Hoofdstuk

Verhaal mijn ervaring met 10 vrouwen......

10 vrouwen of......?

Mijn ervaring met 10 vrouwen (SM)
Ik ben een man van 38 en ik heb mijn hele leven al fantasieën over SM. En 37 jaar heb ik daar niets mee gedaan, maar 6 maande geleden kriebelde het wel heel erg, dus ik ben twee keer naar een commercieel meesteres geweest. Heel spannend, heel eng want ik werd geblinddoekt, vastgebonden, kreeg een dildo in mijn achterste en moest de laarzen van een meesteres aflikken. Zelfs mijn billen werden geslagen met diverse soorten zwepen. De naam daarvan ben ik allemaal vergeten. Het was spannend opwindend en vernederend tegelijkertijd. Ik kwam er via de Fetlife site achter dat er niet ver bij mij vandaan een SM club was, Phee’s, in Zaandam.
Op een mooie Zaterdagavond heb ik dus de stoute schoenen aangetrokken en ben daar naar toe gegaan, zonder echt te weten wat me te wachten stond. Daar aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen door Phedre, de beheerster van de club. Ik was vroeg dus ze had ruim de tijd om mij een rondleiding te geven. Uiteindelijk zat ik aan de bar nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren. Het is geen commerciële club dus of ik wat mee zou maken en of er iemand met mij zou doen.
Er kwam een man binnen, samen met een kleine rondborstige vrouw, rossig haar en een grote brede grijns en blauwe ogen. Ze kleden zich boven om en de man had nu opeens een doktersoutfit aan, de dame een corset dat haar volumeuze borsten naar boven duwde en waar ik mijn ogen niet van af kon houden. De had een strenge bril op maar lachte vriendelijk. Ik raakte in gesprek met de dokter die vertelde over zijn ervaring en die vroeg naar mijn ervaring en fantasieën. Toen vroeg hij opeens ik ik wat wilde doen. IK ben 200% hetro dus ik spartelde tegen, maar hij legde uit dat zijn vriendin (met de grote boezem) iets met mij zou doen en hij haar zou assisteren. Ik twijfelde maar de spottende grijns, haar blauwe ogen en het idee van haar boezem deed mij toch “ja” zeggen.
De dokter legde een plaat op een massagetafel en ik moet daarop gaan liggen. Ik kleedde mezelf uit en ging liggen. De dokter vroeg nog een assistente erbij. Ik werd met 28 bandjes vast gebonden en dat is heeeeel vast. Er ging zelfs een band over mijn hoofd. Een de dokter gaf alleen aanwijzingen.
Maar toen….kwam er een kist. Die ging over mijn hoofd. Er zat schuimrubber aan de binnenkant dus ik kon alleen mezelf horen. Gelukkig zat er ook een ademopening in, en van daaruit hoorde ik de stem van de dame met de blauwe ogen. Ze vroeg of ik goed lag en direct daarna voelde ik een hand op mijn piemel. En….zo snel al s die hand er lag was hij ook weer weg. Had ik het goed gevoeld. De dame vroeg ”voelde je die” en zodra ik “ja” had gezegd voelde ik weer een hand. Anders, gek. Ik moets nadenken wat ik voelde en na even nadenken “een hand met een latex handschoen”. Maar voordat ik dat bedacht had werd de hand vervangen door een ander: niet glad en zacht maar ruw en hand. Vele verschillende handen volgenden en mijn piemel regeerde. De blauwe ogen vroeg steeds “voel je dat” maar voordat ik kon antwoorden was er weer iets anders. Ik ging in rap tempo naar een hoogtepunt toe.
De blauwe ogen stond waarschijnlijk met haar oren boven het ademgat want ze vroeg steeds of het lekker was. Ik kon me niet inhouden, ik rukte aan de banden maar oeffffffff, opeens waren er twee handen met ijsklontjes op mijn piemel. Eeen ijskoude schok, waarvan mijn erectie snel verdween.
Mijn piemel werd afgedroogd en het verhaal begon overnieuw. Meer handen die mijn pik pakten, trokken, knepen, en nog veel meer. Het ijs was weg dus mijn pik kwam weer rap tot leven. Nog meer handen en ook iets van een vibrator. IK voelde mijn benen shaken, ik zuchtte diep en……..weer dat ijs. Dat verschrikkelijke ijs. Ik zat 1 seconden voor een heftig orgasme en dat werd even vakkkundig in de ijskast gezet.
Afdrogen en weer handen. Die handen volgende elkaar snel op, blote handen, latex handschoenen, massage handschoenen, werkhandschoenen. Opeens hoorde ik een andere stem dan de blauwe ogen. Het was de stem van de dokter. Hij vroeg of het aangenaam was terwijl er handen aan mijn piemel zaten. Ik kon alleen maar hyperventileren. Hoe kan je dan antwoorden. Hij vroeg hoeveel verschillende handen ik voelde: 5-6. Niet goed antwoorde hij. Het tempo van de handen ging omhoog, mijn pik ook en waar ik al bang voor was weer het ijs.
Weer van voren af aan, afdrogen, handen, pik omhoog. Ik was bang dat het ijs weer zou komen, dus ik hoorde mezelf zeggen door het ademgat “mag ik alstublief klaarkomen”. “Ik zal het aan de dames vragen, maar pas als je goed voelt hoeveel handen er aan je lijf zitten”. Die handen zaten nu overal aan mijn lijf, ze streelden knepen, ik was nog nooit door zoveel handen aangeraakt. De dokter bleef maar vragen “ hoeveel mensen raken je aan?”. 3-4?. Niet genoeg. De handen waren overal. 5-6??. Ik hoorde dokter zeggen dat het beter moest anders weer “ijs”. 7-8? Weer niet goed. Een gok: 10. Toen werden die handen opeens heel doelgericht. Ik ging klaarkomen.Ik probeerde de banden te breken, ik hyperventileerde, ik gilde. De handen stopten niet. Ik denk dat ze me buiten konden horen, zo heftig, zo gevoelig, zo gemeen, zo lekker.
De handen waren weg. De kist werd van mijn hoofd gehaald. Ik keek om me heen: 10 vrouwen stonden met een hele grote grijns om de plank waarop ik nog steeds vast lag. Ik werd door de blauwoog los gemaakt en zag dokter Bob aan de bar zitten. Ik ging totaal uitgeput onder de douche. Ik was gesloopt. Zooooo anders als bij een commerciele meesteres. Op mijn eerste openbare SM avond 10 vrouwen die iets met mij deden…..en wat.
Na de douche vroeg dokter Bob of hij de 10 dames goed geregeld had. Ik kon alleen maar “ja” stamelen. “Nou dan mag je een verslag schrijven over je ervaring. Weer een wat anders een verslag van een man”.
Dokter Bob, ik hoop dat u tevreden bent over mijn verslag. Wilt u de groeten doen aan de vrouw met de blauwe ogen
Groet
B.

