Hoofdstuk

Verhaal Vervolg ontmoeting

ballstretcher

U had mij in een bericht opgedragen een penisring met ballstretcher aan te schaffen. En wel eentje met een extra ring om de ballen waar je iets aan kan vastzetten. Ik moest gaan trainen voordat we de volgende ontmoeting zouden hebben. En getraind had ik. Bij de volgende ontmoeting zou u met de trein komen en ik moest u op het station halen. Vandaar zouden we samen verder rijden naar de lokatie, het zou nog ongeveer een half uur rijden zijn. Ons spel zou al op het station beginnen.

U had mij in een mail opgedragen mijn penisring met ballstretcher al te dragen. Ik mocht geen ondergoed aan en een ruim zittende joggingbroek dragen. Zo sta ik te wachten op het station. Toch wel weer wat nerveus, wat heeft mijn meester nu weer voor mij in petto? De penisring met ballstretcher heb ik om. Mijn ballen worden wat naar beneden gedrukt en door de penisring is mijn lul toch wat groter dan in rust. Ik moet er niet te veel aan denken, anders zou hij van de spanning enorm hard worden. Dat in een joggingbroek in het openbaar wordt wat lastig en de gedachten daaraan maakt me juist geiler. Gelukkig hoef ik niet lang te wachten. Ik zie u komen aanlopen en loop naar u toe. “Heb je gedaan wat ik je heb opgedragen?” Vraagt mijn meester. “Jazeker meester” zeg ik. “Dat zullen we zo even controleren” en we lopen naar de auto. Ik doe de deur voor u open en laat u instappen. Ik loop naar de andere kant en neem plaats achter het stuur en we rijden weg. We zijn nog maar net van het station vertrokken en uw hand gaat naar mijn kruis. U voelt even hoe het zit en zegt “Het lijkt dat je de instructie hebt opgevolgd, maar zo ga ik dit beter controleren. Ik wil dat je blijft concentreren op de weg en je handen aan het stuur houd. Lukt het niet, dan geld hier ook het codewoord. We willen het wel veilig houden”. U had dit al eerder aangegeven, dat het veilig moet blijven. Ik had u verteld dat ik wel wat gewend was tijdens het rijden. Net buiten de stad komen we op de snelweg. “Ga er hier maar even af” zegt u bij een parkeerplaats. Ik draai de weg af en parkeer de auto. “Zo, nu even kijken of je alles gevolgd hebt. Doe je broek maar een stukje naar beneden” Ik doe wat u zegt en het begint gelijk te kriebelen. Goedkeurend inspecteert u mijn penisring met ballstretcher en trekt u nog even aan mijn ballen. Dan stevig om mijn inmiddels gegroeide paal. Dan pakt u een kettinkje met een kleine musketonhaak. Deze bevestigd u aan de ring die onder aan mijn ballstretcher zit. “Zo, denk aan de veiligheid, maar we moeten verder anders komen we niet op het afgesproken tijdstip aan”. Ik zet de auto weer in beweging en we rijden de snelweg weer op. Terwijl ik rij houd u met een hand mijn enorme lul stevig vast, mijn joggingbroek zit immers nog een stukje naar beneden. Het kettinkje zit vast aan mijn ballstretcher en de andere kant is in een van mijn broekspijpen naar beneden gezakt. Ik merk dat het kettinkje mijn ballen naar beneden trekt, zit er dan toch een gewichtje aan? denk ik. Bijna de gehele rit zit ik met een stijve, gelukkig maar een half uurtje. Het voorvocht wat telkens kwam smeerde u telkens om mijn kale eikel. Wat een heerlijke geile rit was dit.

We zijn op de bestemming waar we een ruimte kunnen gebruiken. Mijn broek mag ik omhoog doen en we stappen uit. Ik kijk nog even om me heen de straat in. Gelukkig niemand te zien, mijn stijve lul is duidelijk waar te nemen in jogging broek. Vooral ook nu het kettinkje nog zwaarder aan mijn ballen trekt. Moeilijk loop ik achter u aan naar binnen en vraag of ik nog even naar het toilet kan. Dat kan, maar mijn meester zegt dat ik nog op het toilet al mijn kleren uit moet trekken. Zo gedaan kom ik weer naakt in de gang staan. Mijn meester staat me op te wachten en haalt het gewichtje van het kettinkje. Pakt dan de ketting beet en trekt me zo aan mijn ballen de trap op! “Zo, nu begint het echte werk” zegt u!

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
14-11-20231Tweede ontmoetingteamkeuzeaanbeveling 7x
21-11-20232Knijpersteamkeuzeaanbeveling 7x
02-12-20233Uiteindelijk strafteamkeuzeaanbeveling 9x
20-03-20244ballstretcherteamkeuzeaanbeveling 5x
26-03-20245Strekkenteamkeuzeaanbeveling 6x
10-04-20246Speeltjesteamkeuzeaanbeveling 5x
15-05-20247Tong massageteamkeuzeaanbeveling 3x
30-05-20248Pijnscheutenteamkeuzeaanbeveling 3x
08-06-20249Meester verwennenteamkeuzeaanbeveling 5x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
20-03-2024 16:02
20-03-2024 16:03
15-05-2024 14:46
693x


6 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 112 bezoekers.