Hoofdstuk

Verhaal De training

De training gaat dieper

Slaaf genoot ook vast van mijn harde tepels en mijn groeiende lul, want tegen mijn dijen voelde ik ook zijn apparaat zachtjes heen en weer bewegen. Hard zoog hij om de beurt de ene tepel en dan de andere, Even zette hij zacht zijn tanden erin en trok zijn hoofd naar achter. Ik genoot, maar tegelijkertijd was dit een signaal van ongehoorzaamheid. Had ik gezegd dat hij zijn tanden mocht gebruiken?
Ik pakte met beide handen zijn hoofd en duwde dat subtiel naar beneden, Zo goed en zo kwaad als hij kon kroop hij naar achter, tot zijn mond mijn eikel had bereikt. Heerlijk nam hij die in de mond, maar kennelijk was zijn concentratie daar zo op gericht dat hij zijn evenwicht geheel verloor en totaal omkukelde.

Ik had wel even genoeg gehad, het lekkerste moet je ten slotte altijd tot het laatst bewaren.
Ik stond op, zette hem weer op zijn knieƫn en zijn schouders op de grond. Ik maakte zijn polsen los en ook zijn enkels. Met een wel gemikte schop tegen zijn heup rolde hij op zijn rug, Meteen strekte hij al zijn ledematen. Zijn armen helemaal naar boven. Dit gaf mij de kans met mijn herenkut bovenop zijn mond te gaan zitten. Meteen begon hij ijverig te likken. Steeds dieper ging zijn tong naar binnen. Daar zijn slaven nu voor, om hun meester dit genot te geven. Ook hij genoot dubbel en dwars, dus besloot ik hem even een pleziertje te geven: ik bukte voorover en likte zijn glanzende eikel, naar beneden ging mijn tong, streelde zijn ballen en even nam ik een bal in de mond om er hard op te zuigen. Ik wilde weer stoppen om hem te laten voelen dat ik bepaal wat er gebeurt, maar met twee vingers gleed hij mijn kut binnen en begon mijn prostaat te masseren. Oh, wat een heerlijk intensief gevoel gaf dat. Ik rechtte mijn rug en liet een diepe wellustige zucht horen. Ik kreunde hard van genot. Maar het leek of dat geluid, mijn eigen geluid mij weer bij zinnen bracht. Wat zijn dat voor initiatieven van een slaaf? Wat denkt hij wel dat ie mag doen zonder opdracht?
Meteen stond ik op en beval hem ook op te staan. Ik pakte hem flink bij zijn armen en bond zijn polsen nu vast aan het kruis, ongeveer ter hoogte van zijn eigen kruis. Ik schopte zijn voeten naar achter en uit elkaar, zodat hij nu in een hoek van bijna negentig graden en de voeten wijd uiteen vast aan het kruis zat. Zijn buttplug schitterde in de spot die op het kruis gericht stond. Ik trok hem er uit en wat ik er in stopte was de op een na grootste dildo die ik zag. Met een flinke kracht stootte ik het rubber bij hem naar binnen. Hij gilde het uit, Toen het ding goed binnen zat, streelde ik zijn heerlijke billen en boog ik mijn lijf naar hem over en fluisterde in zijn oor: "Zo slaaf, nu weet je wat het is als er plots iets in je kont komt."
"Ja meester," stamelde hij, "dank u wel meester."

(wordt vervolgd)

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-04-20241De tweede vervolgtrainingteamkeuzeaanbeveling 5x
31-05-20242De training gaat dieperteamkeuzeaanbeveling 3x
04-06-20243De training gaat hogerteamkeuzeaanbeveling 4x
06-06-20244De training gaat verderteamkeuzeaanbeveling 5x
18-06-20245De training maakt een wendingteamkeuzeaanbeveling 2x
25-06-20246De training gaat bijna te verteamkeuzeaanbeveling 4x
20-07-20247De training bereikt het hoogtepuntteamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 3x
31-05-2024 23:14
31-05-2024 23:14
31-05-2024 23:16
782x


71 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 186 bezoekers.