De visie van de dokter
Op zaterdag knutselde ik mijn tweede bodyboard in elkaar, Zagen, schoeven, schuren, gewoon een leuk knutsel object. Mijn eerste had ik de week ervoor verkocht aan een commercieel meesteres. Uiteraard was de tweede beter doordacht, beter van maat en…..hij had een geluidsdempende kist voor over het hoofd van het slachtoffer.
17.00…klaar. En toen wilde ik hem natuurlijk gebruiken. Een paar speelvriendinnetjes gebeld en de dame met de blauwe ogen vertelde mij ”ik wil iets “dominants” doen met een man”. Plank achterin de auto, douchen, koffertje ingepakt en samen met blauwoog naar Phee’s. Daar raakte ik met B aan de praat aan de bar. Totaal onervaren, mooie uitdaging. Wil je op de plank?? “ja maar ik ben hetro”. Gelukkig ik ook.
B vastgesnoerd op de plank, kist over zijn kop, handschoentjes aan voor blauwoog, Phee en mij. 6 verschillende handschoentjes, 6 handen…. Genoeg dus. Terwijl het spelletje vorderde ging ik natuurlijk even aan alle dames die in de club aanwezig waren vragen of ze 30 seconden mee wilden doen.
1 Plank, 1 slachtoffer die dacht dat er heel veel mensen aan zijn lijf zaten, 10 dames om de plank, een heel heftig orgasme (ja, de banden en oogjes van de bodyboard waren sterk genoeg).
Ik ging aan de bar zitten. Kist van zijn hoofd, hij keek en …… de 10 dames gingen in z’n hoofd. Een van de leukste mindfucks die ik ooit gedaan heb. “Mijn ervaring met 10 dames” was in werkelijkheid “mijn ervaring met twee dames”
Ik heb bij het lezen van zijn verslag een grote grijns op mijn kop. Zo zie je maar dat je pret van een dominant heel iets anders is dan de pret van het slachtoffer

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
06-09-2023110 vrouwen of......?teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
06-09-2023 11:54
06-09-2023 11:54
06-09-2023 11:56
364x


96 Deelnemers op de site. 19828 Actieve deelnemers. 1018 bezoekers.