Hoofdstuk

Verhaal Een paar dagen weg

Monica

Ik stond onder de douche, genoot van de heerlijke warme straal water. In mijn gedachten speelde de man die mij vandaag ontmaagde nog steeds een flinke rol. Zoals Mevrouw zei, kan ik vanaf nu door mannen in mijn kutje worden genomen op momenten dat Zij dat wil. Dat gaf me enerzijds een supervrouwelijk gevoel, anderzijds speelt het feit dat ik als saskia altijd heb gezegd lesbisch te zijn. Ben ik dan toch een beetje bi-schierig? Vandaag kwam het ultieme antwoord.

Ik droogde me af, een flacon body lotion stond klaar om me in te smeren, mijn billen ‘zogen’ de lotion als het ware op. Heerlijk was dat. Ik keek in de spiegel en zag dat mijn billen nog wel rood waren, maar van een branderig gevoel was geen sprake meer.

Ik liep naar de slaapkamer waar Mevrouw een setje kleding had klaargelegd. Ik was niet verbaasd over de kleur. Mevrouw vond tijdens de laatste sessie mijn rode legging leuk genoeg om samen even een wandeling te maken. Dat was heerlijk, ik voelde me veilig in de aanwezigheid van Mevrouw.

De neergelegde kleding was dus rood. Het was een kort leren jurkje met een vetersluiting op de rug en een rits aan de voorzijde. Verder een zwarte tanga slip met opening aan de achterzijde, een jarretels gordel met maar liefst 14 sluitingen, 7 aan elke zijde en mooie zwarte kousen, glanzend met naad. En om het geheel af te kleden rode laarsjes met een hak van zeker 6 cm. En natuurlijk mijn cup D borsten.

Een briefje naast de kleding vertelde me dat ik mijn korte pruik moest opzetten en me beperkt op moest maken. Dus geen zware foundation, wel lippenstift, knalrood en dito nagellak.

Ik ging aan de slag en was zeker drie kwartier bezig. Ik dacht aan het feit dat vrouwen altijd zoveel werk hebben in de badkamer. Nu betrapte ik mezelf erop dat ik ook minstens net zoveel tijd besteedde aan mijn uiterlijk. Toen ik eindelijk klaar was, vroeg ik of ik me mocht laten zien. Mevrouw zei: “Ja, kom maar naar de woonkamer, dan zal ik je keuren.”

Bekijks bij ‘Zij aan Zij’

Ze keek met zichtbare opwinding uit Haar ogen en zei: “O Saskia, wal zal je een bekijks hebben bij ‘Zij aan Zij’. Ik geniet er nu al van. Ik heb net een kamer gereserveerd. We vertrekken zo, dan kunnen we voordat we wat gaan eten eerst rustig genieten van een drankje.” Ik dacht aan ‘een kamer’, wat Ze daarmee bedoelde werd later duidelijk.

Ik kreeg nu geen halsband om. Mevrouw zelf was in het zwart gekleed, zwart positioneerde in mijn gevoel haar dominantie over ‘mij als sletje’, maar dat wist ik niet zeker. Ze was mooi en ook zeker spannend gekleed.

Eenmaal bij ‘Zij aan Zij’, volgde ik Haar. De vrouw van ‘Zij aan Zij’ met wie ik al eerder ‘kennis had gemaakt’, keek naar me en zei: “Zo saskia, dat wil hier vandaag dus de slet uithangen. Dat komt goed uit, ik heb een tafeltje voor drie, de derde gast stuur ik zo naar jullie toe.” Mevrouw moest lachen en wist kennelijk wat er ging gebeuren. Ik dus niet.

Wijn voor Mevrouw

“Ga zitten saskia,” was de duidelijke opdracht. Ik ging zitten aan de kant van de tafel waar twee stoelen stonden, Mevrouw ging zitten aan de kant waar één stoel stond, tegenover me. Mevrouw bestelde een glas wijn voor Haarzelf en voor mij een glas water. Ik keek wat verbaasd. Dat zag Mevrouw en zei: “Jij moet nog aan het werk, alcohol heeft daarop een slechte invloed.” Ik nam het opgelegde advies gelaten aan. Ik had best wel trek in een lekker glas wijn na alle belevenissen van die middag. Maar Mevrouw bepaalt uiteindelijk.

