Hoofdstuk

Verhaal De Gezonde School

praktijkles mannetjes gebruiken

Aan het eind van de middag klonk, voor het begin van het laatste lesuur, de bel. De klas keek op het rooster en zag dat ze naar de "bokkenkamer" moesten.

De bokkenkamer heet zo omdat er in een cirkel 10 bokken staan. Er waren ook 10 mannetjes in de klas.

De Vrouwen gingen als eerste naar binnen. Daarna floot de Lerares. De mannetjes kropen vervolgens, hoofd en lichaam dicht op de vloer, naar binnen. Schuivend op hun pootjes.

Uitkleden!

Even later lagen 10 mannetjes naakt plat op de vloer. De Lerares bracht ze een voor een naar hun bok. Daar werden ze stevig aan vastgezet. Pootjes gespreid, billen omhoog, hoofd wat naar beneden.

Vandaag hebben we een gastdocent, zei de Lerares. De Vrouwen keken verbaasd. Een docent, een man. Ging die Hen iets bijbrengen? Dat gaat toch tegen de natuur in?!

De Lerares legde uit dat in het verleden mannetjes zo lang de baas waren geweest, dat ze op bepaalde gebieden veel ervaring in het overheersen hadden. Gelukkig is die tijd voorbij. En het overheersen van Vrouwen is natuurlijk onduldbaar. Maar een verder beleefd mannetje kan soms tips geven hoe andere mannetjes te overheersen. Te gebruiken.

De Vrouwen waren licht geschokt; een mannetje in een toch wat hogere positie! Maar ook nieuwsgierig.

Daar kwam hij al binnen. Hij mocht lopen en hoefde niet te kruipen. Paolo! Door velen, achter zijn rug om, Paolo de homo genoemd. Dat rijmt!

De Lerares stelde hem voor aan de Vrouwen. Hij groette beleefd. Vervolgens legde de Lerares uit dat het goed was voor het gedrag van mannetjes als ze af en toe stevig genomen werden. Paolo zou laten zien hoe. mannetjes, legde de lerares uit, hebben twee bruikbare openingen. Het bekje en de billetjes. Daar kunnen Vrouwen, als Ze daar zin in hebben, gebruik van maken.

Daarop werden de strapons uitgereikt. De Lerares hielp deze goed om te doen.

Paolo, laat maar zien hoe jij gebruikt maakt van deze openingen.

Paolo deed zijn broek uit en er sprong een forse orgaan omhoog. hij had er duidelijk zin in. He riepen de Vrouwen...zij hebben de openingen en hij heeft duidelijk zin!! Hilariteit.

Opletten, riep de Lerares vermanend.

Paolo liep op het eerste mannetje toe. Gaf hem, om hem bij de les te houden, een stevige faceslap. Daarna draaide hij iets, zodat de Vrouwen de les goed konden volgen.

Handig kneep hij met zijn ene had de neus van het mannetje dicht. En legde uit: dan gaat het bekje vanzelf open. En inderdaad. Daarna zette hij zijn penis voor het bekje en in een soepele beweging ging hij er volledig in. De Vrouwen lachten om de wijd opengesperde ogen van het mannetje en zijn gorgelende geluiden.

Dan, legde Paolo uit, pak je de oortjes vast. En dan: pompen maar. hij pakte de oren van het mannetje en begon in hoog tempo hard te stoten. Het was maar goed dat het mannetje goed vast zat. Hij spartelde volledig en maakte hoge piepende geluiden, tot vreugde van de Vrouwen.

De andere mannetjes konden dit alles goed zien omdat de bokken in een cirkel stonden. Ze keken angstig toe, wetend dat ook zij aan de beurt zouden komen.

Wie wil dit ook proberen, vroeg de Lerares? Bernadette sprong naar voren. Ze bracht Haar strapon al richting bekje, maar de Lerares zei: eerst wat tikken in het gezicht, laat duidelijk merken dat je de Bazin bent!

Bernadette maakte Haar aanvankelijke fout goed door extra ferm te slaan. Daarna ging de strapon er volledig in...Ze wachtte even, pakte de oortjes, en begon hard te stoten, aangemoedigd door de angstige geluiden onder Haar.

En het andere gebruiksgat? Vroegen de Vrouwen? Paolo, hoe doe jij dat?

Paolo ging achter een ander mannetje staan. De Lerares ging voor het mannetje staan en trok zijn bekje omhoog. Keek hem onderzoekend aan en zei: het mannetje is gebruiksklaar. Je kan met gebruik beginnen.

Met een handige stoot zat Paolo erin...en bleef even bewegingsloos staan. De Vrouwen gilden het uit...toen het mannetje gilde toen hij gespiest werd. En moesten bijna huilen van het lachen toen Ze de wijd opengesperde angstige ogen van het mannetje zagen. Lachend gaf een van Hen wat tikken op het bekje van het mannetje.

De Lerares keek hem in de oogjes en zei tegen Paolo...doorneuken maar!!

Daarom begon Paolo keihard te stoten. Hij gromde van genot. Het mannetje gilde. De Vrouwen lachten. De andere mannetjes keken angstig toe..en begonnen angstig te kronkelen toen de Vrouwen om de bokken heen liepen. Achter de mannetjes gingen staan. En Hun strapons lachend omhoog brachten. De mannetjes spartelden en bewogen hun billetjes heen en weer om de strapons te ontlopen. Maar ze waren stevig vastgebonden.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
18-09-20231schoolplein, maandagochtendteamkeuzeaanbeveling 2x
18-09-20232balletjesballenteamkeuzeaanbeveling 2x
20-09-20233Praktijklesteamkeuzeaanbeveling 2x
22-09-20234praktijkles mannetjes gebruikenteamkeuzeaanbeveling 3x
24-09-20235De conditioneringsmachineteamkeuzeaanbeveling 3x
24-09-20236vrijdagmiddag, de soosteamkeuzeaanbeveling 2x
26-09-20237vrijdagmiddag, de soos, iets laterteamkeuzeaanbeveling 2x
01-10-20238vrijdagnachtelijk gezoem in de soosteamkeuzeaanbeveling 2x
06-10-20239praktijklessen in africhtingteamkeuzeaanbeveling 3x
07-10-202310en toen begon de pauzeteamkeuzeaanbeveling
15-10-202311Kermis op het schoolpleinteamkeuzeaanbeveling 2x
17-10-202312Nederlandse les in tijden van locktoberteamkeuzeaanbeveling
27-10-202313de schoolexcursieteamkeuzeaanbeveling 2x
31-10-202314Lessen Vestiging Matriarchaatteamkeuzeaanbeveling
31-10-202315een heitje voor een karweitjeteamkeuzeaanbeveling
03-11-202316De Onderwijsinspectieteamkeuzeaanbeveling 2x
03-11-202317Maatschappelijke relevantieteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 3x
22-09-2023 12:31
22-09-2023 12:31
00-00-0000 00:00
667x


89 Deelnemers op de site. 19827 Actieve deelnemers. 1158 bezoekers.