Hoofdstuk

Verhaal De training

De tweede vervolgtraining

Vervolgtraining

Slaaf en ik hadden afgesproken dat hij mij zou ophalen van het station. Ik laat me graag chaufferen. Ik had hem opdracht gegeven om in deze warme junimaand gekleed te gaan in een wijde trainingsbroek, een t-shirt en open sandalen zonder sokken. Bovendien had ik hem opgedragen zijn penisring met ballstretcher thuis al om te doen.
Toen ik uit de trein stapte zag ik hem al op het perron staan om mij op te halen. Een goed kijker kon zien dat hij de opdracht had uitgevoerd. In zijn wijde trainingsbroek zag ik een lichte zwelling getuigen van een halve erectie. Alleen als je wist waar je moest kijken kon je het zien.
“Dag slaaf, laten we gaan.”
“Dag meester, dat is goed, ik zal U voorgaan.”

Buitengekomen liep hij op zijn auto af en opende voor mij het portier. Hij liep achter de auto langs, zoals het hoort en nam plaats achter het stuur.
“Ik zie dat je je opdracht hebt uitgevoerd, maar ik wil het nog even goed controleren. Maar eerst doe je dit om.”
Ik pak uit mijn rugtas een oude soepele leren riem die ik wat ingekort had, zodat slaaf hem om kan als collar.
“Doe deze riem elke keer als we elkaar ontmoeten om je nek. Dat zal je goed beseffen dat je slaaf bent.”
Terwijl hij de collar omdeed, schoof ik zijn trainingsbroek over zijn lul. Als reactie daarop schoot zijn eikel de lucht in. Ik likte even aan mijn vinger en ik streek zachtjes over zijn apparaat. Dit was niet zonder gevolgen. Nog harder priemde hij bijna tegen het stuurwiel. Uit mijn rugzak haalde ik een dunne ketting met een musketonhaak en bevestigde deze om de ring onderaan zijn ballstretcher. Zo kon ik slaaf er bij tijd en wijle aan herinneren in welke situatie hij zat.
“Nou slaaf, voorzichtig rijden, let op het verkeer, we gaan,” zei ik, terwijl ik zachtjes een paar keer aan het kettinkje trok.

Onderweg kreeg ik ontzettende trek in een kop koffie. Ik wist dat er onderweg ergens een tankstation was en gaf slaaf de opdracht daar even halt te houden voor een kop koffie.
Ik stapte uit, maar ik zag dat slaaf aarzelde om mee te gaan.
“Jij gaat ook mee, doe je broek maar omhoog.” Ik stopte het kettinkje in zijn broek, waarbij ik weer opmerkte dat zijn inmiddels slappe penis weer begon te groeien. Een gevoelig ding.
“Maar meester, mijn collar dan?”
“Meekomen,” barstte ik, met gespeelde strengheid.
Hij liep een halve meter achter me aan het pompstation binnen. Aan de counter bestelde ik twee cappuccino. Ik zag dat er ook automaten waren, maar ik koos voor de counter om de blikken van de mensen goed te kunnen zien. Ze keken raar op, maar zeiden niets. Achter de kassa zag ik iemand fluisteren met zijn collega en schuinse blikken op ons werpen. Slaaf zag een beetje rood in zijn gezicht en ik hoorde zijn adem.
We dronken de koffie op en gingen weer richting auto. Hij liet me netjes instappen en even later waren we vertrokken. Het kettinkje liet ik maar in zijn broek zitten, dat zou wel ergens in een broekspijp bungelen.

We hadden afgesproken bij een kennis van wie we een oefenruimte konden huren. Daar aangekomen zagen we niemand op straat.
“Je kunt je collar aanhouden.” Eventueel was dit een moment geweest om die af te doen, omdat onze kennis had aangegeven dat we “normaal” gekleed moesten gaan in verband met de buren. Omdat ik niemand zag en ook geen gordijntjes zag bewegen besloot ik dat we geheel in stijl naar binnen konden gaan.

