Hoofdstuk

Verhaal Vervolg ontmoeting

Uiteindelijk straf

Het gewicht wordt verwijderd en langzaam wordt ik van het kruis losgemaakt. “De straf krijg je later vanmiddag” zegt u. “Eerst wil ook ik genieten”. Ik word meegenomen naar een soort kruising van een massagetafel en een schandbok. Ik moet op mijn rug gaan liggen en mijn hoofd gaat door een soort schandbokopening die u daarna dichtklapt. Mijn enkels worden links en rechts onderaan vastgezet, zo ook mijn polsen. Wederom kan ik geen kant op. Doordat mijn hoofd door de schandopening steekt kan ik ook niet zien wat er gebeurt. Dan merk ik dat er weer een touw om mijn balzak wordt gebonden. Deze wordt nu aan het touw strak omhoog getrokken. Automatisch til ik mijn billen iets op om de trekkracht te verminderen. U merkt dit op en zegt “Ja slaaf, dat kan ik niet toelaten”. U stapt even weg en even later worden om mijn buik en bovenbenen leren riemen bevestigd. Deze gaan onder de tafel door en zo kan ik mijn billen niet meer omhoog bewegen. Mijn ballen worden aan het touw weer strak omhoog getrokken!

Dan komt u aan de kopse kant van de tafel staan, bij mijn hoofd. “Doe maar eens lekker open en verwen mij maar”. Ik doe mijn mond open en u brengt uw lul naar binnen en maakt heerlijke neukbewegingen. Uw lul wordt telkens groter en harder en gaat diep in mijn mond! Ik moet even slikken en draai mijn hoofd wat weg en sluit slikkend mijn mond. “Dat had ik je niet gezegd slaaf” en weer stapt u even weg en komt terug met een mondspreider! “Doe maar weer even goed open slaaf”. Braaf doe ik wat gezegd wordt en de spreider wordt geplaatst. “Zo slaaf en nu ga je slikken” en ik wordt weer heerlijk door u geneukt! Mijn mond kan nu niet meer dicht en het duurt niet lang voordat uw lading in mijn mond schiet! Het grootste deel wordt achter in mijn keel gespoten en zover het gaat moet ik het doorslikken. “Wees maar blij dat ik nu niet een paar van mijn vrienden hier heb . Die hadden anders ook jou mond mogen volspuiten! Ik zal het overwegen om ze de volgende keer ook uit te nodigen zodat we jou met meerderen tegelijk kunnen gebruiken” zegt u. Die gedachten alleen al, denk ik. Ik weet niet of ik daar bang of juist verheugd over moet zijn.

U stapt weer weg van mij en terwijl u mij weer losmaakt zegt u “ik ben heerlijk klaargekomen en zal je nu gereed maken om je eerder verdiende straf te kunnen geven” Als ik helemaal los ben, heb ik alleen de enkel- en handboeien nog om. Mijn handen worden nu op mijn rug vastgezet en ik moet op mijn rug op de grond gaan liggen. Er gaan twee korte kettingen aan mijn enkelboeien waarvan de uiteinden aan de spreidstang worden vastgemaakt zodat ik daar met mijn benen uit elkaar lig. Dan gaat de spreidstang in de takel en deze gaat omhoog, dus ook mijn gebreide benen! Telkens hoger gaan mijn benen de lucht in tot ik nog net met mijn schouders op de grond blijf. Daar hang ik dan ondersteboven met mijn benen gespreid en u kan weer alles met mij doen. U gaat achter mij zitten en uw ene arm gaan om mijn middel naar mijn lul die nu nog wat slap naar beneden hangt. U begint mij heerlijk, langzaam af te trekken! Ik denk “dit is toch geen straf”! Uw andere hand heeft alle ruimte om mijn kale ballen heerlijk te kneden. “Geniet er nog maar even van” zegt u en dat doe ik. Mijn lul is enorm stijf geworden en uw hand gaan zo nu en dan heerlijk over mijn kale eikel en dan weer over mijn hele paal. U merkt dat ik mijn moet klaarkomen en zegt “doe je mond maar open. Dan mag je je eigen sperma slikken” Ik doe braaf open en u begint iets meer tempo te maken. Dan om ik spuitend klaar en u richt mijn lul zodanig dat bijna alles in mijn mond schiet. Ik slik alles netjes door, zoals u dat van mij verlangt. “Ik denk nog even zo’n straf wil ik altijd wel krijgen” maar snel denk ik daar al anders over. U blijft mij aftrekken!!! “Zo slaaf, nu je straf!” En u blijft maar doorgaan en probeert mijn lul stijf te houden. Mijn lul is nu erg gevoelig geworden het gaat zelfs pijn doen. Ik wil “Stop” schreeuwen, maar weet dat mijn straf dan alleen maar erger wordt! U blijft zo nog minuten doorgaan en mijn lichaam heeft het niet meer en ik begin wat heen en weer te draaien. Op de een of andere manier streelt u wel zo dat mijn lul nog steeds stijf is, wat het juist weer pijnlijk maakt. Na een aantal minuten stopt u “Zo, nu heb je je straf wel gehad slaaf”.

Ik wordt weer losgemaakt en als ik opsta, sta ik wat na te trillen op mijn benen. Ik ben benieuwd hoe onze volgende ontmoeting er uit gaat zien…

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
14-11-20231Tweede ontmoetingteamkeuzeaanbeveling 7x
21-11-20232Knijpersteamkeuzeaanbeveling 7x
02-12-20233Uiteindelijk strafteamkeuzeaanbeveling 9x
20-03-20244ballstretcherteamkeuzeaanbeveling 5x
26-03-20245Strekkenteamkeuzeaanbeveling 6x
10-04-20246Speeltjesteamkeuzeaanbeveling 5x
15-05-20247Tong massageteamkeuzeaanbeveling 3x
30-05-20248Pijnscheutenteamkeuzeaanbeveling 3x
08-06-20249Meester verwennenteamkeuzeaanbeveling 5x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 9x
02-12-2023 15:45
02-12-2023 15:45
00-00-0000 00:00
1137x


69 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 179 bezoekers.