Hoofdstuk

Verhaal De MOC (Meidenopvoedingscentrale)

De modellendag

Janneke werd wakker, nam een douche, schoor haar baard en lichaam grondig en kleedde zich in haar roze lingeriesetje en haar roze lange jurk. Ze zette ook haar mutsje weer op, want ze had een hekel aan haar kale hoofd. Vandaag zou vast een leuke dag worden. Zij verheugde zich op de kennismaking met de modellen.

Het lcd scherm kwam naar beneden met de tekst erop ‘ vandaag modellendag Janneke”. Al snel verscheen op een van de muren een tekst in roze neon letters “volg je opvoeder’. Er ging een deur in de wand open en Elise kwam stralend binnen. Ik ben nog steeds zo trots op je dat je het gisteren zo goed hebt gedaan op de catwalk, zei ze. Ik heb vanochtend een mooi compliment gekregen van de leiding en dat is dankzij jou meisje van me. Je hebt je beloning helemaal verdiend. Kom, de modellen zijn er al. We gaan kennis met ze maken.

Janneke volgde Elise naar een ruimte waar ze nog niet eerder was geweest. Een wand werd ingenomen door allemaal pashokjes. Op een andere wand hong een groot videoscherm. De overige muren werden helemaal in beslag genomen door grote spiegels. Er zaten drie modellen in lekkere luie stoelen te genieten van een kopje thee.

De modellen waren misschien een paar jaar ouder dan Janneke, maar zagen et veel volwassener uit in hun kleding die bestond uit nauwsluitende strakke rokken met zijden blouses erop. Zij hadden allen lang haar. Het model met prachtige rode krullen stelde zich voor als Natasja. Samantha was het model met stijl zwart haar en Pernilla was blond en droeg haar haar in een paardenstaart. Wat leuk om kennis met je te maken Janneke, zeiden ze in koor. Zij moesten allemaal hebben gezien dat Janneke in werkelijkheid een jongen was, maar ze lieten dat niet merken.

Elise en Janneke mochten er gezellig bij komen zitten en werden geïnformeerd over het verloop van de ochtend. We gaan eerst een video van onze nieuwe collectie bekijken alvorens we met je gaan passen, zei Natasja. Wij hebben een uitgebreide collectie beenmode met bijpassende handschoenen en accessoires zoals zijden sjaals en hoofddoeken. Heb je al eerder panties en kousen gedragen? Janneke moest hevig blozen en toegeven dat het voor haar de eerste keer was. Geen zorgen hoor, zei Natasja, wij helpen je graag bij het passen en bij het maken van de juiste keuzes. Samantha en Pernilla keken Janneke vrolijk lachend aan en leken zich er enorm op te verheugen om een jongen te verkleden in typisch vrouwelijke beenmode en accessoires. Het was Janneke duidelijk dat ze dat al veel vaker hadden gedaan.

Elise werd plotseling weggeroepen, omdat er een andere dringende taak op haar wachtte. Ik kan het vast wel aan jullie overlaten om Janneke van de mooiste beenmode en accessoires te voorzien. Elk van jullie mag een volledige set voor haar uitzoeken, zei ze tegen de modellen.Je kunt helemaal op ons rekenen, zeiden de modellen met een grote smile om hun mond.

Wij gaan elk een paskamer in en leggen de spulletjes voor jou klaar, zeiden de modellen. We laten wel weten als je binnen mag komen.
Janneke wachtte gespannen af. Als eerste riep Pernilla haar binnen in haar paskamer.
De bedoeling is dat wij iets uitzochten passend bij de kleur van ons haar, zei Pernilla, dus ik heb een mooie witte combinatie voor je uitgezocht.
Trek je jurk maar even uit schat en doe je mutsje af, je ondergoed mag je aanhouden hoor.
Janneke deed wat er van haar gevraagd werd. Pernilla pakte een paar witte naadkousen en een wilt jarretelgordeltje en hielp Janneke om de kousen aan haar gordeltje te bevestigen. Ze wreef daarbij even achteloos over Janneke’s roze slipje en zag er tot haar genoegen een flinke bobbel in ontstaan. Ik heb er lange witte satijnen lange handschoenen bij gedaan, zei Pernilla. En ik heb een mooi wit zijden sjaaltje voor je uitgezocht en een wit hoofddoekje, zodat je je kale koppie niet meer ziet. Janneke trok alles aan en moest toen buiten het pashokje voor een van de spiegelwanden gaan staan. Wat vinden jullie van haar meiden, zei Pernilla tegen Natasja en Samantha. Het staat je prachtig Janneke, zeiden de andere modellen.

