Hoofdstuk

Verhaal De MOC (Meidenopvoedingscentrale)

Straf

Janneke werd wakker, door het geluid van een deur die open ging. Elise kwam binnen onder begeleiding van twee vrouwelijke bewakers. Het is tijd voor je straf vanwege je onacceptabele gedrag van gisteren. Je zult ondervinden waarom ik opvoeder genoemd wordt. Janneke mocht alleen haar roze slipje aantrekken en werd toen door de twee bewakers aan haar armen door een gang gesleept. Ze dwongen haar een trap te nemen die naar een lager gelegen etage voerde. Hier zijn onze kerkers, zei Elise. Alles is hier volledig geluiddicht, dus niemand zal je horen als wij je je straf laten ondergaan.

Er werd door een van de bewakers een deur van een kerker geopend en Janneke werd naar binnen geduwd. Ze moest in het midden van de kerker op haar knieën op de vloer gaan zitten. Elise trok aan een hendel aan de muur en er kwam een harnas van rubber naar beneden verbonden aan een ketting die aan het plafond hing. Eerst werd een rubber manchet over haar hoofd getrokken tot dit om haar nek zat. Een van de bewakers pakte een grote metalen slangklem en trok die rondom het manchet. Met een schroevendraaier werd de slangklem steeds vaster aangedraaid totdat Janneke nauwelijks nog adem kon halen.
Toen werd er een rubber manchet om haar armen heen gedaan en zo hoog mogelijk opgetrokken tot net onder haar schouders. Ook deze manchet werd vastgezet met slangklem. Daarna volgde er een manchet om haar dijen dat tot aan haar roze slipje werd opgetrokken en ook werd voorzien van een slangklem.

Elise trok opnieuw aan de hendel aan de muur en de ketting waaraan het manchet om Janneke’s nek was bevestigd werd strakgetrokken richting het plafond totdat Janneke aan nog net met haar tenen bij de vloer kon. Zij hing ik een hele ongemakkelijke houding aan het plafond.
Daarmee was het nog niet klaar. Er werd een opblaasbare ball-gag in haar mond geplaatst en zover opgeblazen dat het heel pijnlijk was en zij geen geluid meer kon uitbrengen.

De bewakers verlieten de kerker en Janneke was nu alleen met haar opvoeder Elise. Je hebt mij reputatie als je opvoeder gisteren te schande gemaakt door je gedrag tijdens de prijsuitreiking door de modellen. Je hebt je mooie meisjeskleding besmeurd met je sperma. Je bent heel ongehoorzaam geweest, besef je dat?
Janneke knikte van ja, want praten kon ze niet door de ball-gag in haar mond. Begrijp je dat ik je pijn moet doen om je te laten voelen welke gevolgen ongehoorzaam gedrag heeft? Janneke knikte weer van ja.

Elise pakte een handvol zwarte houten knijpers van een tafel die achterin de kerker stond en liep op Janneke af. Ze greep Janneke bij haar hoofd en plaatste een aantal knijpers op haar lippen. Janneke kreunde van de plotselinge pijn die zij ervoer. De volgende knijper werd op haar neus gezet. Janneke worstelde wild in haar harnas, maar daarvan leek de pijn alleen maar erger te worden. Elise keek haar gemeen lachend aan. Begin je al spijt te krijgen van je gedrag van gisteren?

Elise nam even tijd om Janneke wat aan de pijn te laten wennen en greep toen een van Janneke’s tepels en plaatste er een knijper op. Janneke begon te huilen van de pijn, maar Elise kende geen genade en plaatste ook een knijper op haar andere tepel. Toen pakte ze beide knijpers met haar handen vast en trok eraan. Nu moest Janneke nog erger huilen. Vind mijn meisje het niet leuk? Nou, ik heb nieuws voor je want dit is nog maar het begin.

Elise pakte een pot van de tafel, draaide de deksel ervan af en trok Janneke’s slipje naar beneden. Ze smeerde de inhoud van de pot op haar billen. Daarna pakte zij een pot met glijmiddel, smeerde er een paar van haar vingers mee in en duwde die in het kontje van Janneke. Toen pakte zij een opblaasdildo en duwde die in Janneke’s kontgaatje. Ze drukte op de knop achterop de dildo en Janneke voelde haar achterste uitzetten tot er geen rek meer in zat. Ze jankte opnieuw van de pijn.

Opeens begon de huid van haar billen geweldig te jeuken. Het duurde even tot Janneke besefte dat Elise jeukpoeder op haar billen had gesmeerd. Zij wilde niets liever dan aan haar kontje krabben, maar dat ging niet door de rubberen manchet die om haar armen zat.
Net toen ze dacht dat ze niet nog erger kon worden gefolterd, voelde zij de eerste zweepslag op haar billen neerdalen. Die werd gevolgd door een volgende en weer een volgende en weer een volgende. Janneke wilde het uitschreeuwen van ellende, maar kon alleen een paar gesmoorde kreunen uitbrengen.

Uiteindelijk leek het dat Elise vond dat ze genoeg was gestraft en werden de knijpers, de dildo en de manchetten verwijderd. Janneke viel huilend op haar knieën en smeekte haar opvoeder om haar niet verder te pijnigen.
Zul je nooit meer ongehoorzaam aan mij zijn, gebiedde Elise. Janneke knikte heftig van ja en daarop verwijderde Elise ook de ball-gag.

Janneke werd door Elise onder de douche gezet en lekker ingezeept om de resten van het jeukpoeder te verwijderen en haar billen wat af te koelen. Daarna werd zij ingesmeerd met zalf die de pijn wat verlichtte en mocht zij een roze negligé aantrekken. Zo lieverd, je hebt je straf ondergaan en nu mag je lekker slapen, zei Elise. Morgen gaan we verder met je opvoeding. Ik verwacht dat je hebt geleerd van je fout en dat wij verdere stappen in je feminisering zullen kunnen zetten…..

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
18-09-20231Autoproblementeamkeuzeaanbeveling 2x
19-09-20232Ondergoed aantrekkenteamkeuzeaanbeveling
19-09-20233Bovenkleding passenteamkeuzeaanbeveling 2x
20-09-20234Op hakken leren lopenteamkeuzeaanbeveling 2x
21-09-20235De modellendagteamkeuzeaanbeveling 2x
24-09-20236Strafteamkeuzeaanbeveling 3x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 3x
24-09-2023 11:59
24-09-2023 17:42
24-09-2023 17:42
567x


121 Deelnemers op de site. 19834 Actieve deelnemers. 1428 bezoekers.