Hoofdstuk

Verhaal Lingeriemodel tegen wil en dank

The Ladies Club

Laten we gezellig uitgaan stelden Carla en Claudette voor. Claudette was pas in een geweldige nieuwe club geweest en opperde om daar heen te gaan. Het is wel “ladies only” zei ze, maar ik denk dat wij Coen wel kunnen binnensmokkelen. Dan moeten wij hem echter wel heel “lady like” aankleden, voegde zij eraan toe. Ik heb in de auto nog wel wat kleding die hem heel goed zal staan.
Claudette liep naar haar auto en kwam terug met haar armen vol dameskleding. Laten we eens kijken of er iets bijzit dat je goed past, zei ze. Ik heb vooral grote maten meegenomen. Coen moest zich op zijn bralette met siliconen na helemaal uitkleden. Wacht even, zei Carla, die peniskoker moet je ook aanhouden, want anders komen ze er in de club snel achter dat er iets onvrouwelijks onder je slipje zit.
Coen werd door Carla en Claudette vakkundig aangekleed. Allereerst een sexy, lichtblauw hoge tailleslipje. Daarover moest hij een feestelijke goudkleurige glitterpanty aantrekken. Daarna een bij het slipje passende blauw bhtje. Het geheel werd afgemaakt met een heel strak zittend lichtblauw latex jurkje waarin zijn cup D borsten fier naar voren staken. Het geheel werd afgemaakt met strakke blauwe latex laarzen tot net onder de knie.
Beide vrouwen keken met opgewonden blikken naar Coen. Je bent echt om op te eten zo, zei Carla. Claudette merkte bijdehand op dat hij helemaal klaar was voor hun “ladies night”.
Toen was het tijd voor de echte dames om zich om te kleden. We doen geen slipjes aan Coen, zei Carla schalks en jij mag als enige vanavond onder onze rokjes voelen. Beide vrouwen kleedden zich hetzelfde aan in zwarte kanten body’s met jarretelles eraan en bijpassende zwarte naadkousen. Daarop hele korte goudkleurige plissérokjes. Hun voeten werden in gouden pumps met glittertjes erop en met hoge stiletto hakken gestoken.
Nog even onze lippenstift bijwerken en dan zijn we er helemaal klaar voor, zeiden de meiden in koor. Die van jou ook Coen, zei Carla, had ik je al gezegd dat die roze lippenstift prachtig bij de kleur van je gezicht en ogen staat?

Ze belden een taxi en stapten met z’n drieën in. De taxichauffeur keek verlekkerd naar de drie vrouwen en had helemaal niet door dat er een man tussen zat. Bij de ingang van de Ladies Club hadden ze geen enkel probleem om binnen te komen. Zij werden allerhartelijkst begroet door het personeel en een opwindende avond toegewenst. Dat gaat wel lukken, zei Carla met een knipoog naar Coen. Claudette vond dat bijzonder grappig en terwijl zij uitdagend naar hem lachte ging zij met haar hand onder zijn jurkje en greep ze met haar lange nagels naar zijn slipje. Terwijl ze naar binnen liepen wreef ze heerlijk over zijn piemel die ondanks de peniskoker een zichtbare bobbel veroorzaakte in zijn jurkje. Dat vind je lekker hè, fluisterde ze in Coen zijn oor. Carla had gezien wat er gebeurde en wisselde blikken van verstandhouding uit met haar vriendin.
Kom, laten we lekker gaan dansen met z’n drieën, stelde Carla voor. Daar wordt ik altijd zo door opgegeild. Zo gezegd zo gedaan. Coen werd bijna over zijn hoge hakken struikelend naar de dansvloer getrokken. De vrouwen gingen helemaal los op de muziek. Toen er een rustig, zwoel plaatje werd opgezet gingen de vrouwen voor en achter Coen staan en drukten hun lichamen tegen zijn kontje en zijn pik. Ze maakten langzame, kronkelende bewegingen tot Coen helemaal gek van opwinding werd. Hij was blij toen het nummer was afgelopen want zijn stijve werd akelig pijnlijk in de nauwe peniskoker.
Ze zochten een lounge bank op om even op uit te rusten en Coen bood aan om wat te drinken te halen. Echt de galante man, zei Carla, maar vandaag ben je toch een van ons. Ik ga wel even hoor.
Carla liep naar de bar en Claudette maakte van die gelegenheid gebruik om de handen van Coen op haar borsten te leggen. Kom, wrijf er eens lekker over, zei ze. Coen deed wat er van hem gevraagd werd en voelde haar tepels door de dunne stof van haar body stijf worden. Knijp eens lekker in mijn tepels schat, fluisterde ze. Coen kwijtte zich voor overgave aan zijn taak en had daardoor niet in de gaten dat Carla was teruggekomen met hun drankjes.
Zo, zijn we lekker bezig, zei ze zo hard dat verouwelijk om hun heen opkeken om te zien wat er gaande was. Carla ging achter Coen op de bank zitten en greep hem met beide handen in zijn kruis. Ze bezorgde hem een heerlijk gevoel, maar het was nog veel lekkerder geweest zonder die ellendige peniskoker.
Coen moest een hand onder het rokje van Carla steken en zijn andere hand onder het rokje van Claudette. Hij vond het heerlijk om met zijn vingers over hun blote kutjes te wrijven en hij voelde hoe nat zij beiden waren geworden. Zittend op bank met twee heerlijke vrouwen om zich heen, voelde hij zich de prins (of prinses?) te rijk. Hij liet beide vrouwen onder zijn handen heerlijk klaarkomen.
Oh, ik ben zo ontzettend geil geworden, zei Claudette. Laten we naar mijn huis gaan voor een heerlijk triotje. Dat vonden ze allemaal een heel goed idee….

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
11-09-20231De uitnodiging voor de lingerie showteamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-20232De voorbereiding voor de lingerieshowteamkeuzeaanbeveling 2x
13-09-20233Time for the showteamkeuzeaanbeveling 2x
14-09-20234The Ladies Clubteamkeuzeaanbeveling 2x
15-09-20235Het triotjeteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
14-09-2023 10:38
14-09-2023 11:30
14-09-2023 11:29
456x


129 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1213 bezoekers.