Monica

Mevrouw keek mij glimlachend aan bij Haar eerste slokje wijn. Ik wilde net een slokje water nemen, toen er een oogverblindend mooie vrouw bij onze tafel kwam staan. Mevrouw zei: “Welkom Monica, ga lekker zitten.” Ze zei met een beetje zwoele stem: “Dank Mevrouw, leuk U hier te mogen ontmoeten.” Monica keek naar me en zei: “Jij moet saskia zijn.” Ik zei een beetje verlegen, onder de indruk van haar schoonheid: “Ja, dat ben ik.” Ik stak mijn hand uit en kreeg haar hand aangeboden, waaruit ik opmaakte dat ze een handkus wilde. Mevrouw moest lachen en zei: “Nou, hiermee breken we het ijs….”

“Wat wil je drinken Monica?,” vroeg Mevrouw en ze antwoordde ook wel zin te hebben in een glas wijn. Wederom was ik teleurgesteld dat ik alleen maar water mocht drinken.

Rechterhand

Monica had al snel geen enkele aarzeling. Ze liet haar rechterhand onder de tafel op mijn been terecht liet komen en begon een beetje te strelen. Mevrouw wreef met haar pumps over mijn kousen. Ik kreeg het warm van hetgeen zo plotseling gebeurde. Dat ging een tijdje zo door, ik kreeg een beetje rode wangen en Mevrouw zei lachend: “Saskia, ik had toch gezegd dat je je niet te zwaar mocht opmaken. Je wangen zijn helemaal rood.” Ik wist niet wat ik moest zeggen en slikte een beetje ongemakkelijk een slokje water weg. Monica ging met haar hand omhoog en bereikte voorzichtig mijn piemel in de tanga, die ze er behendig uithaalde. Mijn piemel reageerde meteen. Ze pakte mijn linker hand en legde mijn hand op haar been. Zij had een extreem kort zwart rokje aan. Het duurde niet lang of ze positioneerde mijn hand in haar kruis. Toen kreeg ik het antwoord op mijn aarzeling rondom haar wat zwoele stem. Monica was een transgender, een prachtige vrouw met erg mooie borsten en dus wat ‘extra’s’ tussen haar benen. Als het al kon toonde ik me nog roder dan al het geval was. “Is er iets saskia?,” vroeg Mevrouw. Ik kreeg niets uit mijn mond, die zelfs droog aanvoelde.

Monica had geen slipje aan, ik zat ineens met haar piemel in mijn hand en die groeide snel. Ik was uitermate verbaasd over mijn eigen gedrag. Ik begon met de piemel van Monica te spelen. Helemaal geen schrikreactie, niets van afwijzing, ik vond het tot mijn eigen verbazing heerlijk. Haar piemel voelde heerlijk warm aan en groeide in mijn hand. Hetzelfde gebeurde bij mij. Mevrouw keek met interesse naar hetgeen tegenover Haar aan tafel plaatsvond en probeerde met haar pumps ook mijn kruis te bereiken.

Bittergarnituur

De vrouw van ‘Zij aan Zij’ kwam even aan tafel vragen of we wat te eten wilden bestellen. Ze had drie menukaarten meegenomen. Mevrouw zei meteen dat een royale bittergarnituur voor nu wel even voldoende was. De vrouw glimlachte en zei: “Ja, dat begrijp ik, jullie zijn lekker bezig.”

Na ca. 10 minuten kwamen een heleboel lekkere hapjes, geserveerd op een mooie schaal. Ik had best wel trek gekregen. De aanrakingen die mijn lusten opwekten, vergden kennelijk energie en mijn maag vroeg om vulling. We konden geen genoeg van elkaar krijgen en Mevrouw zag hoe ik genoot. Ineens zei Ze: “Zou je Monica niet even bedanken voor hetgeen ze nu met je doet?” Ik schrok van de vraag en keek wisselend Mevrouw en Monica aan. Monica begon te lachen en zei tegen Mevrouw: “We mogen elkaar bedanken denk ik, we hebben kennelijk allebei het gevoel dat we zover zijn.”

