Hoofdstuk

Verhaal Een eeuwige ontdekkingsreis

Mijn geheim

Hey hallo iedereen,

Een korte anecdote of levenservaring.

Sinds mijn 20ste levensjaar ongeveer heb ik van mezelf ontdekt mijn dromen of wensen, op gebied van het erotische of intieme aspect van het leven, niet waren zoals bij andere mensen.

Ik begon op die leeftijd ongeveer, mits een paar jaar jonger misschien, te fantaseren over een vriendin die graag latex of rubber kledij ( en toebhoren ) draagt. Maar blijkbaar was die " zoektocht " moeilijker dan zelf verwacht. Waarom ? Wel blijkbaar is de wereld van BDSM en/of fetish nog altijd bij veel mensen een taboe als je erover begint. Het is een levensstijl of keuze waarvan mensen vrij zijn om zelf te bepalen. Zonder vanuit een scheve ooghoek bekeken te worden.

Ik draag dit " geheim " al zo'n kleine 30 jaar met me mee. Wat natuurlijk niet voor de hand ligt. Soms weegt dit heel hard door maar mijn doorzettingsvermogen op dit vlak blijf ik volhouden.

Ik zou dolgraag een gelijk gestemde dame van mijn leeftijd of jonger willen ontmoeten om onze deze passie samen mee te delen.Graag in een straal tussen de 20 à 25 km van het Genste. Welke smaak, wensen, dromen ik heb vertel ik liever persoonlijk na een korte kennismaking. Via Instagram, Messenger of gewoon via mail.

Weet wel dat ik geen Submissive ben. Ik heb een vrij dominante kant, maar niet in het gewone dagelijkse leven moet ik gewoon de regels volgen op het werk en de orders of opdrachten van mijn verantwoordelijke opvolgen. Zoals de meeste onder ons denk ik.

Wat kan je onder mijn " dominante " kant verstaan. Wel, ik zal het je vertellen.

Ik zal nooit iemand onrespectvol behandelen. En dan bedoel ik ook nooit. Van nature uit zit dit abslouut niet in mij. Het maakt geen deel uit van mijn persoonlijkheid of karakter. Ik zal het altijd leuk, humoristisch en met een gezond hoekje af aanpakken. Evenals zal ik ook altijd met een code- of stopwoord werken.

Van het hierboven geschreven verhaal droom ik al sinds mijn jongere jaren maar ik blijf met mijn 2 voeten op de grond zonder te veel hoop te koesteren. Ik zie wel wie of wat er op me af komt.

Dikke knuffel en kus
Jurgen
xxx

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
14-09-20231Mijn geheimteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
14-09-2023 18:54
14-09-2023 18:54
00-00-0000 00:00
257x


126 Deelnemers op de site. 19830 Actieve deelnemers. 1096 bezoekers.