Hoofdstuk

Verhaal De training

De training gaat verder

Ik nam een pas achterwaarts en bekeek hoe slaaf daar bewegingsloos aan het kruis hing.
"Hang je lekker?" vroeg ik hem.
"Ja Meester, dank u wel Meester." stamelde hij met zachte stem.
"Kijk me aan, slaaf." Hij opende zijn ogen en keek me recht aan met een angstige blik, maar door die angst heen zag ik zijn geilheid. "Kijk naar je lul," was mijn opdracht en hij keek naar beneden waar zijn apparaat strak naar voren stak. Met een zachte klap op zijn pik zwiepte het ding heen en weer. Nog een klap, en nog een, steeds sneller liet ik mijn hand tegen zijn pik aankomen. Ik sloeg niet hard, maar steeds luider werden zijn gillen. Daarom besloot ik zijn mond te snoeren. Ik pakte een grote dildo en stopte die in zijn mond. Nu was zijn gegil verstomd.
Kwijlend keek hij me aan. Angst en geilheid, dat was zijn blik.
Nu waren zijn ballen aan de beurt. Zachtjes tikte ik er tegenaan. Steeds sneller liet ik mijn hand op zijn ballen komen. Een gesmoord gegrom was zijn antwoord. Toen vond ik het welletjes. Zachtjes masseerde ik zijn ballen. Hij probeerde te bewegen, maar dat ging natuurlijk niet. Ik voelde wat nattigheid op mijn hand en ik zag dat hij wat voorvocht produceerde. Ik ging door mijn knieƫn en likte het vocht weg. Ik nam zijn hele pik langzaam in mijn mond, steeds dieper. En nog een keer, heel langzaam. En nog een keer verdween de heerlijke staaf in mijn gewillige mond. Toen stopte ik abrupt en om klaarkomen te voorkomen kneep ik net achter de eikel hard in zijn pik. Slaaf slaakte een diepe zucht.
Toen ik merkte dat zijn nabije hoogtepunt wat was weggezakt vond ik het tijd voor de volgende uitdaging. Ik pakte wat glijmiddel en smeerde mijn herenkut lekker glad. Ik ging vlak voor hem staan en draaide mijn rug naar hem toe, pakte mijn billen vast en schoof mijn kont zo over zijn lul. Zijn kloppende pik diep in mijn kut, oh wat een heerlijk gevoel zo gevuld te worden. Zachtjes bewoog ik heen en weer. Hij mocht nog niet klaarkomen, maar als er een moment zou zijn, dan was het wel dit moment. Eigenlijk wilde ik zijn warme zaad hier wel ontvangen, maar dit was nog lang niet het eind van de training. Nog even liet hem ik voelen hoe lekker ik het vond. Ik stond stil en en pompte met mijn kringspier zijn heerlijke lul. Dan deed ik een stap naar voren en keek naar zijn pik. Trilde hij nou of verbeeldde ik me dat? Ik keek naar hem en hij naar mij. Even deelden we een geluksmoment. Ik pakte de dildo uit zijn mond en we tongden, ruig, wild, geil. Ik streelde zijn borstkas, zijn buik, zijn gezicht. Wat een heerlijke slaaf!

(wordt vervolgd)

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-04-20241De tweede vervolgtrainingteamkeuzeaanbeveling 5x
31-05-20242De training gaat dieperteamkeuzeaanbeveling 3x
04-06-20243De training gaat hogerteamkeuzeaanbeveling 4x
06-06-20244De training gaat verderteamkeuzeaanbeveling 5x
18-06-20245De training maakt een wendingteamkeuzeaanbeveling 2x
25-06-20246De training gaat bijna te verteamkeuzeaanbeveling 4x
20-07-20247De training bereikt het hoogtepuntteamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
06-06-2024 15:34
06-06-2024 15:35
06-06-2024 15:35
489x


68 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 100 bezoekers.