zijn nieuwe rol kunnen beheersen?
Minutenlang bleef het stil. Waar was hij? Wat deed hij? Ik durfde niet te kijken. Als meester was ik altijd heel streng en strikt op het kijken van een slaaf. Dus ik kneep mijn ogen dicht om maar niets te kunnen zien. Nu al voelde ik hoe het is om slaaf te zijn, overgeleverd aan de grillen van een ander. Het voelde onwennig, maar ook opwindend.
Door een harde knal van een zwiepend touw werd ik uit mijn gedachten gehaald. Ik voelde hoe een touw om mijn borstkas werd gebonden. Vier keer rond en een knoop van van voren.
"Met je rug tegen het kruis, voeten ver uit elkaar."
De stem van mijn nieuwe Meester klonk luider, dieper dan toen hij nog in zijn andere rol was,
"Ja Meester," zei ik en ook mijn stem klonk anders: hoger, timide, onderdanig.
Klik, klik, mijn polsboeien werden aan haken van het kruis vastgeklikt. Ook het touw rond mijn borst werd aan het kruis vastgeklikt.
Nu voelde het pas echt. Ik besefte dat ik me op deze manier kon overgeven. Waar mijn spieren eerst nog gespannen waren, liet ik ze nu los. Ik kon hangen. Nu voelde ik hoe ik mij kon overgeven. Ik hoefde niets meer zelf. Ik kon alles toelaten. Dit was voor mij een geheel nieuwe ervaring. Dit kende ik niet.
Zo gaf ik de macht uit handen, ik voelde hoe mijn hoofd naar voren zakte. Dan greep een enorme hand me bij mijn keel en drukte mijn hoofd hard achterover tegen het kruis. Ik had nooit geweten dat hij zulke grote handen had. Met zijn ene hand op mijn keel, zijn andere hard bezig met mijn lul, begon hij me wild te tongen. Ik opende mijn mond zo ver ik kon en voelde zijn tong tegen de mijne, tegen mijn tanden, zijn neus duwde in mijn gezicht.
Plots was het afgelopen, het was stil.

Dan voelde ik zijn hand mijn billen strelen en zijn andere hand mijn ballen. Zijn tong streelde mijn strak naar voren stekende pik. Een vinger gleed mijn kut binnen, zachtjes pompend volgde een tweede vinger. Zo werd mijn prostaat gemolken. Ik moest diep ademhalen en weer langzaam uitademen om niet klaar te komen: dat zou een te vroeg einde zijn van dit genot.

(Wordt vervolgd)

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-04-20241De tweede vervolgtrainingteamkeuzeaanbeveling 5x
31-05-20242De training gaat dieperteamkeuzeaanbeveling 3x
04-06-20243De training gaat hogerteamkeuzeaanbeveling 4x
06-06-20244De training gaat verderteamkeuzeaanbeveling 5x
18-06-20245De training maakt een wendingteamkeuzeaanbeveling 2x
25-06-20246De training gaat bijna te verteamkeuzeaanbeveling 4x
20-07-20247De training bereikt het hoogtepuntteamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
18-06-2024 11:58
18-06-2024 11:58
18-06-2024 11:58
491x


9 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 156 bezoekers.