Hoofdstuk

Verhaal De training

De training gaat hoger

Ik verwijderde de gigantische dildo uit zijn anus en zag hoe mooi rond zijn kringspier was, wijd geopend en hunkerend naar meer. Ik bevrijdde slaaf uit zijn positie, liet hem weer rechtop staan en gaf hem de opdracht zich zover mogelijk uit te rekken en dit een paar minuten vol te houden.
Zijn pik stond prachtig naar voren. Ik pakte wat olie en streelde een paar druppels over zijn eikel. Prachtig glanzend stond hij daar fier overeind in de spotlight te glimmen. Zachtjes tikte ik tegen het apparaat, eerst van links, dan weer van rechts. Sneller en sneller ging mijn hand heen en weer, zonder echt te slaan. Slaaf liet duidelijk merken hier erg van gecharmeerd te zijn door luidkeels te kreunen. Tot slot van dit trainingsonderdeel kuste ik zijn eikel. Er kwam wat voorvocht, dat ik gretig oplikte. Om slaaf lekker uit te dagen pijpte ik hem even en net voor hij dreigde klaar te komen stopte ik. Ik kneep hard in zijn lul net achter de eikel om zaadlozing te voorkomen. Ik had slaaf duidelijke restricties gegeven over zijn hoogtepunt: pas aan het eind van de training mag hij klaarkomen.
Na deze rek en strekoefeningen volgde de beperkingenoefening. Ik zette slaaf met zijn rug tegen het kruis en beval hem iets door de knieën te zakken. Ik pakte een bondagetouw en bond hiermee zijn middel via de ogen aan het kruis vast. Weglopen kon hij niet meer, mocht hij dit van plan zijn geweest. Zijn polsboeien klikte ik vast aan de ligger van het kruis. Met een bondagetouw reeg ik zijn arm vast. Met een mooie kruissteek bond ik het touw van oog naar oog zodat zijn hele arm gebonden was. Ook zijn andere arm onderging deze bondage. Even keek ik van een afstandje naar dit knoopwerk en ik genoot van het gezicht mijn slaaf zo afhankelijk te zien.
Nu kwam het volgende deel, wellicht het moeilijkste. Ik pakte zijn linkervoet en bracht die omhoog. Ik klikte zijn enkelboei aan een oog ter hoogte van zijn knie zodat zijn been geheel gebogen was. Op een been stond hij nu nog, maar ook dat zette ik vast op dezelfde manier. Dit gaf voor slaaf wel een schok en een zoektocht naar een ander soort evenwicht. Hoewel hij zo zat vastgebonden dat hij niet kon vallen, in zijn hoofd veranderde dat toch. Ik rook dat hij van angst wat begon te zweten.
Ik was nog niet klaar, want hij hing met zijn knieën bij elkaar en dat hinderde mij met wat ik van plan was. Met twee touwen om allebei zijn dijen trok ik zijn knieën uit elkaar en bond deze touwen aan de ligger van het kruis. Om slaaf wat te plezieren bond ik met een touwtje door het ringetje zijn ballstretcher vast onder aan het kruis. Zo dat werk was gedaan.
Slaaf hing geheel hulpeloos aan het kruis, zijn gebogen benen gespreid en zijn zak uitgerekt. Van een afstandje keek ik naar hem. Hij had zijn ogen dicht, maar af en toe zag ik hem angstig naar me kijken. Ik vond het een schattig uitzicht. Als beloning ging ik hem kussen. Even lekker tongen. Ik streelde zijn gezicht. Ik liefkoosde hem om hem te danken dat hij hier zo voor mij hing. Ik streelde hem over zijn borst en buik. Hij tongde terug en ondertussen prikte zijn lul tegen mijn buik. Ik trok hem even af om hem zo klaar te maken voor het volgende deel van de oefening.

(wordt vervolgd)

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

08 jun 2024 om 11:50 uur heel geil
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
05 jun 2024 om 19:37 uur Sexie
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-04-20241De tweede vervolgtrainingteamkeuzeaanbeveling 5x
31-05-20242De training gaat dieperteamkeuzeaanbeveling 3x
04-06-20243De training gaat hogerteamkeuzeaanbeveling 4x
06-06-20244De training gaat verderteamkeuzeaanbeveling 5x
18-06-20245De training maakt een wendingteamkeuzeaanbeveling 2x
25-06-20246De training gaat bijna te verteamkeuzeaanbeveling 4x
20-07-20247De training bereikt het hoogtepuntteamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
04-06-2024 11:23
04-06-2024 11:24
04-06-2024 11:23
588x


1 Deelnemer op de site. 20609 Actieve deelnemers. 47 bezoekers.