Mevrouw: “In dat geval eten we onze hapjes op en gaan we naar boven.” Monica liet me los en ik ongemerkt haar ook. Mevrouw liet haar pump naar beneden glijden. We glimlachten en pakten ter afleiding allemaal een hapje. De vrouw van ‘Zij aan Zij’ kwam nog even langs en zei: “De kamer is klaar, dus als jullie zover zijn, dan kunnen jullie naar boven.” Nu begreep ik wat Mevrouw met kamer bedoelde.

Kamers

We zaten nog zeker een half uurtje aan tafel totdat de hapjes en de drankjes op waren. Mevrouw gaf mij het signaal op te staan en Haar te volgen. Monica liep achter me. Boven aan de trap zag ik een gang met aan weerszijden een aantal deuren. Het leek dus een soort pension met een beperkt aantal kamers. Boven een paar kamers brandde een rood lampje.

We liepen kamer 3 in. Mevrouw deed de deur aan de binnenkant op slot. In de kamer stond een groot bed met een latex onderlaken. Daarnaast een imposante stoel. Mevrouw ging erin zitten. Ik stond ik afwachting van instructies. Zo was ik dat gewend. Mevrouw keek ons beiden aan en zei uiteindelijk: “Saskia, ik ken al geruime tijd jouw wens dat je heel graag een lesbische slet wilt zijn. Klopt dat nog steeds?” Ik zei zonder twijfel: “Ja Mevrouw, dat is een wens die ik al heel lang heb.” Ik was verbaasd over mijn vastberadenheid in mijn antwoord. Mevrouw vervolgde met: “Je hebt vanmiddag ervaren hoe het was om genomen te worden door een piemel van een man. Hoe vond je dat?” Wederom een rechtsreeks antwoord zonder aarzeling: “Ik vond dat heerlijk Mevrouw.” “Goed sletje, ik vermoed dat je de combinatie die je nu ziet in Monica het ultieme genot zal brengen. Wat denk je zelf sletje?” Ik keek nu wat verlegen naar Monica, die me een geile glimlach toewierp. Ik zei: “Ja Mevrouw, ik denk dat ik dat heel fijn zal vinden.”

Vrijen

Mevrouw zei: “OK, dan wil ik nu dat jullie beiden op bed gaan liggen en als vrouwen gaan vrijen, met alle mogelijke vormen van opwinding die maar te bedenken zijn. Er is echter één maar.”

Het bleef stil, uiteindelijk zei Mevrouw: “Kijk me diep in mijn ogen saskia.” Ik deed wat Mevrouw vroeg. “Na elke vrijpartij die ik jou vanaf nu met Monica gun, komt een strafsessie voor Mijn plezier. Ik wil dat je blijft voelen dat Ik bepaal wat je mag. Je krijgt straks alle gegevens van Monica, zodat het je makkelijk wordt gemaakt om contact met haar op te nemen. Ze zal alles toestaan wat jij als lesbisch sletje maar ook zou kunnen wensen. Maar weet één ding, voor alles wat je met haar doet, zal je door Mij gestraft worden. Zij rapporteert aan Mij en de gevolgen zullen intens zijn. Want Mijn genot gaat boven alles. Begrepen sletje?” Ik zei: Ja Mevrouw, dat begrijp ik.” Mevrouw had nog een aanvulling: “Mocht je je lichamelijke gevoelens niet kunnen bedwingen en dat deze gevoelens resulteren in een orgasme, dan zal Monica dat direct aan Mij melden. En dan zijn de extra gevolgen voor jouw rekening.” Ze accentueerde het woord ‘extra’.

Ik was even van mijn stuk gebracht door de dominantie van Mevrouw. “Jullie hebben een uur om elkaar te verwennen. Daarna gaat Monica weg. Wij gaan vervolgens naar het Boshuisje en daar begint dan je eerste strafsessie. De intensiteit zal afhankelijk zijn van de kwaliteit van jullie spel in het komende uur. Dus doe je uiterste best slet. Waar wacht je nog op?”