Pernilla liep voor Jannele uit het pashokje weer in om haar weer uit te kleden. Althans dat verwachtte Janneke, maar in plaats daarvan werd zij wild op haar mond gezoend en greep Pernilla onder haar behaatje naar haar tepeltjes en kraste er stevig over met haar nagels. Tegelijkertijd pakte zij Jannekes geslachtsdeel in haar slipje en begon haar heerlijk af te trekken. Het duurde niet lang voordat Janneke schokkend klaarkwam in haar slipje.

Toen was Samantha aan de beurt om Janneke naar haar pashokje te laten komen. Ze had zwarte hold-up naadkousen voor Janneke klaargelegd met korte tule zwarte handschoentjes erbij en een zwart sjaaltje en een kek strak zwart mutsje.
Toen Janneke alles had aangetrokken, voelde zij dat Samantha haar rok had uitgetrokken. Ze stond in haar luxe zwarte panty voor Janneke en trok het kruis wat naar beneden en ook haar slipje dat eronder zat. Op je knieën, gebood ze Janneke. Samantha duwde haar natte kutje tegen Janneke’s mond en gebood haar om haar met haar mond klaar te laten komen. Dat deed Janneke braaf en als beloning liet Samantha Janneke nog een keer heerlijk klaarkomen in haar slipje.

Als laatste was Janneke welkom in het pashokje van Natasja. Mijn collegaatjes hebben zich aardig met je vermaakt hè, zei ze tegen Janneke toen zij binnenkwam. Maar dat is nog niets vergeleken met wat ik met jou van plan ben.
Janneke moest een rode netpanty aantrekken met latex rode handschoenen tot boven haar ellebogen alsmede een rode zijden halsbandje met een ringetje aan de voorkant en kreeg een rode tulband om haar hoofd.
Trek je roze jurkje maar weer aan, gebiedde Natasja. Zij keek goedkeurend naar Janneke in de spiegel en dwing haar toen om zich om te draaien. Zij opende de rits van Janneke”s jurk en trok Janneke’s panty en slipje onder naar beneden. Toen voelde Janneke iets tegen haar kontje drukken. Natasja had haar eigen rok uitgedaan en daaronder droeg zij een oranje voorbinddildo. Ze pakte wat glijmiddel uit een potje dat zij had meegebracht en smeerde dat met een van haar gehandschoende vingers in het kontje van Janneke en op haar voorbindlul.
Janneke wist niet wat er komen ging toen de dildo hard in haar kontje werd geduwd. Natasja trok Janneke’s jurk weer omhoog en draaide haar met haar gezicht naar de spiegel. Ik ga je nu heerlijk van achteren ik je kontje nemen, meisje en jij gaat daar lekker van genieten.
Janneke voelde dat de kunstlul met flinke stoten in haar kontje op en neer ging en voelde tegelijkertijd een handschoen van Natasja om haar geslacht. De handschoen begon haar geslacht te masseren totdat zij snikkend klaarkwam door de stoten van de dildo aan de achterkant en de bewegingen van de handschoen aan de voorkant. Zij spoot haar jurk vol sperma.

De modellen bedankten Janneke voor een geweldige ochtend met haar en overhandigden elk een tas met de spulletjes die zij voor haar hadden uitgezocht. Daarna verlieten ze de kamer Janneke nog nagenietend achterlatend.

Toen kwam Elise binnen. Toen zij zag dat Janneke’s jurk helemaal besmeurd was met sperma en ook haar slipje werd ze woedend.
Ik kan jou blijkbaar geen moment alleen laten meisje, zij ze. Dat gaat je een flinke straf opleveren ik dacht dat je opvoeding vlekkeloos verliep, maar het tegendeel is letterlijk het geval. Ze bracht Janneke terug naar haar kamer en liet haar daar achter in afwachting van haar straf….

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
18-09-20231Autoproblementeamkeuzeaanbeveling 2x
19-09-20232Ondergoed aantrekkenteamkeuzeaanbeveling
19-09-20233Bovenkleding passenteamkeuzeaanbeveling 2x
20-09-20234Op hakken leren lopenteamkeuzeaanbeveling 2x
21-09-20235De modellendagteamkeuzeaanbeveling 2x
24-09-20236Strafteamkeuzeaanbeveling 3x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
21-09-2023 11:50
21-09-2023 16:29
21-09-2023 16:29
562x


137 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1524 bezoekers.