Hoofdstuk

Verhaal Losse verhalen

Het naaktstrand deel 1

Een klein beetje gespannen, maar ook opgewonden dat het er dan nu misschien een keer van zou komen, stapte ze in haar auto. Ze droeg een knalroze bikini waarin haar rondingen mooi uitkwamen met daaroverheen een zomers setje van wit kant. Ondanks haar 50 lentes was ze trots op haar lichaam. Ze had nog een mooie taille, ronde billen en borsten en ze was zeker nog niet uitgezakt. In haar tas water, zonnebrand, een handdoek en haar telefoon. Om haar pols haar armband waarmee ze altijd verbonden was met haar Meester. Ze had toestemming gevraagd en gekregen en hij was er in haar gedachten bij. Ze had opdrachten gekregen en ze moest hem op de hoogte houden van haar dag.

Ze was in Griekenland, niet op één van de eilanden, maar op het vasteland, in het zonnige zuiden. Ze reed richting Pylos, een rit van ruim een uur tussen het glooiende heuvelachtige landschap. In deze tijd van het jaar was het er prachtig. Overal waar je keek stonden olijfbomen en stak het roze en groen van de prachtig bloeiende bougainville fel af tegen de wit gekalkte huisjes. Ze genoot er van. Ze zette haar radio op een Griekse zender en alhoewel ze er niets van kon verstaan, hoorde ze in de melodie de emoties doorklinken. Passie en liefde. Het was overal hetzelfde, maar in het zonnige Griekenland toch meer dan in het kille Nederland.

Ze was op zoek naar Glossa Beach. Griekenland had geen officiële naaktstranden, maar dit strand stond op internet bekend om de nudisten en het wat meer alternatieve publiek. Ze reed op een zandweg en kwam uit bij een opgang naar een strand. Ze parkeerde haar auto en liep richting het azuurblauwe water. Het strand was prachtig, maar groot, en ze twijfelde. Er was niet veel publiek maar de mensen die er waren, waren gewoon gekleed. Ze liep wat verder het strand op en legde haar handdoek neer. Eerst maar eens even bekijken wat hier ging gebeuren en toch nog maar even op haar telefoon checken.

Daar las ze dat het strand waar ze naar op zoek was, gevonden kon worden door vlak voor de opgang naar dit grote strand de berg op te wandelen over een smal pad. Zo gezegd, zo gedaan. Ze pakte al haar spullen weer in en wandelde richting de opgang. Daar vond ze inderdaad al snel een paadje wat naar boven leidde. Boven aangekomen volgde ze op gevoel een pad door een enorme bloemenzee en daalde af. Tot haar verrukking zag ze daar het strand zoals ze dat had gezien op de plaatjes. Zo te zien was er niemand. Ze klauterde een beetje naar beneden en liep het strand op. Links van haar, achter een rots, zag ze een man liggen...of hij alleen was, kon ze niet goed zien en ze durfde niet te kijken wat hij lag inderdaad naakt te zonnen. Ze liep alsof het de normaalste zaak van de wereld was richting de andere kant van het strand en legde haar handdoek neer achter een rots. Ze kleedde zich uit, trok ook haar bikini uit en ging naakt op haar rug liggen op haar handdoek. Met een schuin oog keek ze richting de man die inmiddels was opgestaan en naar het water liep. Hij keek niet naar haar. Ze ontspande zich wat meer, wat was dit heerlijk. Zo vrij. Ze pakte haar telefoon en bracht haar Meester op de hoogte van waar ze was.

Nadat de man weer op zijn plek lag besloot ze het water in te gaan. Naakt zwemmen deed ze wel vaker in de sauna, maar hier, op dit afgelegen stille strand aan de Middellandse Zee was toch wel uniek. Ze genoot er van. Nadat ze zich had gedroogd aan de zon, pakte ze haar zonnebrand en begon zich in te smeren, haar witte billen en borsten moesten goed beschermd worden. Eigenlijk moest ze zichzelf filmen van haar Meester maar ze durfde niet. Niet met die ene man die hier ook lag. Want ze moest niet alleen haar armen en benen insmeren natuurlijk maar ook zijn kutje en haar borsten. Ze riskeerde de boete want die ging ongetwijfeld komen. Aan de andere kant was ze hier wel alleen en kwetsbaar. Ze ging weer liggen, op haar rug en liet de zonnestralen hun werk doen terwijl ze een beetje wegdoezelde.

Plotseling hoorde ze geritsel, er kwam iemand aan en die ging ergens in haar buurt zitten. Ze hield haar ogen dicht en wachtte tot het stil was. Toen ze ze opende keek ze recht in de ogen van een Griekse man. Hij zat rechts op een meter of twee naast haar, naakt op een witte handdoek. Zwart haar, baardje, gespierd lichaam en zeker niet onknap. Ze schatte hem ergens in de dertig. "Hi" begon hij..."You're so pretty"...en terwijl hij dat zei zag ze vanuit haar ooghoek hoe zijn erectie langzaam vorm begon te krijgen. Mijn God...dit was echt heel onverwacht en niet wat ze had verwacht van dit bezoekje. Ze begroette hem terug en hij stelde zich voor als Nikos. Hij was inderdaad 35 en ze voelde zich gevleid. Do you want to play? Was zijn volgende vraag...ze voelde hoe haar poesje begon te reageren toen hij haar indringend aan bleef kijken maar ze werd bang en enigszins in paniek graaide ze naar haar telefoon en belde haar Meester. I am sorry I have to make a phonecall. zei ze rustig tegen de jonge man.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
02-05-20242Antwerpenteamkeuzeaanbeveling 4x
08-05-20243Tanjateamkeuzeaanbeveling 5x
24-05-20244Het naaktstrand deel 1teamkeuzeaanbeveling 2x
27-05-20245Het naaktstrand deel 2teamkeuzeaanbeveling
29-05-20246Het naakstrand deel 3teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
24-05-2024 01:17
27-05-2024 21:11
27-05-2024 21:14
224x


66 Deelnemers op de site. 20503 Actieve deelnemers. 542 bezoekers.