Monica begon met uitkleden, ik deed hetzelfde. Monica zei tussendoor: “Saskia, doe je beha niet uit, ik wil je borsten zien en voelen.” Toen ik mijn leren jurkje had uitgetrokken, keek ze naar me en zei verheerlijkt: “Nou schat je lingerie is om af te likken, lekker aanhouden dus.”

Toen we beiden klaar stonden, waren er twee piemels in opperste staat van opwinding. Mevrouw glimlachte veelzeggend. We gingen op bed liggen. Monica streelde mijn mond. Omdat ik nog niet goed wist waarmee ik zou beginnen, deed ik hetzelfde. Ik voelde haar zachte gezicht, mijn hand ging naar haar haren, ik aaide haar zachtjes en kreunde lichtjes. Monica streelde mijn borsten en gaf me een complimentje voor mijn cup D. We betastten elkaars lichamen en als vanzelf begon het ‘in elkaar kronkelen’. Ik voelde haar zachte benen over mijn benen komen, ze kwam op me liggen en spreidde mijn armen. Voor ik er erg in had, maakte Mevrouw mijn armen vast aan het bed. Mijn enkels volgden snel. Monica begon me te zoenen, ik reageerde gewillig, ik werd bloedgeil van opwinding. Ze raakte me overal aan, behalve mijn op spanning staande piemel. Ik kon vanwege mijn restricties niets aanraken, ik kon hooguit haar gepassioneerde zoenen beantwoorden, hetgeen ik maar al te graag deed.

Omdraaien

Na verloop van tijd zei Mevrouw: “We gaan haar maar eens omdraaien Monica. Tijd voor het echte werk.” Ik werd losgemaakt en ging op mijn buik liggen. Weer werden mijn polsen en enkels vastgemaakt. Monica begon me in mijn nek te kussen en streelde mijn rug. Toen ze mijn stuitje voorbij was, kreeg ze van Mevrouw een flesje aangereikt. Ik voelde de vloeistof - ik denk dat het olie was - over mijn billen en mijn 'vagina' verdeeld worden. Monica masseerde me heerlijk. Ik droomde bijna weg van genot. Ineens voelde ik Monica’s mannelijke speelgoed vlak voor mijn 'vagina'. Ze ging vervolgens heerlijk naar binnen dat ik kreunde van genot. Ze begon me te neuken, hoe heerlijk was dat. Mevrouw stond op en zei tegen Monica: “Neuk die slet, laat haar voelen dat ze een goedkope hotelhoer is.” Ik zag niet dat Mevrouw een zweep pakte, maar hoorde zweepslagen die kennelijk op de kont van Monica terecht kwamen. Mevrouw zei: “Harder, dieper, neem haar.” Mevrouw begon hoorbaar zwaarder te ademen, als teken van Haar genot. En Monica deed wat gevraagd werd en stootte nog dieper in mijn 'vagina'. De tranen sprongen me in mijn ogen van spanning, genot en dankbaarheid. Na de ontmaagding van vanmiddag heeft Mevrouw mijn tweede ik volledig gemaakt. Ik, saskia als slet ten dienste van Mevrouw. Monica kwam klaar en schreeuwde het uit. Mijn piemel lag met spanning op bed. Ik verlangde naar een orgasme, maar dat gebeurde niet.

Straf

Monica stapte van bed af, ze ging meteen douchen. Mevrouw streelde me en zei: “Goed gedaan sletje, straks krijg je je verdiende straf, bereid je daar maar op voor, Ik zal ervan genieten.” Ik zag de opwinding in Haar ogen.

Monica kwam netjes aangekleed de douche uit, waarna ook ik de opdracht kreeg te gaan douchen. Ook ik kleedde me aan. En na een klein uurtje stonden we naast elkaar in afwachting van de instructies van Mevrouw, die weer in de stoel zat en ons aankeek. Uiteindelijk zei Ze: “Dankjewel Monica.” Ze reageerde met: “Graag gedaan.” Ik kreeg van haar een kaartje met alle contactgegevens, een zoen op mijn wang, een knipoog en een klein tikje op mijn billen en ze vertrok uit kamer 3.

