Hoofdstuk

Verhaal Fuck all

Ontwaken

Ze appte Miriam. "Meid, je weet niet wat je gedaan hebt. Sinds ons gesprek gisteravond en het filmpje dat je stuurde..." Lynn dacht even na en appte toen "Kom maar op met die verrassing, ik heb inderdaad wat jaren in te halen."
Shit, verzonden. Nu kon ze niet meer terug. Of wel, maar dat wilde ze niet. Snel legde ze haar telefoon weg. Verder met haar dag. Was erin stoppen, dan boodschappen doen en tja, wat dan. Echt plannen voor deze zaterdag had ze niet. Normaal ging ze even wandelen, bij haar moeder langs of voor de tv hangen. Nu...nu bedacht ze dat ze ook het andere "speelgoed" nog wel kon testen weer. Te beginnen met die buttplug. Zou ze die nog in krijgen?
Bij de was kreeg ze nog een idee: wasknjjpers. Ze ontblootte haar borsten en zette er op iedere tepel twee knijpers. Daarna ging ze de was erin doen. Oef, ze tikte daarbij af en toe met haar armen tegen de knijpers. Pijnlijk, lekker. Daarna ging ze nog een was afhalen. Hierbij bleven de knijpers af en toe haken aan het wasrek. De pijnscheuten trokken door naar haar kut. Oh wat was dit lekker weer, beetje spelen. Ze voelde haar sexuele drive weer.

Klaar met de was liep ze naar haar slaapkamer. Nog even die vibrator...dan ga ik daarna boodschappen doen. Al snel lag ze weer te genieten en trok ze de knijpers eraf, wat een extra impuls gaf. Ze masseerde haar pijnlijke tepels waar nu het bloed weer door ging stromen.

Een half uur later zat ze op haar fiets in een rok, zonder slip, met buttplug. Lynn had het gevoel dat ze een ontbrekend stukje van zichzelf weer had gevonden. Ze had een lach op haar gezicht en groette de bekenden die ze tegen kwam op haar route en in de supermarkt.
"Hey, Lynn. Ook boodschappen aan het doen?"
Het was Pieter, een gymleraar op de oude school van haar dochter, die ook hier in de buurt woonde. Ze kwamen elkaar zo af en toe tegen en maakten een kort praatje. "Hi Pieter, ja helaas komt het eten nog steeds niet vanzelf aanwandelen bij mij thuis."
"Hoe gaat het met je, je ziet er goed uit. Je straalt zelfs een beetje." Lynn moest glimlachen en bedacht 'hij moest eens weten'. "Ja, eh, ja het gaat ook goed met me. Ik heb gisteren een leuke avond gehad met een oude vriendin. Het was weer fijn om er eens uit te zijn."
"Als je het leuk vindt, wil ik je ook wel eens mee uit nemen hoor" zei hij met een knipoog.
Lynn zou dit normaal meteen afwimpelen, maar nu zei ze: "Nou, misschien wel een keer gezellig binnenkort. Bel me maar eens. Geef je telefoon, dan zet ik mijn nummer er in en kijk maar wanneer je dan zin hebt. " In Lynn's gedachten ging het er achteraan 'zin in lekkere sex', maar dat sprak ze uiteraard niet uit. Oeh, ze voelde wat tussen haar benen nat worden en aan die plug werd ze ook weer herinnerd. Hihi, stond ze hier voor hem soppend, zonder slip, met plug en hij had niks door. Hij moest eens weten.
"Leuk, ja, ik bel je zeker snel dan. Lijkt me erg gezellig om eens wat te gaan drinken ofzo en uitgebreider met je te kunnen praten." "Ja, mij ook. Ik ga weer even verder. Doei."

Drinken? Praten? Lynn had nu meer zin in andere dingen met hem te doen dan dat. Tijd in te halen. Liefst had ze hem nu al mee genomen naar haar huis en hem daar besprongen, maar dat leek haar wat zot. Ze moest lachen om zichzelf. Zie mij nu, gisteren nog een preutse trut, vandaag een losgeslagen nymfomaan. Die Miriam had er geen idee van wat ze in haar had losgemaakt. Wat was ze blij dat ze haar weer in haar leven had om haar eraan te herinneren, wie ze werkelijk was...een onverzadigbare slet, grapte ze in zichzelf. Snel weer naar huis om weer even die vibrator erin te stoppen. Ze was weer geil geworden en had behoefte aan ontlading.

De rest van de dag was ze bezig geweest. Niet met het huishouden...ja, ook wel wat, maar ook daarbij had ze haar pleziertjes bedacht: beetje porno aan tijdens de afwas, zichzelf tussen het wassen door vingeren, de vibrator in haar kont terwijl ze tv keek en zichzelf vingerde. Tegen de tijd dat ze aan het avondeten begon, was ze nog steeds geil. Het leek wel of alle onderdrukte seksuele gevoelens van de afgelopen jaren in ene vrij kwamen.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
16-08-20231Drie jaarteamkeuzeaanbeveling 7x
05-09-20232Ontwakenteamkeuzeaanbeveling 3x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 3x
05-09-2023 23:31
05-09-2023 23:31
05-09-2023 23:34
410x


125 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1285 bezoekers.