Hoofdstuk

Verhaal Lingeriemodel tegen wil en dank

De uitnodiging voor de lingerie show

Coen had zijn vriendin Carla een paar maanden geleden leren kennen via een dating site. Hij was stapelgek op haar. Eigenlijk had hij nog steeds het gevoel dat zij te hoog gegrepen was voor hem. Zij was model bij een bekend modellenbureau en er stonden regelmatig foto’s van haar in modebladen. Ze was ook een gevraagd model voor allerlei fashion shows en events. Coen kende die wereld helemaal niet voordat hij haar had ontmoet, maar hij was nu al een aantal keren met haar mee geweest naar evenementen en erg onder de indruk geraakt van haar en andere modellen.

Carla zag er altijd fantastisch uit en kreeg veel aandacht van mannen, maar Coen was niet jaloers en altijd heel complimenteus over haar. Hij was als een blok voor haar gevallen, zowel voor haar uiterlijk als voor haar zelfverzekerde en toch heel vrouwelijke uitstraling. Als hij naast haar liep, kon hij zijn ogen niet van haar afhouden. Zij droeg allemaal dure kleding, lingerie en beenmode van bekende merken. Sinds zij zijn vriendin was geworden, lag zijn huis vol met super vrouwelijke kleding. Carla was geraffineerd genoeg om te weten wat voor uitwerking haar kleding en uitstraling op Coen had en vond het leuk om hem daarmee uit te dagen en te plagen als hij verlegen werd in haar nabijheid.

Dit keer had Carla hem uitgenodigd voor een lingerieshow van een intieme vriendin van haar. Claudette, zo heette haar vriendin, had een eigen, zeer succesvol lingeriemerk en organiseerde regelmatig lingerieshows voor klanten van haar. Carla droeg zelf ook lingerie van Claudette en ze had Coen al een paar keer een privé showtje gegeven, waardoor hij enorm geil geworden was. Carla vond het geweldig hoe hij op haar reageerde als zij sexy kleding en lingerie droeg en genoot ervan om daarna seks met hem te hebben. Hij was dan extra lekker in bed.

Claudette had Carla en Coen gevraagd om een aantal uren voordat de show zou beginnen aanwezig te zijn om de voorbereidingen te kunnen zien en alvast een voorproefje te krijgen van wat er allemaal nieuw was in haar collectie. Daar hadden zij natuurlijk geen nee tegen gezegd.

Maar toen ze binnenkwamen in het gebouw waar de lingerie show werd gehouden en Claudette begroetten, merkten ze direct aan haar dat er iets niet in orde was. Claudette was enorm gestressed. Carla vroeg haar wat er aan de hand was en of zij misschien kon helpen. Je gelooft het niet, zei Claudette. Zo’n belangrijke show en uitgerekend nu zijn twee modellen plotseling ziek geworden. Ik weet niet waar ik op het laatste moment modellen moet regelen. Ze was helemaal in paniek.

Geen zorgen Claudette, zei Carla, ik bied mij hierbij aan als model. Ik vind het geweldig om eens in jouw show te lopen. Ik vond het jammer dat je mij niet eerder hebt gevraagd.
Je hebt al zoveel werk, zei Claudette, daarom wilde ik je daar niet mee belasten, maar nu zou je mij wel enorm uit de brand helpen. Natuurlijk schat doe ik toch graag voor je, zei Carla enthousiast. Alleen heb ik ook nog een “maatje meer” model nodig, zei Claudette en daarvoor komt niemand in aanmerking. Nou, daar weet ik ook wel iets op zei Carla, wat dacht je van Coen?
Coen verslikte zich in het drankje dat hij zojuist had gekregen en liep helemaal rood aan. Coen kan met wat aanpassingen best voor een stevige vrouw doorgaan, zei Carla, en ik weet dat hij lingerie leuk vindt, want hij heeft er een meer dan gezonde belangstelling voor als ik het draag en ik heb hem ook betrapt dat hij af en toe mijn slipjes uit de wasmand haalt. Wat hij daar mee doet, weet ik niet, maar ik neem aan dat het iets erotisch is. Coen werd nu helemaal knalrood. We zijn hier toch met meiden onder elkaar? Je geheim blijft onder ons toch, zei Carla ondeugend en ze knipoogde naar Claudette die opeens met heel andere ogen naar Coen keek.

Carla en Claudette gaven Coen geen kans om er nog onderuit te komen. Kom mee, zei Claudette, de andere modellen zijn al begonnen met de voorbereiding. We moeten opschieten, want bij Coen is wel een beetje extra werk nodig om een geloofwaardig lingeriemodel van hem te maken….

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
11-09-20231De uitnodiging voor de lingerie showteamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-20232De voorbereiding voor de lingerieshowteamkeuzeaanbeveling 2x
13-09-20233Time for the showteamkeuzeaanbeveling 2x
14-09-20234The Ladies Clubteamkeuzeaanbeveling 2x
15-09-20235Het triotjeteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
11-09-2023 16:26
11-09-2023 18:53
11-09-2023 18:53
518x


136 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1584 bezoekers.