“Dat kaartje mag je gebruiken, maar je rapporteert elk contact aan mij. Waag het niet dat achterwege te laten, Monica laat me immers ook alles weten, dus je kunt geen stap zetten zonder dat het opgemerkt wordt. Duidelijk?” “Ja Mevrouw,” zei ik met overtuiging.

Genieten

Ik rekende beneden af voor de drankjes en de hapjes. De vrouw van ‘Zij aan Zij’ keek me veelzeggend aan maar zei niets. We vertrokken naar het Boshuisje. Mevrouw zei meteen: “Nu uitkleden, je borsten blijven, verder naakt.” Ik deed onmiddellijk wat er gezegd werd. Eenmaal naakt in de kamer zei Ze: “Nu is het mijn beurt om te genieten.” Ik werd behendig vastgezet midden in de kamer, pols- en enkelbanden om en in spreidstand neergezet. Mevrouw begon meteen flink te zwepen. De slagen waren hard, ik moest het genot van vanmiddag dus zwaar betalen. Zes of zeven zeggen had weinig nut. Mevrouw wilde genieten en dat deed Ze. Ze hijgde flink en zei diverse keren: “Je bent een slet en hoer die keer op keer gestraft zal worden voor ongepast gedrag.” Het wond me op, mijn nog altijd niet klaargekomen piemel groeide weer. Onvermijdelijk kreeg ik van Mevrouw ook daar enkele zweepslagen. Niet zo hard als op mijn billen, maar hard genoeg om ineen te krimpen. Een orgasme hoefde ik dus zeker niet op te rekenen. Nadat Mevrouw kennelijk genoeg van de uitgedeelde straf had genoten zei Ze: “Je gaat nu slapen, ik zal je polsen vastmaken, zodat je niet in staat bent met jezelf te masturberen. Morgenochtend om 8 uur maak ik je los. Vervolgens wil ik dat je je netjes aankleedt en je overige spullen inpakt. Dan gaan we naar huis. Je stapt vanaf Mijn huis in je eigen auto en zodra je thuis komt, maak je een foto van jezelf met je vrouw naast je en die stuur je naar Me op. Dat heb Ik met haar afgesproken.”

Tot slot naar huis

De volgende ochtend reden we naar huis. Ze zei onderweg: “Saskia, je mag nu best even relaxen, zodat we even gewoon kunnen praten. Je hebt heel veel meegemaakt en deel je gevoelens met Me.”

De tijd van de rit vloog voorbij en we kletsten zeer ontspannen. Ik voelde me in Haar bijzijn volledig en supervrouwelijk. Eenmaal terug in Amsterdam, pakte ik mijn spullen, deed de deur van mijn auto open. We gaven elkaar een innige knuffel en ik vertrok in mijn jurkje naar huis. Vol vertrouwen, dat zeker, maar toch ook enige angst voor het thuiskomen in deze spannende outfit. Ik stuurde een bericht naar mijn vrouw waarin ik schreef: “Niet schrikken.” Ik kreeg alleen een smiley terug. Ik stapte een half uurtje later voorzichtig uit en liep naar de voordeur, die gelukkig al open stond. Mijn vrouw kwam vanuit de keuken naar me toelopen. Uiteraard kon ze een flinke lach niet onderdrukken en zei: “Nou maak die foto maar. En o ja, je houdt dit allemaal maar aan, totdat het bedtijd is.” Ik zei: “Ik houd van je.” “Weet ik,” zei ze.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
17-03-20231Hoe het begonteamkeuzeaanbeveling 7x
29-03-20232De hand, de zweepteamkeuzeaanbeveling 8x
02-05-20233De avond en nachtteamkeuzeaanbeveling 5x
29-05-20234Onderzoekteamkeuzeaanbeveling 8x
23-08-20235Dienen als vrouwteamkeuzeaanbeveling 3x
28-08-20236Monicateamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
28-08-2023 07:59
28-08-2023 07:59
28-08-2023 11:03
476x


122 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1467 bezoekers.