Snel nadat slaaf had aangebeld ging de deur open.
“Zo de heren zijn keurig op tijd, gaan jullie mee naar boven, dan zal ik mijn laatste snufjes laten zien.”
Slaaf zocht het toilet op om zich uit te kleden, een goede slaaf is een naakte slaaf, een laatste reiniging te doen en zijn buttplug te plaatsen.
Ik stonde met onze kennis op zolder en hij toonde me zijn nieuwste slagwerk, zijn nieuwe gekleurde touwen en supergrote haken. Terwijl we zo even bezig waren kwam slaaf binnen en ging geheel volgens voorschrift in de slavenhouding in de hoek zitten.
Onze kennis knikte goedkeurend naar me alsof hij wilde zeggen: jij hebt de wind eronder.
“Als jij het bal wilt openen, dan zou ik zeggen, ga je gang,” zei ik tegen hem.
Hij knikte goedkeurend, pakte een prachtig geknoopte leren flogger en pats, pats, pats daalde het leer op de billen van slaaf. Die reageerde heftig op de onverwachte slagen.
Meteen kleurden zijn billen rood, waardoor de rozet van de buttplug nog meer leek te schitteren.
“Ik laat jullie alleen en wens jullie veel plezier,” zei onze kennis en hij vertrok met een grote glimlach naar beneden.

Toen kon onze training beginnen. Om te beginnen deed ik twee stalen kettingen om zijn enkels, die ik onderling met elkaar verbond. Ook het kettinkje dat nog aan zijn ballstretcher bevestigd was verbond ik met deze kettingen. Hierdoor werden zijn ballen flink op spanning gezet en werd de bewegingsvrijheid van slaaf al aardig beperkt.
Om zijn polsen bevestigde ik eveneens twee kettingen
“Draai je maar om en kruip naar het midden van de ruimte.”
Slaaf richtte zijn bovenlijf op en schuifelde knietje voor knietje naar het midden. Toen hij daar was beval ik hem zijn handen op zijn rug te houden, waar ik de twee polskettingen met een haak aan elkaar bond.
Ik kleedde me uit terwijl hij naar me keek. Ik zag dat dit enige reactie gaf, zijn pik groeide weer. Toen ik klaar was ging ik vlak voor hem staan en beval hem zijn mond open te doen en zijn tong uit te steken. Daarop liet ik mijn ontblote eikel zachtjes over zijn tong glijden, ook dat ging bij mij niet ongemerkt voorbij. Ik stopte mijn groeiende lul in zijn mond en zei hem dat hij alleen mocht likken. Ik genoot van de moeite die hij moest doen om zo te zitten en alleen te mogen likken en niet meteen volop te pijpen. Voordat het bij mij teveel begon te prikkelen haalde ik mijn pik uit zijn mond en ging wijdbeens vlak voor hem op de grond liggen.
“Zo slaaf, nu is het tijd om je meester eens goed te verwennen en een volledige lichaamsmassage te geven.”
Ik sloot mijn ogen en wachtte af. Er gebeurde echter niets en ik hoorde alleen wat zwaar geadem. Ik opende mijn ogen en zei: “Slaaf, komt er nog wat van?”
“Maar, eh… Meester, hoe , hoe moet dat dan met mijn handen samengebonden op mijn rug?”
“Je hebt toch lippen en een tong om te masseren, slaaf! Kom op, een beetje meer inventiviteit.”
Slaaf kroop wat dichter naar me toe en boog moeizaam voorover. Bij het laatste stukje kon hij zich niet meer houden en plofte met zijn gezicht op mijn borst. Als snel hadden zijn lippen en zijn tong mijn tepels bereikt. Hij weet hoezeer ik van het tepelspel kan genieten, dus al gauw was het een gelik en gezuig dat mijn lul tot grote hoogte hard deed worden.

Wordt vervolgd.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

30 apr 2024 om 19:45 uur ben erg benieuwd naar het vervolg. jaloers op de slaaf ;-)
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-04-20241De tweede vervolgtrainingteamkeuzeaanbeveling 5x
31-05-20242De training gaat dieperteamkeuzeaanbeveling 3x
04-06-20243De training gaat hogerteamkeuzeaanbeveling 4x
06-06-20244De training gaat verderteamkeuzeaanbeveling 5x
18-06-20245De training maakt een wendingteamkeuzeaanbeveling 2x
25-06-20246De training gaat bijna te verteamkeuzeaanbeveling 4x
20-07-20247De training bereikt het hoogtepuntteamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
05-04-2024 16:47
05-04-2024 16:47
05-04-2024 16:47
1892x


12 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 124 bezoekers.